SeNis

Assassin's Creed

Rekomenduojami pranešimai

Nesenai isigyjau si zaidima ir patenkintas, vienas man geresniu zaidimu zaistu, tik aisku galetu but didesne misiju ivairove..

As tai siandien i pasta varau pasiimti, laukiau jau 20 dienu! Tikiuosi nenusivilsiu!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Assasins Creed mane nustebino. Tikrai TIKRAS NEXT GEN zaidas! Tie senoviski miestai yra istikruju labai unikalus. 100% pirksiu Assasins Creed 2.

As dabar ji uz 170 litu parduodu arba keiciu i COD4 europietishka versija, arba Ratchet&Clank tools of destruction zaidimus. As is Kauno. Jeigu suinteresuoti, tai kreipkites i mane per privacia zinute. Iki,

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

praduodu assassins creed :lol: jei domina PM :> arba keiciu i kita game :D

Redagavo Tomis288

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jau ipusejau si zaidima, ideja gana nebloga, patogus valdymas, smagu palakstyti stogais. Kas nepatiko tai jog ps3 versijoje biski fps stringa.

Misijos paprastos, daznai pasikartojancios, gal kiek perdaug tu apzvalgos boksteliu.

Grafika, garsas ispudingi, miestas pilnas gyvybes, zodziu vertas pazaisti zaidimas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pagaliau perejau Assassin's Creed'a ir is desimties balu galeciau ji ivertinti 8

Pliusai

- Tiesiog stulbinanti grafika , si zaidima buvo verta pirkti vien del to. Isijungus zaidima labiau norisi i ji ziureti nei zaisti.

- Nei viename zaidime dar nemaciau tokios geros veikejo animacijos , Altair judesiai tobuli .

- Neeiline istorija

- Atvaizduoto istorinio laiko autentiskumas

- Gerai veikianti minios sistema

- 'Leap of Faith' - tikriausiai vienintelis dalykas niekaip neatsibostantis zaidime :rofl:

Minusai

- Pasikartojancios misijos

- Lengvas sunkumo lygis

- Mazai stealth elementu

Aplamai pasakyciau , kad kurejai labiau nuvyle nei nustebino, o labiausiai piktina tai , kad tai kas buvo rodoma trailer'iuose neatspindi pacio zaidimo idomumo. Tai tikrai ne tai ko as tikejausi , maniau bus ivairesniu budu vykdyti misijas ir bus daugiau NPCs, zaidimo potencialas yra milziniskas , bet buvo ne visi zaidimo aspektai isnaudoti. As tikiuosi kurejai neprasaus su AC2 ir istaisys visas pirmos dalies klaidas.

Redagavo Shliuzas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

baisei jau dideli bala duodi uz sita zaidima , grafika tai dar neviskas , istorija puiki ,tarkim kaskas naujo nieko nesakau valdimas labai patogus ir greitai acibostantis . zaidimu nusiviliau baisiai ,pazaidus tokius zaidimus kaip hitman ir ziurint i assasin verkti noris ant kiek tragiskai zaidimas padaritas .

zaidimas butu idomesni jai butu tokie dalikai : ce tik mano nuomone

1 jai butu profesonalumo ligis ... skirtumas yra kiek nuzidai kad pasiekti taikini ,stai ce ir buti didziauses zaidimo sunkumo ligis , kai reiktu nuzuditi taikini ir tik ji kad buti pro visi sugeba iszuditi 44 guarderius ir paskui sau ramei nugalabiti taikini.

2kiekvienas skilas kaip mesti dageri ,masikuotis kardu , issisukti ,kontraatakuoti ir tt ... butu skilo pavidalu nereike dauk tarkim kokius 5 . kas is to butu pasirinkimo laisve kaip savo priesa nuzudai nesukelti triuksmo ,itarimo ar kitu efektu kada tai turi but padarita tilei .esme tame jok ne visi skilai bus max ka mes turime dabar ,kiekvienas zaidejas sarastu savo zaidimo buda kuris butu skirtingas ir ipatingas stiliumi

3manau yra skirtumas kuom esi apsirenges ir kaip aukstai sokineji, laipai ,orentuojies mieste ir kitokie sugebejimai kurie irgi turetu skilo pavidala . zaidimo ligiui padidint ir stiliui

4maniciau visas tikslas ir pagrindine misija turetu vikti nakti kur yra visus tuos skilus kur panaudoti ,ir fantazija mus tikrai padaritu ivairesni zaidima ir taktiskesni

zaidimas yra tik grafikos iskamsa 4/10

Redagavo bondas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

baisei jau dideli bala duodi uz sita zaidima , grafika tai dar neviskas , istorija puiki ,tarkim kaskas naujo nieko nesakau valdimas labai patogus ir greitai acibostantis . zaidimu nusiviliau baisiai ,pazaidus tokius zaidimus kaip hitman ir ziurint i assasin verkti noris ant kiek tragiskai zaidimas padaritas .

zaidimas butu idomesni jai butu tokie dalikai : ce tik mano nuomone

1 jai butu profesonalumo ligis ... skirtumas yra kiek nuzidai kad pasiekti taikini ,stai ce ir buti didziauses zaidimo sunkumo ligis , kai reiktu nuzuditi taikini ir tik ji kad buti pro visi sugeba iszuditi 44 guarderius ir paskui sau ramei nugalabiti taikini.

2kiekvienas skilas kaip mesti dageri ,masikuotis kardu , issisukti ,kontraatakuoti ir tt ... butu skilo pavidalu nereike dauk tarkim kokius 5 . kas is to butu pasirinkimo laisve kaip savo priesa nuzudai nesukelti triuksmo ,itarimo ar kitu efektu kada tai turi but padarita tilei .esme tame jok ne visi skilai bus max ka mes turime dabar ,kiekvienas zaidejas sarastu savo zaidimo buda kuris butu skirtingas ir ipatingas stiliumi

3manau yra skirtumas kuom esi apsirenges ir kaip aukstai sokineji, laipai ,orentuojies mieste ir kitokie sugebejimai kurie irgi turetu skilo pavidala . zaidimo ligiui padidint ir stiliui

4maniciau visas tikslas ir pagrindine misija turetu vikti nakti kur yra visus tuos skilus kur panaudoti ,ir fantazija mus tikrai padaritu ivairesni zaidima ir taktiskesni

zaidimas yra tik grafikos iskamsa 4/10

Balas toks aukstas del to , kad su visais trukumais sis zaidimas vistiek geras. Grafika man asmeniskai tiek pat svarbi kiek ir gameplay'us ir ji siame zaidime puiki. As pilnai tikiu , kad kurejai turejo daug variantu kaip padaryti si zaidima , bet jie ji padare toki koki mane yra geriausia , gali buti kad AC2 bus visiskai kitoks , ta prasme , gal atsiras skil'ai naujos vietoves ir kitokia zaidimo mechanika. Nors sis zaidimas ir buvo gan monotoniskas , bet pakankamai idomus , kad baigciau iki galo , o tai jau gerai , nes dazniausiai apie 30 min uztenka man suprasti ar zaidimas vertas buti zaidziamas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man tas gamas yra nobuodus ir neidomus , paimkime paprasta pavyzdi - nors ir begiojimas po stogais is praziu man patiko kad nereike jokios reakcijos nes laikai paspaudes viena miktuka , jis bega sprintu ir pac soka tam tikru momentu ,zaidejo problema actumas tarp pastatu ,kurie yra puikus o jai ne tai belekokiu budu uzsikabini uz kokios palanges ar kitos arhitekturos detales. Dar prie tu paciu soliu kaskokiu budu krizuotis ar koks ten velnes sokineja su pakamkamai sunkeis armorais geriau uz tave , ant kas trecio pastato yra kamurkes kur pasislepti is kuriu naudos maza .

zaidimas kurtas vaikams nuo 6 iki 12 metu nereikalaujantis daugibes pastangu , rekcijos , orentacijos .

Redagavo bondas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal zaidimas ir nuobodus, bet kaip kazkas sake pakankamai idomus kad suzaisti ji iki galo. Bent jau man kovos sistema visai gerai padaryta, zaidimo gale netgi tekdavo pasistengti skinantis kelia link taikinio. Taip sutinku misijos kartojasi, skiriasi tik zmones kuriuos reik nudet, truksta minetu stealth elementu, gal kiek per daug automatizuotas begiojimas stogais. Taciau paziurejus is gerosios puses neskaitant grafikos, galima pasakyti, kad miestas tikrai gyvas, garsas atitinka to laikmecio epocha, gana didelis zaidimo pasaulis, kuris pasizymi savo detalumu, galimybe uzsiropsti ant beveik kiekvieno pastato. Manau tai vieni is pagrindiniu faktoriu, kurie vis prikaustydavo zaideja prie zaidimo. Gal jis ir nebuvo stiprus is misiju/uzduociu ivairoves taciau visa kita butina pamatyti bei ismeginti.

Redagavo Edgaras78

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man tas gamas yra nobuodus ir neidomus , paimkime paprasta pavyzdi - nors ir begiojimas po stogais is praziu man patiko kad nereike jokios reakcijos nes laikai paspaudes viena miktuka , jis bega sprintu ir pac soka tam tikru momentu ,zaidejo problema actumas tarp pastatu ,kurie yra puikus o jai ne tai belekokiu budu uzsikabini uz kokios palanges ar kitos arhitekturos detales. Dar prie tu paciu soliu kaskokiu budu krizuotis ar koks ten velnes sokineja su pakamkamai sunkeis armorais geriau uz tave , ant kas trecio pastato yra kamurkes kur pasislepti is kuriu naudos maza .

zaidimas kurtas vaikams nuo 6 iki 12 metu nereikalaujantis daugibes pastangu , rekcijos , orentacijos .

Zinai kodel daug judesiu yra automatizuota , nes kitaip zaidimas butu ziauriai letas , isivaizduok jei tau reiketu prie kiekvienos kliuties spausti kazkoki mygtuka , butu nesamone , jokio free-running'o ir t.t.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

viskas butu normalei o ir ant kliuties nebutina sustoti tarpai tarp pastatu nera jau tokie dideli , o ir vietos isibegejimui ir pasirosti soliui visalaika yra . Tad zaidimas nesuletetu jis tik pasunketu ir daugiau zaidejo pastangu reiketu .Ir isvis visas zaidimas paziurekime kokios ilgos akimirkos tarp atakos smugiu ir kitu momentu zaidimas turetu but greitesnis .

haa lol prisiminiau ir kaip per ninziu filmus guarderei atakoja po viena, kodel kurejai negali padariti tokiose zaidimose daugiau relibes kaip is givenimo stovi gauja ir puola visi ,ir spardo ,spardo- spardo -spardo -aaaaaaaaaaaa iki komos .bet ne ce zaidimas negalima pult vieno gauja ,reik po viena kad uzmustu.

dar momentas prisiminiau is to gamo tie isproteje narkotku prisirija - koskodel jie agresivus tik ant taves kitu pasaliniu civiliu neliece , ;) nu tiekto jis pradeda stumditis ir tu ji pastumi ir atbega guarderei pradeda mustis ,zinoma i kaulus gauna kas be ko nes atakuoja po viena.

ha lol biski mistikos su valkatom ir bomzais - nu jie nebeda, p* ant ju ,bet kai lipi ant pastato buna kad akmeni meta i tave ir pataiko ,tu nukrenti ,apsidairai bomzo nesimato, nerasta,atsaukta, isniko , vo ce tai skilas pranikti diena be zinios ir petcaku

dauk ko jau nebepamenu bet reiktu pazaisti dar ta slamsta ;)

Redagavo bondas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Siaip man tai patiko, manau labai geras zaidas, man seip mieste ten patinka palakstyt, tik minusas gal kad labai jau lengvos misijos, o grafika tikrai gera ir istorija gan idomi... laukiam 2 dalies :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Girdejau daug geru atsiliepimu apie si zaidima, bet pazaides pamaciau kad jis yra Š, viskas tas pats per ta pati ir kartais valdymas kovoje arba vijantis koki zmogu tampa labai nepaklusnus, pvz kaunies, lieka viena gyvybe bandai begti bet nepavyksta, arba vat katik uzsivijau zmogu pribegau prie jo ir buvau nusitaikes i ji, su peiliu duriau ir pasirodo nuduriau civili, misija is naujo. zjbs.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.