xXYREXx

Problemos su XGD3 žaidimais

Rekomenduojami pranešimai

Aš bandžiau Gears of War 3 ir Battlefield 3, tai abu įdealiai įsirašė vienas į acme kompaktą kitas į livestar, jokių eroru, abu žaidimai pereiti, veikė idealiai, PC stovi Toshiba/Samsung DVD įrenginys

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Aš bandžiau Gears of War 3 ir Battlefield 3, tai abu įdealiai įsirašė vienas į acme kompaktą kitas į livestar, jokių eroru, abu žaidimai pereiti, veikė idealiai, PC stovi Toshiba/Samsung DVD įrenginys

Tie liteon dvd romai skirti žaidimama su CIV apsauga ir ta apsauga atrodo turi po kolkas tik forza, o kiti žaidimai ir taip isirašo be erroru

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tie liteon dvd romai skirti žaidimama su CIV apsauga ir ta apsauga atrodo turi po kolkas tik forza, o kiti žaidimai ir taip isirašo be erroru

Tai zaidimus be tos apsaugos kaip bf3 ar gow3 live galiu losti nebijodamas kad isirases paprastai su paprastu cd romu?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Rizika gauti ban piratams visada yra, aišku gali lošti live, niekas to neuždraus, daug kas lošia ir po kolkas bano negavo, kaip toliau bus nežinia

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kad ir zaidimai be tos naujos apsaugos, vistiek juos (XGD3) reikia irasinet taip kaip reikia, ypac jei nori zaist XLive. Daugumai su paprastais dvdromais ir senuoju XGD3 zaidimu irasymo metodu (truncated disc) zaidimai isiraso ir galima zaist ant konsoles, bet sis irasymo budas nera toks koks turetu but tiksliai XGD3 kopijai, todel nemazai atsiliepimu inete apie metamus iskart / po kazkiek laiko unreadable disk error'us arba neisiraso i hdd.

Redagavo aibo77

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kad ir zaidimai be tos naujos apsaugos, vistiek juos (XGD3) reikia irasinet taip kaip reikia, ypac jei nori zaist XLive. Daugumai su paprastais dvdromais ir senuoju XGD3 zaidimu irasymo metodu (truncated disc) zaidimai isiraso ir galima zaist ant konsoles, bet sis irasymo budas nera toks koks turetu but tiksliai XGD3 kopijai, todel nemazai atsiliepimu inete apie metamus iskart / po kazkiek laiko unreadable disk error'us.

Man buvo taip:

Irasinejau Forza4, GOW3 ir kitus XGD3 zaidimus i Verbatimus, taciau nesekmingai, visuomet nepavykdavo i HDD irasyt ir t.t. Rasoma buvo pagal instrukcijas 4x greiciu ir pan.

Netycia isigyjau Senukuose 11 DVD + R DL pakuote uz ~ 19 LT. Problemos baigesi. Tiek Forza, tiek kiti puikiausiai i HDD isiraso, jokiu error`u ir pan.

Reziume? = nzn arba mano dvd irenginys nedraugauja su Verbatim`ai ar kazkas, bet su pigiais CD - LEDAS.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man buvo taip:

Irasinejau Forza4, GOW3 ir kitus XGD3 zaidimus i Verbatimus, taciau nesekmingai, visuomet nepavykdavo i HDD irasyt ir t.t. Rasoma buvo pagal instrukcijas 4x greiciu ir pan.

Netycia isigyjau Senukuose 11 DVD + R DL pakuote uz ~ 19 LT. Problemos baigesi. Tiek Forza, tiek kiti puikiausiai i HDD isiraso, jokiu error`u ir pan.

Reziume? = nzn arba mano dvd irenginys nedraugauja su Verbatim`ai ar kazkas, bet su pigiais CD - LEDAS.

Ne į temą

Man yra panašiai tik, kad mano dvd romas draugauja tik su Verbatim, jei bandau įrašynėti į kitus visados išmeta error.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Įsirašiau nba 2k12 į verbatim diską , viska dariau kaip rode gide. Xbox'as biški pakrauna ir išmeta lenture incredible disk , ar kazka panasaus . Prašo nuvalyt jį , ir perrestartuot xbox'a , bet kai tai padarai , tas pats š****.

Ką tai reiškia ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal blogai įsirašė, pabandyk išnaujo įsirašyti žaidimą

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Įsirašiau nba 2k12 į verbatim diską , viska dariau kaip rode gide. Xbox'as biški pakrauna ir išmeta lenture incredible disk , ar kazka panasaus . Prašo nuvalyt jį , ir perrestartuot xbox'a , bet kai tai padarai , tas pats š****.

Ką tai reiškia ?

tai reiskia kad tu blogai irasei XGD3 zaidima. reikia kito dvdromo pc ir burner max firmware jam, tada nebus unreadable disc :D

Redagavo aibo77

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na pakolkas visi XGD3 zaidimai veikia, bet tik vienas forza 4 del to "nesvaraus disko" bludija, kokia iseitis butu ? :) Manau galima apsieiti ir be to naujo dvd rom...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na pakolkas visi XGD3 zaidimai veikia, bet tik vienas forza 4 del to "nesvaraus disko" bludija, kokia iseitis butu ? :) Manau galima apsieiti ir be to naujo dvd rom...

Tai jei manai, tai ir pasakyk kokia ta iseitis. Nes jei c4eva nieko geresnio nesugalvoja, manau tu irgi nesugalvosi nieko mandresnio. Nors yra viena iseitis...Pirkti originalia zaidimo kopija :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai jei manai, tai ir pasakyk kokia ta iseitis. Nes jei c4eva nieko geresnio nesugalvoja, manau tu irgi nesugalvosi nieko mandresnio. Nors yra viena iseitis...Pirkti originalia zaidimo kopija :)

Nesuprantu kame jusu dvd rom'uose bedos. As turiu dvd roma is topo centro uz 60-70lt (belenkoki pirkau) ir iraso zaidimus kuo puikiausiai ir XGD3 ir ne XGD3 :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai paprastus XGD3 galima irasinet su paprastais dvd rom'ais, o forza 4 zaidziant error'us metys ir panasius dalykus, jau as sita rasau kiekvienoj temoj po kelis kartus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.