xXYREXx

Problemos su XGD3 žaidimais

Rekomenduojami pranešimai

Taigi turiu problemų su naujaisiais XBD3 formato žaidimais. Vakar nusiflashinau savo konsolę pas meistrą ir norėjau išmegint G.O.W. 3 žaidimą. Taigi naudodamasis čia esančiu gidu (imgBurn 2.5.6.0) isirašiau žaidimą. Idėtas į konsolę jis atpažystamas,tačiau paleidus po keliolikos sekundžių išmeta error'ą su užrašu: diskas neatpažintas,nušluostikite jį su sausu skudurėliu arba restartuokite konsolę.Taigi gal kas žino kur čia problema?

imgBurn log:

post-3172-0-04913200-1318077854_thumb.jpg

Redagavo xXYREXx

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Del sio erroro yra keli kaltininkai:

prastai irasinejantis dvdromas

dvd diskai

pasilpes xbpx dvdromas

Pirmu atveju bandyk isirasyti ant kito pc. Antru atveju bandyk keisti tuscia media. Treciu atveju jau sunkiau. Kaip zinia xgd3 zaidimai nuskaitomi biski kitaip, todel reikalingas svarus ir stiprus lazeris. Bandyk naudoti valomaji diska, gal pades

Pranesk kaip baigsis

EDIT

Taip pat radau internete kad verta pabandyti ta pati diska bandyti paleisti 2-5 kartus, perkrauti konsole... kartais padeda

Redagavo GMR

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Diskus naudoju Verbatim DVD+R DL nemanau,kad yra geresnių. Žaidimą paleist meginau kokius 4 kartus,nieko neišėjo. Reiks pamegint kitą pc naudot.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Diskus naudoju Verbatim DVD+R DL nemanau,kad yra geresnių. Žaidimą paleist meginau kokius 4 kartus,nieko neišėjo. Reiks pamegint kitą pc naudot.

Jauciasi tikrai kad xbox'as kaz kaip sunkiau skaito diskus irasytus XGD3. Man paciam karts nuo karto reikia is naujo paleisti savo konsole, kad pasileistu GOW3 ir girdisi garsas siek tiek didesnis nei iprastai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na aš nemanau,kad xboxe problema(bent tikiuosi) nes tikrai žaidziu nedaug.Matyt mano dvd-romas bus kaltas. Jau prieš kelis mėnesius pastebėjau,kad rašant žaidimus vis bufferiai šokinėja,o kartais nukrenta iki 0(rašant su imgBurn).Na rytoj išmėginsiu iš kito pc įrašytą žaidimo kopiją.Tikiuosi problema išsispręs.

EDIT:

Pažiūrėjus į logą kurį imečiau 14:59:09 matomas keistas erroras,o pagal gidą jokių errorų neturėtų būti rašant su 2.5.6.0 imgBurn programa.

Redagavo xXYREXx

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As turiu problema su NBA 2K12.Isirasiau diska su naujausiu Image Burn viskas gerai.XBOXAS diska skaito, bet i HDD zaidima isirasyti negaliu.Ant 48 procentu man raso kad blogas diskas ji reikia nuvalyti su servetele.Ir neduoda toliau instalioti.Ka daryti?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As turiu problema su NBA 2K12.Isirasiau diska su naujausiu Image Burn viskas gerai.XBOXAS diska skaito, bet i HDD zaidima isirasyti negaliu.Ant 48 procentu man raso kad blogas diskas ji reikia nuvalyti su servetele.Ir neduoda toliau instalioti.Ka daryti?

Arba PC lazeris nusilpes arba xbox'o, pabandyk su kitu PC irasyt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Šiandien išmėginau su kitu pc įrašytą XGD3 žaidimą,ta pati problema. Turbūt bus xboxo lazeris kaltas...Tai vienintelė išeitis keisti xboxo dvd-romą?

Redagavo xXYREXx

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pabandyk dar panaudoti valomaji cd/dvd gal pades kazkiek

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mėginau,nieko nepadėjo...

Redagavo xXYREXx

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki. Tiesiog pamegink atsisiusti kita zaidimo versija is kito trekerio arba is kazkur kitur. Pas mane irgi taip buvo, atsisiunciau kita GOW 3 versija ir viskas puikiai veikia ir ne prie ko cia XBOX, PC lazeriai ar DVD+DL diskai. Rasiau su Clone programa, nors manau, kad ir su imgBurn viskas tai pat gerai isiraso ir puikiai veikia. :thumbup: P.S. Kartais zaidimas pasileidzia is 2 arba 3 karto. I HDD instaliuojai tik is prazdziu eina is DVD, o po kurio laiko is HDD. Sekmes :troll:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

HDD instaliuojai tik is prazdziu eina is DVD, o po kurio laiko is HDD. Sekmes :thumbup:

jo man keista truputi pasirode, kad irasius i hdd xgd3 geima ir paleidus ji, gan ilgokai dvdrom uzia, kokia 1min, gal daugiau, bet poto nurimsta, bet ko gero cia taip turi but :troll:

Redagavo maitis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

atsakant i tema autoriui:

Tu irasineji XGD3 zaidima su "netinkamu" dvdrom'u. Kad teisingai irasytum XGD3 zaidimus turi naudot spec parinktus dvdromus (Lite-on iHAS keli modeliai) ir jiems sukurta iXtreme Burner Max firmware, bei padaryt pora tweaku ImgBurn settings'uose. Info apie tai gali pasiskaityt forume, iXtreme Burner Max fw tutorial'e ar seip google :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.