skorpas3

Softmodo perkelimas

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, gal kazkas zino kaip galima softmodo failus is 8mb atminties korteles perkelti i kita kortele? (gavau nauja 64mb korta)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Paprasciausiai isirasyk FMCB i naujaja korta, jug instaliuojant klausia i kuria korta instaliuot...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu as paprasciausiu visus buvus failus nukopinau i nauja korta ir niekas neveikia.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu as paprasciausiu visus buvus failus nukopinau i nauja korta ir niekas neveikia.

Tai jau ir taip aisku kad neveiks.... Instaliuok FMCB i kita kortele...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o kaip ta dalyka padaryti? nes esu naujokas siame reikale.

Pasinaudok gidu:

http://www.playmanija.lt/forumas/t23704/gidas-softmodinam-ps2-su-fmcb/page__p__174318__hl__softmodinam__fromsearch__1?do=findComment&comment=174318

iš puslapio http://freemcboot.info/ gali atsisiųsti naujausią noobie packą ir sekdamas nurodymus susiinstaliuosi, tikiuosi, seną softmodintą kortą tebeturi...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bet yra viena beda, ten instrukcijoj raso jog reik cipinto ps2. o pas mane jis orginalas tik atminties korta softmodinta.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Įsikeli tą fmcb kataloga i flasha. Ikisi ji i ps2, tada kai pasileidzia tas ps2 meniu pasirenki ulaunchelf, susirandi ta fmcb faila ir viskas. Instaliuok ne i savo kortele, o i kitą (jei tavo korta ideta i 1 lizda, tai pasirink jog instaliuotu i 2 lizda) :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na kagi viskas pavyko puikiai :thumbup: , dekoju visiems kas nepatingejo man naujokui padeti :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.