KronosJasper

xbox 360 faulty dvd-rom ?

Rekomenduojami pranešimai

.....Sveiki draugas nezinodamas nusipirko xbox 360 su sugedusiu dvd-rom , jis net neatsidro nereguoja i nieka aisku jf programa jo nemato .......... kita idejus dvd-rom aisku jis neveiks , ar imanoma kaskokiu budu istraukti rakta is mirusio xbox 360 ?????

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

imanoma dviem budais

pirmas jei konsole su senu dashu padarai jtag ir issitrauki rakta

antras budas ziureti kas yra dvd romui, jei jis istrintas tada lieka tik pirmas budas o jei neistrintas tada reikia atgaivinti tiesiog ziureti ar pats chipas nesudeges

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

imanoma dviem budais

pirmas jei konsole su senu dashu padarai jtag ir issitrauki rakta

antras budas ziureti kas yra dvd romui, jei jis istrintas tada lieka tik pirmas budas o jei neistrintas tada reikia atgaivinti tiesiog ziureti ar pats chipas nesudeges

matai sake kad jis sugedes nereguoja , konsole 2009 10 3 jasperis ...............da girdejas skaites kaskur tik aisku ne cia ne sitame forume pacia motinine lituojama yra kad istraukti ta rakta jai dvd romas mires . Redagavo KronosJasper

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

matai sake kad jis sugedes nereguoja , konsole 2009 10 3 jasperis ...............da girdejas skaites kaskur tik aisku ne cia ne sitame forume pacia motinine lituojama yra kad istraukti ta rakta jai dvd romas mires .

jei jtagint eina tada ir rakta issitrauksi kitu budu kolkas nesu girdejas kad butu o jtagas ir yra tas dalikas kad i pacia motinyne reikia prilituoti kelis laidelius

o del dvd sudegimo tai vel neaisku kas yra jam padaryta gal ten tik laidas buvo ikistas atvirksciai tai cia dar nieko baisaus o jei meginta flashinti ir daryta MRA ir prilituota ten viskas belenkaip tada vel atskira kalba o gal ten bande flashinti padare ERASE ir tada jau viskas turi prabangu dvd grotuva arba xboxa ant daliu

EDIT:

linkas i ebay cia zodziu konsole dar nenupirkta o jau raso kas jai yra ir kokie sprendimai gali butu man asmeniskai sarmata uz tokius forumiecius nes as su juo susirasiau per PM

PROF:

pirmas

antras

Redagavo snaiperr

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

...man irgi nesvarbu yra kaip yra ne as pirkau tures tai tures suvenyra , anglu nemoka taip ir buna .......

nu jo meluoji save vaduoji keistas tu zmogus pagauk sikanti vistiek sakysi kad nesikei :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu jo meluoji save vaduoji keistas tu zmogus pagauk sikanti vistiek sakysi kad nesikei :)

..o tu gudrus kaip siki dairaisi , tu ka cia mandra vaidini , man neidomi tavo kritika , atsakiai i klausima ir viskas , tie minusai man gali buti ju 100 , paskaiciau paziurejau pamirsau viskas taskas , kritikas atsirado , pirme poste viskas mano parasyta , dumai fede ....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

RGH padarai ir ishsitrauki key is motinos.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.