sintas

Tai kaip cia toj Lietuvoj su wii?

Rekomenduojami pranešimai

sveikuciai,turiu wii jau daugiau kaip metus.Ir pagaliau issivedziau belaidi interneta.Mano dziaugsmui mano sofmodintas wii puikiai nese multiplayeri ant dauk geru zaidimu.Tik va kazkaip Lietuviu nematyt??Apkritai kodel pas mus sita koncole tokia nepopuliari?Kodel xbox360 turetojai ir toliau tersia wii varda aiskindami kad ant sitos koncoles galima zaisti tik mario??Kodel nieks nemini tokiu zaidimu kaip:

fifa 2011

call of duty mw1,2,3 black ops

need for speed (dauk daliu)

golden eye 007

tenchu

rabbits go home

no more heroes 1,2

mad world

Maiklo dzaksono zaidimas

Just dance 1,2,3

wwe raw(dauk daliu)

ir t.t....

Kodel velniai rautu nera net normalaus portalo kuriame butu informacija.Taigi Visiems siulau suburti komanda.Visi norintys rasykite cia.Reikia bent pabandyti.Kalbu apie turnyrus bendravima ir pan.As nesu igudes programishius taigi butu neblogai rast zmogu kurus uz nedideli pinigeli ar siap padarytu arba padetu padaryti portala kuriame galetume burtis.Tikiuosi bus bent 3 zmogai kurie parodys nors kiek entuziazmo.

Pagarbiai:KeBeNiFeNi

P.S Biski keistai turbut nuskambejo tas mano postas,turbut zmoniu kuie Lietuvoje turi sia koncole tikrai nedauk...

Redagavo sintas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

kas cia tersia. nusisneki. kas nori tas ta perka. gera ta console.

taip ir galvojau...Galima trint tema.Matot kai turejau psp tai atrode ,kad beveik kas antras lietuvis ji turi.Amzinai turnyrai,konkursai,online zaidimas.Net 2 dideli naujienu portalai psp.lt.com ir psppasaulis.lt ,torrentai pilni zaidimu ir siaip visi kalbasi,diskutuoja...

O cia.Jeigu gauni forume atsakyma i klausyma ar pirkti wii tai mazdauk:

-Imk xbox'a nes ant wii tai ten g***** kazkokie vaikiski zaidimai-panoms jisai ,,padarytas''

Nu zodziu nepykit...As tai nesu gi tas ,,geimeris'' tikras.Nelosiu as dienom naktim.Nebent sena gera resident evil 1,2 :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

taip ir galvojau...Galima trint tema.Matot kai turejau psp tai atrode ,kad beveik kas antras lietuvis ji turi.Amzinai turnyrai,konkursai,online zaidimas.Net 2 dideli naujienu portalai psp.lt.com ir psppasaulis.lt ,torrentai pilni zaidimu ir siaip visi kalbasi,diskutuoja...

O cia.Jeigu gauni forume atsakyma i klausyma ar pirkti wii tai mazdauk:

-Imk xbox'a nes ant wii tai ten g***** kazkokie vaikiski zaidimai-panoms jisai ,,padarytas''

Nu zodziu nepykit...As tai nesu gi tas ,,geimeris'' tikras.Nelosiu as dienom naktim.Nebent sena gera resident evil 1,2 :)

Pagal mane wii kaip tik gali pasiūlyti daug žaidimų "tikriem gamer'iam", nes turi vieną ir ne du AAA+ žaidimus kuriu ant xbox 360 ir ps3 nerasi beto wiiware turi labai daug klasikų.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš wii irgi visai neseniai nusipirkau ir esu patenkintas, labai daug gerų žaidimų, nemokamas online, judesio valdymas, tikrai smagus dalykas :thumbup:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveikuciai,turiu wii jau daugiau kaip metus.Ir pagaliau issivedziau belaidi interneta.Mano dziaugsmui mano sofmodintas wii puikiai nese multiplayeri ant dauk geru zaidimu.Tik va kazkaip Lietuviu nematyt??Apkritai kodel pas mus sita koncole tokia nepopuliari?Kodel xbox360 turetojai ir toliau tersia wii varda aiskindami kad ant sitos koncoles galima zaisti tik mario??Kodel nieks nemini tokiu zaidimu kaip:

fifa 2011

call of duty mw1,2,3 black ops

need for speed (dauk daliu)

golden eye 007

tenchu

rabbits go home

no more heroes 1,2

mad world

Maiklo dzaksono zaidimas

Just dance 1,2,3

wwe raw(dauk daliu)

ir t.t....

Kodel velniai rautu nera net normalaus portalo kuriame butu informacija.Taigi Visiems siulau suburti komanda.Visi norintys rasykite cia.Reikia bent pabandyti.Kalbu apie turnyrus bendravima ir pan.As nesu igudes programishius taigi butu neblogai rast zmogu kurus uz nedideli pinigeli ar siap padarytu arba padetu padaryti portala kuriame galetume burtis.Tikiuosi bus bent 3 zmogai kurie parodys nors kiek entuziazmo.

Pagarbiai:KeBeNiFeNi

P.S Biski keistai turbut nuskambejo tas mano postas,turbut zmoniu kuie Lietuvoje turi sia koncole tikrai nedauk...

Kodėl nepopuliari? Tai ir istorija pirmiausia prisidėjo, nes kažkodėl Nintendo niekad Lietuvoj nebuvo populiari, galbūt todėl kad anksčiau pernelyg ir nelindo į tokias nedidukes šalis kaip Lietuva, o gal tiesiog šiaip susiklostė kas PS1 pradėjo bumą ir Sony ir toliau karaliavo, nustumdama į šoną kitas konsoles. Be to šioj kartoj (DS, Wii) Nintendo ėjo ant naujovių ir pamiršo grafikas, X360 ir PS3 laaaabai daug Wii lenkia šiuo atžvilgiu. Bent jau aš kai rinkausi nešiojamą konsolę (tuomet mažai ką išvis žinojau apie konsoles ir niekad jokių neturėjęs buvau) tai jau buvau išsirinkęs PSP, bet dar pasižiūrėjau NDS specifikacijas tai net juokas paėmė. Pagalvojau kad tokio silpno aparato nieku gyvu nepirksiu kai galima už tą pačią kainą PSP nusipirkt. Tai turbūt dauguma žmonių kai renkasi konsolę taip ir galvoja.

Beje, pats Wii turiu dar tik porą savaičių tai man pradeda atrodyt, kad tikrai 3rd party developers nededa nė kiek pastangų padaryt žaidimus įdomius ir bent jau "padorius" iš grafikinės pusės, kad bent jau būtų panašu į PS2 grafiką. Tarkim aš mėgėjas racing žanro, deja simuliatoriaus Wii nė vieno net toli gražu normalaus neturi, įsirašiau NFS Hot Pursuit - nu crapų crapas - grafika crap (iš Wii žymiai daugiau galima išspaust manau), fizika crap, valdymas normalus kai pripranti, bet vistiek man nesinori su tuo motion controls valdyt. Šiandie pabandžiau Driver San Francisco - ištryniau po pirmų minučių gameplayaus - grafika PS1 lygio, fizikos taip pat. Tenka žaist Driver ant laptopo su trupučiu lago, bet bent jau geriau nei tas crapas ant Wii. Ką žaidžiu ant Wii? Ogi Zelda ir Mario. Gameplay išpuoselėtas ir grafika toli gražu neįspūdinga, tačiau viskas bent jau gražiai apipavidalinta. Aišku ne vien Zelda ir Mario ant Wii galima žaist, tikrai daug gerų žaidimų yra išleista, tačiau vistiek Mario/Zelda/Metroid ir pan yra Wii pagrindas ir tai dar viena priežastis kodėl Nintendo konsolės nėra populiarios Lietuvoj - iš praeities dauguma lietuvių neturi sentimentų šiems žaidimams, kadangi ankstesnių kartų Nintendo konsolės nebuvo pas mus populiarios.

Ir nėra ko stebėtis kad nėra normalaus lietuviško Wii portalo - nes Wii nepopuliarus. Net jei kas ir apsiimtų kurt, bendruomenė tam portale kurtųsi labai sunkiai ir nebutų didelio aktyvumo. Geriausiu atvejų reiktų daryt apskritai apie Nintendo, kad apimtų kuo daugiau konsolių ir kuo daugiau žmonių butų suinteresuoti ateit į tą portalą. Kitu atveju lankomumas bus labai mažas ir projektas mirs. Net ir PlayManijoj, turbūt didžiausiam forume apie konsoles Lietuvoj, Wii ir apskritai Nintendo skiltis yra labai tyli ir neaktyvi. Beje jei nori bandyt kurt websaitą tai daug pinigų nereikia. Jei nori taupiau prasisukt gali eit ant Wordpress sistemos, ji nemokama ir yra daug temų nemokamų (tiesa gerų nemokamų yra gal tik kelios), reikia tik nusipirkt domeną ir hostingą. Domenas 30lt metams, hostingą gali normaliam websaitui už 1-3lt per mėnesį passimt. Už 50-70lt per metus turi neblogą saitą (ir be jokių web kūrimo įgūdžių). Tik aišku su tuo Wordpressu (ar panašia nemokama sistema) daug knisliavos, nes viską pačiam reik darytis, instaliuotis, pluginai, atskirai reikia forumą susirast ir prisiderint, o idealaus rezultato vistiek negausi nes reikia prisitaikyt prie to ką tau duoda WP, o ne patį puslapį ir jo dizainą pagal save pritaikyt.

Nu tai toks ilgas postas gavosi, tiesiog išreiškiau savo mintis ir tikiuosi supratot ką norėjau pasakyt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na as bent jau man tai senukas SNES yauges i kaulus..o apie ps1 tai nekalbu...Vien prie resident evil praleistos istisos naktys.lyg tarp kitko wii turi daug daliu resident evil ir nei vienos pagal serija(3,4,5...)Siap po psp tai prie grafikos reikejo priprasti,tokia blankoka ir pan...Noreciau xboxo su kinecktu bet va pinigai neleidzia ,o wii lieka kolkas fainiausia stacionari koncole kainos ir kokybes santykiu.O xbox jei imt tai tik jasperi nes maniskis senukas fatas buvo nukryziuotas su lygiai tuo paciu red ring of dead.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na as bent jau man tai senukas SNES yauges i kaulus..o apie ps1 tai nekalbu...Vien prie resident evil praleistos istisos naktys.lyg tarp kitko wii turi daug daliu resident evil ir nei vienos pagal serija(3,4,5...)Siap po psp tai prie grafikos reikejo priprasti,tokia blankoka ir pan...Noreciau xboxo su kinecktu bet va pinigai neleidzia ,o wii lieka kolkas fainiausia stacionari koncole kainos ir kokybes santykiu.O xbox jei imt tai tik jasperi nes maniskis senukas fatas buvo nukryziuotas su lygiai tuo paciu red ring of dead.

Kaip tai wii neturiu nei vienos resident evil pagal seriją? (kaip suprantu čia main kalbi) Tai juk yra zero, remake ir 4.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

wii nusipirkau dar pavasari,tai perejau tik New Super Mario Bros Wii.

nz nulipus nuo xbox360(o ir sitas jau gerokai senstelejes),akys negali pakest tokios grafikos. pradejau Metroid Prime: Trilogy,nepabaigiau. Dead Space Extraction-nepabaigiau. Super Mario Galaxy taip pat nepabaigiau.Other M net nepradetas. kazkaip ir nebesinori pirkt duagiau tu zaidimu jam...

beje,negaliu pakest kai zaidimai neigarsinti ir reikia skaityt tekstu viska o pas wii tokiu dauguma.

kazkas dar minejo online,tai kad jis svelniai tariant apgailetinas :)

labai atsiprasau tu kuriuos galbut izeide mano komentaras,bet panorau tiesiog isreiksti nuomone...

Ne į temą

p.s. gal kam reikia wii ? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

grafikos auka. no rly. wii turi n geimu geresniu istorija nei ps3 ar xbox, kiek jau turiu as boxa, ano geimai dar nepralenke kiekiu (geru ir tikrai intriguojanciu kad sedi nuo pradzios iki galo ir pereini) skaiciuim visiskai. o dabar ypac isvis wii tokius gerus hitus ir portint pradeda. (nmh)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

grafikos auka. no rly. wii turi n geimu geresniu istorija nei ps3 ar xbox, kiek jau turiu as boxa, ano geimai dar nepralenke kiekiu (geru ir tikrai intriguojanciu kad sedi nuo pradzios iki galo ir pereini) skaiciuim visiskai. o dabar ypac isvis wii tokius gerus hitus ir portint pradeda. (nmh)

Ne į temą

Dar kiek geru žaidimų wii nepalieka Japonijos rinkos, nors daugelį galima jų žaisti be jokiu kalbos barjėrų arba galima susirasti su Fanų vertimas kurie būna vieni geresni negu kai studijos tuom užsiėma.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

wii nusipirkau dar pavasari,tai perejau tik New Super Mario Bros Wii.

nz nulipus nuo xbox360(o ir sitas jau gerokai senstelejes),akys negali pakest tokios grafikos. pradejau Metroid Prime: Trilogy,nepabaigiau. Dead Space Extraction-nepabaigiau. Super Mario Galaxy taip pat nepabaigiau.Other M net nepradetas. kazkaip ir nebesinori pirkt duagiau tu zaidimu jam...

beje,negaliu pakest kai zaidimai neigarsinti ir reikia skaityt tekstu viska o pas wii tokiu dauguma.

kazkas dar minejo online,tai kad jis svelniai tariant apgailetinas :)

labai atsiprasau tu kuriuos galbut izeide mano komentaras,bet panorau tiesiog isreiksti nuomone...

Ne į temą

p.s. gal kam reikia wii ? :)

Tau reikia triple core pc su Ati+nvidia 56000 SuperHD, 124,5 gb ram :) Wii tikrai gera konsolė, nes ji turi daug, DAUG žaidimų, kas ir yra svarbiausia konsolei. Pvz. psp, būtų visai gera konsolė, bet va, žaidimų nėra, todėl ir krenta ji kažkur labai giliai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu sorry rebiatos,parasysiu as is savo varpines apie ta wii.nusipirkau as ji ir ne vienas special for monster hunter tri.nors pries tai bratke turejo,bet del mh serijos esu crazy,tad .... sakau issileisiu kapeiku.vien del vieno zaidimo.gavos taip,kad perejau ,pasidziaugiau as juo ir pabodo.nesedesi gi metu metais ant vieno zaidimo. :D o dabar faktas,ant prikolo bandziau boksa ir tt,nudusau po antro raundo,jei atkartotu judesi toki koki as perduodu,tai oponentas dead person.o dabar naujesne wii versija,o tas pats bullshit,suduodi 10 smugiu uzgaudo geriausiu atveju pora,va to ir nenori zaisdamas,nes ne as turiu derintis prie zaidimo,o jis prie manes.tipo as turiu pagaut toki greitui,kad jis registruotu savyje-wtf?!kitas aspektas,tai kadangi as nepiratauju ,o perku orgus ir uz kazkoka tiek grafiska, tiek uz iskarpyta,kad tilptu diske zaidima turiu moket tokia pacia valiuta kaip ir proper zaidimas ant pc ar ps3 ar xbox360,nu cia ir sorry.va tada ir pasidaro gaila svarainiu,nes supranti ,kad tave smaugia,kas tikrai nebera verta tu pinigu.aciu uz isklausima :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.