xzibitzx

Interneto greitis.

Rekomenduojami pranešimai

Taigi planuoju pirkti xbox'a ir norėčiau sužinoti ar mano interneto greitis yra pakankamai greitas žaisti žaidimų multiplayeri (pvz: Black Ops ar Battlefield 3). Speedtest.net rašo kad mano intiko greitis yra 25MB/S download ir 21MB/S upload, taip pat jis yra belaidis. Ar man užteks sito greičio žaisti be lago?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Turetu uztekti, o cia toks greitis wifi, ar laidu prijungto pc? Siaip geriau, kad butu laidu jei zaisi online su xboxu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Cia wifi. Beto ar man butu geriau žaisti per maža monitoriu su 250-300MB/S intiku ar per telika su hdmi ir lost su 25MB/s?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aišku per tėliką su HDMI. Na nebent nenori geresnės kokybės ir nereik didesnio ekrano.

Tų 25mb/s užteks.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Nu kas čia per greičiai 250-300MB/s ? :thumbsup4: Tu ką, gal kokios serverinėj IBM'o gyveni ? :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Nu kas čia per greičiai 250-300MB/s ? :thumbsup4: Tu ką, gal kokios serverinėj IBM'o gyveni ? :D

Teo sviesolaidis. :)

post-39424-0-79230100-1317468551_thumb.png

Redagavo xzibitzx

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Teo sviesolaidis :D.

Ne į temą

Aš supratau viską :thumbsup4: Tiesiog yra didelis skirtumas tarp to ką parašei(MB/S) ir Mb/s, ar mbps.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Del greiciu (nesvarbu pc ar xbox ar ps3) galiu patikslint, kad pilnai uztenka 4mbps, as bandes su 194kbps ir galejau zaist(tik nzn kox buvo ping nes netejo i galva paziuret)... tai manau 1mbps yra net daugiau nei gana geiminimui, o ka cia ir kalbet apie 25 :)

Beja upload pilnai uztenka kad butu 700kbps, net 500kbps uztektu manau.. :thumbsup4:

Ne į temą

kas naudojat win7 isirasykit network meter gadgeta. super dalykelis kadangi rodo realiu laiku naudojama interneto speed..kbit/s(interneto greitis) ir kB/s (siuntimo greitis) :)

Nuotrauka

Redagavo xmouserx

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.