Haze

Ketinu pirkti Xbox 360

Rekomenduojami pranešimai

Tai vat ketinu pirkti Xbox 360, lietuvoj kainuoja po 400-600lt (normalios kainos), ir dar ziuriu is ebay.co.k ar amazon.co.uk, kaip suprantu muitu nera, bet vat paaiskinkit man, kaip ten pirkti, kaip ten su siuntimu ir lygtais yra kazkoks PVM mokestis? Ir seip is UK siustis labiau apsimoka, ar cia lietuvoj pirkti?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Is uk atsiumtimas kainuos dauk yra ir lietuvoje cia geras pasiulimas ir dar vienas cia jeigu nepatik 2 pirmieji tai va dar vienas cia

Redagavo audirs4

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai vat ketinu pirkti Xbox 360, lietuvoj kainuoja po 400-600lt (normalios kainos), ir dar ziuriu is ebay.co.k ar amazon.co.uk, kaip suprantu muitu nera, bet vat paaiskinkit man, kaip ten pirkti, kaip ten su siuntimu ir lygtais yra kazkoks PVM mokestis? Ir seip is UK siustis labiau apsimoka, ar cia lietuvoj pirkti?

PVM mokėt nereikia jie siuntiesi iš ES

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu, iš tarkim Anglijos pagal mane apsimoka nebent naudotą imt labai pigiai kainuojantį, nes nauji panašiai gaunasi ir Lietuvoj. Anglijoj pigiau, bet ant siuntimo daugiau sumoki ir tas ant to susideda. Šiaip gali pirkt iš PLM parduotuves ar tarkim pigu.lt, bet PLM pigiau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Geriausia pirkt iš plm parduotuvės, patikima, pigu ir dar nulaužtą gauni, jokių problemų, išsipakuoji ir žaidi :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Is uk atsiumtimas kainuos dauk yra ir lietuvoje cia geras pasiulimas ir dar vienas cia jeigu nepatik 2 pirmieji tai va dar vienas cia

Vat as ir labiau likstu prie pirkimo lietuvoj, beje as taipat zvalgausi i sio veikejo xboxus.. Aciu kad paaiskinot, o Xbox'a ketinu pirkti naudota ir iskart cipuota, nes su PS2 pasimokiau (pirkau nauja.. )

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.