SeNis

Assassin's Creed

Rekomenduojami pranešimai

Geras tas žaidimas, ko jūs čia varot :thumbsup4: Palošęs 10min nesuprasi ar jis geras ar jis lievas, reikia palošt iki tiek, kad jau atmintinai atsimintum ką spaust, kaip ten tuos combo daryt ir t.t Kai jau moki, pasidaro įdomu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pagaliau perejau Assassin's Creed'a ir is desimties balu galeciau ji ivertinti 8

Pliusai

- Tiesiog stulbinanti grafika , si zaidima buvo verta pirkti vien del to. Isijungus zaidima labiau norisi i ji ziureti nei zaisti.

- Nei viename zaidime dar nemaciau tokios geros veikejo animacijos , Altair judesiai tobuli .

- Neeiline istorija

- Atvaizduoto istorinio laiko autentiskumas

- Gerai veikianti minios sistema

- 'Leap of Faith' - tikriausiai vienintelis dalykas niekaip neatsibostantis zaidime :D

Minusai

- Pasikartojancios misijos

- Lengvas sunkumo lygis

- Mazai stealth elementu

Aplamai pasakyciau , kad kurejai labiau nuvyle nei nustebino, o labiausiai piktina tai , kad tai kas buvo rodoma trailer'iuose neatspindi pacio zaidimo idomumo. Tai tikrai ne tai ko as tikejausi , maniau bus ivairesniu budu vykdyti misijas ir bus daugiau NPCs, zaidimo potencialas yra milziniskas , bet buvo ne visi zaidimo aspektai isnaudoti. As tikiuosi kurejai neprasaus su AC2 ir istaisys visas pirmos dalies klaidas.

LEAP OF FAITH FTW!@!@!@!!

baisei jau dideli bala duodi uz sita zaidima , grafika tai dar neviskas , istorija puiki ,tarkim kaskas naujo nieko nesakau 1. valdimas labai patogus ir greitai acibostantis . zaidimu nusiviliau baisiai ,pazaidus tokius zaidimus kaip hitman ir ziurint i assasin verkti noris ant kiek tragiskai zaidimas padaritas .

zaidimas butu idomesni jai butu tokie dalikai : ce tik mano nuomone

1 2.jai butu profesonalumo ligis ... skirtumas yra kiek nuzidai kad pasiekti taikini ,stai ce ir buti didziauses zaidimo sunkumo ligis , kai reiktu nuzuditi taikini ir tik ji kad buti pro visi sugeba iszuditi 44 guarderius ir paskui sau ramei nugalabiti taikini.

22. kiekvienas skilas kaip mesti dageri ,masikuotis kardu , issisukti ,kontraatakuoti ir tt ... butu skilo pavidalu nereike dauk tarkim kokius 5 . kas is to butu pasirinkimo laisve kaip savo priesa nuzudai nesukelti triuksmo ,itarimo ar kitu efektu kada tai turi but padarita tilei .esme tame jok ne visi skilai bus max ka mes turime dabar ,kiekvienas zaidejas sarastu savo zaidimo buda kuris butu skirtingas ir ipatingas stiliumi

3manau yra skirtumas kuom esi apsirenges ir kaip aukstai sokineji, laipai ,orentuojies mieste ir kitokie sugebejimai kurie irgi turetu skilo pavidala . zaidimo ligiui padidint ir stiliui

4maniciau visas tikslas ir pagrindine misija turetu vikti nakti kur yra visus tuos skilus kur panaudoti ,ir fantazija mus tikrai padaritu ivairesni 3. zaidima ir taktiskesni

4. zaidimas yra tik grafikos iskamsa 4/10

tai yra mazdaug wisiskai skirtingi zaidimai.. cia noredamas nugalet priesa dazniausiai turi priet arti (durklu metymas uzgauna mano wyriskuma :D ) per hitmana gali saudyt su savo uztildyta dura ir net nepriarteti prie taikiniu. beto gali persirenkt ir isvis kazkokia nesamone ten kai tankas vos ne waikstai. atsimenu kartais budavo issukis nusizudyti :) mane saudydavo keli apsauginiai o as ieskodavau koki ginkla pasiimti ju dabaigimui.

1.wtf? labai patogus ir greitai atsibostantis. tai jei patogus tai kaip gali atsibosti. suprantu jei sunku tai gali atsibosti ji mokytis ivaldyti. ar cia tau taip patinka kai yra viskas suvelta ir turi narintis pirstus tik kad eitum i prieki..

2. jau matos kad esi RPG paveiktas. jeigu jau tau reikia skillu ir ju leveliu nu tai eik ant WOW

3. taktikos uztenka. labai lengva pasidaryt tos taktikos jeigu nori.. o jei neiseina tai gali lost tom clancey's splinter cellus ar rainbow six

4.sakini priestai mini fantazija.. tai reiskias tu jos neturi nixuja jei matai tik "grafikos iskamsa"

ne kiek nesutinku su tavo nuomone. vadink mane fanboy'um jei nori. as ir toliau gerbsiu sita zaidima. aisku pripazystu. keli dalykai yra taisytini bet zaidimas yra tikrai geras

man tas gamas yra nobuodus ir neidomus , paimkime paprasta pavyzdi - nors ir begiojimas po stogais is praziu man patiko kad nereike jokios reakcijos nes laikai paspaudes viena miktuka , jis bega sprintu ir pac soka tam tikru momentu ,zaidejo problema actumas tarp pastatu ,kurie yra puikus o jai ne tai belekokiu budu uzsikabini uz kokios palanges ar kitos arhitekturos detales. Dar prie tu paciu soliu kaskokiu budu krizuotis ar koks ten velnes sokineja su pakamkamai sunkeis armorais geriau uz tave , ant kas trecio pastato yra kamurkes kur pasislepti is kuriu naudos maza .

zaidimas kurtas vaikams nuo 6 iki 12 metu nereikalaujantis daugibes pastangu , rekcijos , orentacijos .

man atrodo jus perdaug norite dalyvauti siame zaidime. nesupraskite manes blogai: as sakau kad sis zaidimas yra kaip interaktyvus filmas. kur viskas vyksta o tu karts nuo karto tik pasirenki ka toliau daryt. pvz man labai patinka bekt stogais ir grozetis kaip jis lekia. kaip isradingai jis uzlipa pastatais tai galima pateisint nes tais laikais kaimieciu pastatai nebuvo labai tvirti ir ji buvo biskiuka skyleti :D kamurkes ir turi but ten rytai. ten nera vietos ir karsta. taigi kiekvienas darydavosi savo pavesine pabuti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

LEAP OF FAITH FTW!@!@!@!!

tai yra mazdaug wisiskai skirtingi zaidimai.. cia noredamas nugalet priesa dazniausiai turi priet arti (durklu metymas uzgauna mano wyriskuma :thumbsup4: ) per hitmana gali saudyt su savo uztildyta dura ir net nepriarteti prie taikiniu. beto gali persirenkt ir isvis kazkokia nesamone ten kai tankas vos ne waikstai. atsimenu kartais budavo issukis nusizudyti ;) mane saudydavo keli apsauginiai o as ieskodavau koki ginkla pasiimti ju dabaigimui.

1.wtf? labai patogus ir greitai atsibostantis. tai jei patogus tai kaip gali atsibosti. suprantu jei sunku tai gali atsibosti ji mokytis ivaldyti. ar cia tau taip patinka kai yra viskas suvelta ir turi narintis pirstus tik kad eitum i prieki..

2. jau matos kad esi RPG paveiktas. jeigu jau tau reikia skillu ir ju leveliu nu tai eik ant WOW

3. taktikos uztenka. labai lengva pasidaryt tos taktikos jeigu nori.. o jei neiseina tai gali lost tom clancey's splinter cellus ar rainbow six

4.sakini priestai mini fantazija.. tai reiskias tu jos neturi nixuja jei matai tik "grafikos iskamsa"

ne kiek nesutinku su tavo nuomone. vadink mane fanboy'um jei nori. as ir toliau gerbsiu sita zaidima. aisku pripazystu. keli dalykai yra taisytini bet zaidimas yra tikrai geras

man atrodo jus perdaug norite dalyvauti siame zaidime. nesupraskite manes blogai: as sakau kad sis zaidimas yra kaip interaktyvus filmas. kur viskas vyksta o tu karts nuo karto tik pasirenki ka toliau daryt. pvz man labai patinka bekt stogais ir grozetis kaip jis lekia. kaip isradingai jis uzlipa pastatais tai galima pateisint nes tais laikais kaimieciu pastatai nebuvo labai tvirti ir ji buvo biskiuka skyleti ;) kamurkes ir turi but ten rytai. ten nera vietos ir karsta. taigi kiekvienas darydavosi savo pavesine pabuti.

Kiler'i , palietei Bond'o skaudzia tema :) Sis zaidimas tiesiog ji skaudina :) No offense , Bondai :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.