vytautasp

Vaizdo plokstes keitimas

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, taigi ne esu labai didelis kompiuterių ekspertas, todėl sugalvojau pasikonsultuoti pas jus. Mano kompiuteris yra jau gan senas, bet naują nusipirkti nepigiai kainuoja todėl vis mėginu po truputį jį paturbinti. Neperseniausiai prisidėjau ramų, dabar norėčiau pasikeisti vaizdo plokštę, nes dabartinė tikrai neįspūdinga. RADEON X1600 series, 256mb 400mhz.. Šiaip norėciau vaizdo plokštei išleisti 350-500Lt. Norėčiau vaizdo plokštės, su kuria be "lagų" veiktų fps žaidimai, kaip counter-strike ir pan.. Taigi laukiu jūsų pasiūlimų.

Jungtys PCI-E 1.0

Maitinimo blokas 420W

Iš anksto visiems dėkoju.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Supranti, jeigu keisi vaizdo plokste tai gali nepavezt procesorius ir nusprogti motinine o jei nusprogs motinine tai savaime grandinine reakcija. Geriau jau pasitaupyk iki 1000 lt ir atsinaujink detales.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, taigi ne esu labai didelis kompiuterių ekspertas, todėl sugalvojau pasikonsultuoti pas jus. Mano kompiuteris yra jau gan senas, bet naują nusipirkti nepigiai kainuoja todėl vis mėginu po truputį jį paturbinti. Neperseniausiai prisidėjau ramų, dabar norėčiau pasikeisti vaizdo plokštę, nes dabartinė tikrai neįspūdinga. RADEON X1600 series, 256mb 400mhz.. Šiaip norėciau vaizdo plokštei išleisti 350-500Lt. Norėčiau vaizdo plokštės, su kuria be "lagų" veiktų fps žaidimai, kaip counter-strike ir pan.. Taigi laukiu jūsų pasiūlimų.

Jungtys PCI-E 1.0

Maitinimo blokas 420W

Iš anksto visiems dėkoju.

Counter-Strike žaidimui nelabai tuos plokštes ir reikia, Counter-Strike reikalauja tik 16 MB nuo tavo plokštes.

Counter-Strike:Source DirectX7 256 RAM.

Taigi gali nusipirkti kokia: http://www.skytech.lt/asus-engtx550-gtx550-1gb-ddr5-192-bit-hdmi-dvi-box-p-81567.html

Pagalvok ar tau 60 FPS žaidimams kaip Counter-Strike, Counter-Strike:Source ir panašiai verta pirkti plokšte.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.