SpartanMasterChief

NU KA x360 pirkti apsimoka is Edmos girdejau! nerealu

Rekomenduojami pranešimai

Nu nieko nesuprantu... ;)

MOKINKIS RAŠYTI!!!

nerašyk "jaunimo kalba" ;)http://kriu.lt/jaunimo-kalba/

patiktu jei visi sitaip rasytu?

Nw njeko neswprantw... ;)

MOKINKIS RAŠYTI!!! nerashyk jawnjmo kalba

nu geraw nesekziu jauwnimo klzba atziprazau

ne rimtai atleiskit

Ne į temą

Vien temos pavadinimas ka reiskia :P nerealu kazkas.
\

nu jei ka cia mano pirma konsole Ar tu nekalbejai apie ja taip kai pirma konsole gavai?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ne į temą

nu jei ka cia mano pirma konsole Ar tu nekalbejai apie ja taip kai pirma konsole gavai?

siaip kai gavau pirma konsole tai as isviso nieko nekalbejau.

tyliai sau rinkau visa info,praktikavausi. Jokiu kalbu.

;)

Redagavo nnemo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

siaip kai gavau pirma konsole tai as isviso nieko nekalbejau.

tyliai sau rinkau visa info,praktikavausi. Jokiu kalbu.

;)

Ne į temą

bet as dar negavau o noriu greiciau info rinkt zinoti vis daugiau

Paemiau is Edmos praeita savaite, sumokejau pavedimu, kit diena ryte gavau xboxa.

Flashintas, geimai veikia piratiniai, kol kas vikas gerai (tfu tfu tfu), garantijos lapeli idejo metams.

hdmi nera, man jo ir nereikia, kompas 2006 04 pagamintas.

o kaip tipo nupirkai pavedes pinigus nesusitikai viska susitariai telefonu ir tau pristate kaip kokia pica i namus ??

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nors ne apie X360, bet apie pirkima is Edmos. Pries kokius gerus metus is jo pirkau PS2, ir nors is pradziu labai atsargiai ziurejau i pinigu pervedima i banko saskaita kai nei prekes matai nei zmogu is kurio perki matai. Taciau nete neradau absoliuciai nei vienos zinutes apie tai, kad butu ka nors Edma pavedes. Tai lygiai ta pati dabar jau ir pats galiu pasakyti - maladiec ciuvelis, viska labai tvarkingai ir atsakingai padarantis, jokiu problemu su pristatymu neturejau. Ta pati galiu pasakyti ir apie konsole - viskas labai correct, tiesiog jungi ir zaidi (Plug & Play ;))

Sakyciau taip, jei patinka zaisti su Hardware'u ir paciam pasiknakineti joje ir priimtina rizika, kad gali flashinant kas nors ne taip ivykti, nu tai perki pats is parduotuves ir flashinies. O jei nori Buy, Plug & Play tipo pirkinio, tai Edma manyciau vienas patikimiausiu. Jau nebesneku apie tai, kad jis pats asmeniskai duoda vieneriu metu garantija nuflashintam xbox'ui. Geresnio bargain'o manau rinkoje neimanoma rasti.

Beje, edmos jei ka absoliuciai nepazystu. Cia kad nesusidarytu ispudis, kad bandau ji promotinti. Tiesiog dalinuosi savo ispudziais.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Perkant is edmo butent kaip su pica ir buvo ;) Susirasem meilu del kainos, pervedziau pinigus, po keliu dienu konsole atveze i namus (Edmas Kaune, as Vilniuj)

O del informacijos kaupimo, geriau tai daryti tyliai, ir neskubant. O be to turetum daugiau naudos, jei klausimus uzduotum konkreciai ir logiskai. Nes daznai buna koks klausimas - toks ir atsakymas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Spartan, suprantu, kad esi nedrasus, no offense, bet apie preke geriausia klausti pacio pardavejo. tuo labiau apie prekes komplektacija. parasyk galu gale email'a, niekas gi galvos nenukirs. abejoju ar daugiau is musu ka nors suzinotum kaip tik asmenini patyrima, kuri tarp kitko visi jau pasidalino.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal galit patarti ka man daryti Tevas sake kad tipo mane apgaus jei pavedima per kortele reikia daryti tipo jokio boxo neatves mane tik bando apmulkint ar kazka tokio galvoja jis

nezinau pasimeciau as biski bandziau itikinet kad neapgaus bet sake pagalvos Tai ka daryt jei jis nesutiks Kaip itikint???

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal galit patarti ka man daryti Tevas sake kad tipo mane apgaus jei pavedima per kortele reikia daryti tipo jokio boxo neatves mane tik bando apmulkint ar kazka tokio galvoja jis

nezinau pasimeciau as biski bandziau itikinet kad neapgaus bet sake pagalvos Tai ka daryt jei jis nesutiks Kaip itikint???

nea pas mane internetas per letas zaidima sius 3 savaites tai taip iseina kad as speciau sutaupyti tiek pinigu per 3 savaites kiek originalas kainuoja :)

kiek tau metu? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

:) :) :) as irgi noreciau tokio tevo kuris x`a nupirktu :) :) :)
cia nuo mokslu viskas priklauso jei gausiu is antro trimerstro visus 8 nupirks cia toks musu susitarimas nelosiu kompu beveik tik mokslais uzsiimu tai matai stengiuosi boxo noriu!!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.