tomas2000

Just Cause 2 ant GeoHot 3,55 CFW

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki. Turiu atsisiuntes Just Cause 2 failus ir noriu pasileisti ji. Man nepadejo Demo tutorialas kur sumeti failus i demo foldery ir is demuskes leidi. Gavos juodas ekranas. Tada isijunges Just Cause 2 su internete esanciu PKG atnaujinau nes prase i 1.02 versija. nezinau ar tai padejo ar sugadino kazka bet Just cause 2 nuoroda dingo tad dabar sukuriau savo PKG ir bandysiu per ji pasileisti. Beje koki PKG jus naudojat gal galit pasidalint?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Žmogau, įsirašyk kmeaw cfw ir nereikės jokių pkg, tiesiog per backup managerį pasileisi žaidimą ir viskas :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O ar galima uzrasyti ja ant geohot nes neturiu originalaus pulto tad negalesiu padaryti atgal i orig. ir tada i Kmaew. Galiu tik uzrasyti Kmaew

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As buvau įsirares kmew, bet mano konsole, negali ieiti i recovery mode, tai as ant virsaus uzdejau waninkoko kai ji pradejo truputi grybauti ant virsaus uzdejau rebug 3.55 ir nieko veikia kuo puikiausiai. Jei nebijai gali pabandyti. Jei neturi originalaus pulto tai konsole ko gero sena. Mano taip pat sena as ja naudojau kaip bandomaji triusi nieko isgyveno. Ir Jast Cause 2 veikia.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.