xXYREXx

Problemos su XGD3 žaidimais

Rekomenduojami pranešimai

Kaip pasiziureti savo DVD romo pavadinima ? Ziurint: Mano kompiuteris/Ypatybes/Technine iranga/Irenginio vadovas - matau tik DVD/CD-ROM drives: TARURU V4PIZ05 SCSI CdRom Device. TSST corp CD/DVDW SH-S182M.

Isanksto dekui.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kaip pasiziureti savo DVD romo pavadinima ? Ziurint: Mano kompiuteris/Ypatybes/Technine iranga/Irenginio vadovas - matau tik DVD/CD-ROM drives: TARURU V4PIZ05 SCSI CdRom Device. TSST corp CD/DVDW SH-S182M.

Isanksto dekui.

imgburn isijunk, irasymo lange bus pasirinkti irengini irasinejimui, ten ir rasi pavadinima

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai paprastus XGD3 galima irasinet su paprastais dvd rom'ais, o forza 4 zaidziant error'us metys ir panasius dalykus, jau as sita rasau kiekvienoj temoj po kelis kartus.

Man forza eror'u nemeto

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Visiems meto, o tau ne? Tai gal nedaug zaidei dar. As pats nezinau, nebandziau su paprastu irasinet, o jei jau fw kure, tai reiskia daug kam buvo problemos su forza 4.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sweiki dar karta. ir vel as su savo bedom, pas mane asus laptopas ir jame yra nzn firmos bet va toks HL DT ST DVDRAM GT30N cdromas, kiek vakar ziurejau negali irasyti tuos DL kompkatus (jai klystu ir kazkaip imanoma irasyti tuos kompaktus su situo, parasykit, nes vakar ieskojau informacijos ir nlb ka radau internete, tik kazkaip eina --- flash back to 02 with speedptched.exe

-reboot

-flsch again with speedpatched.exe and speedpatched.bin S2

-reboot

bet nelabai susigaudau cia tai nieko nepavyko padaryt)

Tai va kadangi pas mane laptopas tai ieskau dvd su usb jungtim ir radau pora variantu kuriuos pasiule parduotuveje, gal galit patarti ar pasakyti kuris is situ butu geresnis ar isvis apsimoka pirkti tokius ar geriau kazka zinot, stai modeliai http://www.amel.dk/?iframe=http%3A%2F%2Famel%2Edk%2Fdetalje%2Easp%3Fvarenr%3D620-059

http://www.amel.dk/?iframe=http%3A%2F%2Famel%2Edk%2Fdetalje%2Easp%3Fvarenr%3D621-065

ir dar ar jai tinka sitie ar turesiu problemu irasant paprastus ar tuos xgd3 tuos zaidimus pvz nauja MW3 ir t.t. del kompatu patarete butinai verbatin tuos ar cia kaip sakant pagal skoni ir kaina kad poto, pacio pasirinkimas ir bedos jai nesigaus irasyt. tai buciau dekingas jai kas galetumete padeti ir patarti, nes xbox updatintas. cia rasau dar karta nes ziuriu cia ir beda su tais xbox xgd3 games

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei dvd rom'as iraso DL diskus, tada gali rasyt visus ir XGD2 ir XGD3 isskyrus forza 4, irasyt forza 4 reikes dvd rom'o kuriam yra sukurta speciali fw XGD3 zaidimams irasinet.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Paprastus žaidimus mano įrašo , bet kai reikai įrašyt XGD3 , tai jau tada neįrašo , nepriima xboxas ,kame beda , velnias žino :dribble:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki yra pasmane toke problema , kai isijungiu skyrim palosiu pora minuciu ir pakimba visas xboxas , kas cia galetu buti , ir ar imanoma kanors sutvarkyt?? Deukui

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Paprastus žaidimus mano įrašo , bet kai reikai įrašyt XGD3 , tai jau tada neįrašo , nepriima xboxas ,kame beda , velnias žino :whistling:

Gali but xbox'o lazeris pasilpes, nes kartais del to nepasileidzia XGD3 zaidimai. Pabandyk ideti valomaji diska. Arba gali but, kad diskai blogai irasyti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.