konni

Kur pirkti PS3 zaidimus Lietuvoje?

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki PS3 fanai :D

Mano klausimelis: o kur pirkti PS3 zaidimus Lietuvoje realia kaina? Reali kaina man butu apie 180 Litu. Pavyzdziui PC.lt parduoda virs metu senumo zaidimus uz beveik 230 Litu. Plius salono kaina, tai dar daugiau. Cia visai nerealu. Siaip jeigu uzsienyje parduotuveje vienas zaidas 60 euru kainuoja, tai butu litais 207. bet jau uz 60 euru parduodamas retaileris uzdirba apie 12 euru. Tagi, viskas virs 207 litu yra...nu negrazu.

O gal tikrai kas Lt. ps3 zaidimus graziomis kainomis pardavineja? Gal net ir pagal uzsakyma? Nes az dabar nusprendziau Uncharted: drakes fortune pirkti. Bet kur tik? Ebay? ...ten yra daug abgaviku. Plius dar parsiuntimas iki Lietuvos.

Aciu i prieki,

Ate.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

siaip is skelbimu po 150LT-200LT tikrai rasi tik paieskok www.skelbiu.lt www.skelbikas.lt .... wisokie tokie :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

..bandziau kaika siandien. Radau Kaune uz 240 litu, naujas...bet man tai jau su sita kaina riba seniai pasiekta...nezinau kodel tie tipai tiek nori uzdirbti per viena vieninteli zaida...nu kiek to. ´Turesiu omenyje tas su skelbimais. Dekui.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na ebajus neapgavikai :D O jai negauni prekes jis grazina litus, seip net atgavau litus gaves geimus ant gba. bet kadangi jie piratiniai buvo, aisku man tas pats, pabandziau susigrazyt pinigus ir po menesio atgavau :D Seip jai nepasitiki ebajum tai yra game.co.uk geimu kaina apie 200lt rekomenduociau pirkt is jav, doleris labai nuvertejas, na o geimas kainuoja naujas 60zaliu, europoi eina 60 euru deka valiutu kursu skirtumo galima gaut nauja geima is ebay uz 150lt. siulyciau bandyt ebaju, lietuvoi nieko doro uz dora kaina negausi. Na pasiseke man gaut motorstorma uz 60lt, padeveta, bet nauju geimu tikrai uz tiek negausi. Isvada lietuvoi pirkt geima yra absurdas, nueini i elektromarkta ir ziuri metu senumo geimas 250, kai uzseni tokie geimai eina po 100lt gal net maziau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na ebajus neapgavikai :D O jai negauni prekes jis grazina litus, seip net atgavau litus gaves geimus ant gba. bet kadangi jie piratiniai buvo, aisku man tas pats, pabandziau susigrazyt pinigus ir po menesio atgavau :D Seip jai nepasitiki ebajum tai yra game.co.uk geimu kaina apie 200lt rekomenduociau pirkt is jav, doleris labai nuvertejas, na o geimas kainuoja naujas 60zaliu, europoi eina 60 euru deka valiutu kursu skirtumo galima gaut nauja geima is ebay uz 150lt. siulyciau bandyt ebaju, lietuvoi nieko doro uz dora kaina negausi. Na pasiseke man gaut motorstorma uz 60lt, padeveta, bet nauju geimu tikrai uz tiek negausi. Isvada lietuvoi pirkt geima yra absurdas, nueini i elektromarkta ir ziuri metu senumo geimas 250, kai uzseni tokie geimai eina po 100lt gal net maziau.

Taip, Ebay yra idomus dalykas. O kaip apie muitus importuojant i Lietuvele? O man ar tuos 22% uzkels? Kokia kainos riba, kad nebutu muitu?? Nu b.l.e.m.b.a., nu kaip nesikeikti, jeigu as ka uzsakysiu, ir BAM! Ir jau 22% virskainis (18 pvm'as plius ~3-4% papildomas mokestis). Nu tai va. Ar kas ka brangesnio is uzsienio buvo uzsakes?? Kokia jusu patirtis su tokiais dalykais?

O Primusai, tu zinok man tavo mintys labai patinka, as visiskai su tavim sutinku, mane irgi tai nervina, zaidimai kai kurie pasene, viena MAximoje atrodo radau, nu ta PS2 originala Quack attack oder so, nu su tuo antinu...b.l.e.m.b.a.! Virs 200 litu? Eine sau! Ar zinot, kad sis zaidas virs 5 metu senumo!? Nu tai labanakt tada! As soka gavau!

O del MotorStorm zaido, tai sumetam kada partija?? Ar gali losti per interneta? Koks tavo PS3 PSN nickas? Pasiskumbinkime, nes jeigu savo Motorstorm as iskeisiu, tai negalesiu su tavim daugiau pavaryti! gerai??

Redagavo konni

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip, Ebay yra idomus dalykas. O kaip apie muitus importuojant i Lietuvele? O man ar tuos 22% uzkels? Kokia kainos riba, kad nebutu muitu?? Nu b.l.e.m.b.a., nu kaip nesikeikti, jeigu as ka uzsakysiu, ir BAM! Ir jau 22% virskainis (18 pvm'as plius ~3-4% papildomas mokestis). Nu tai va. Ar kas ka brangesnio is uzsienio buvo uzsakes?? Kokia jusu patirtis su tokiais dalykais?

O Primusai, tu zinok man tavo mintys labai patinka, as visiskai su tavim sutinku, mane irgi tai nervina, zaidimai kai kurie pasene, viena MAximoje atrodo radau, nu ta PS2 originala Quack attack oder so, nu su tuo antinu...b.l.e.m.b.a.! Virs 200 litu? Eine sau! Ar zinot, kad sis zaidas virs 5 metu senumo!? Nu tai labanakt tada! As soka gavau!

O del MotorStorm zaido, tai sumetam kada partija?? Ar gali losti per interneta? Koks tavo PS3 PSN nickas? Pasiskumbinkime, nes jeigu savo Motorstorm as iskeisiu, tai negalesiu su tavim daugiau pavaryti! gerai??

as ps3 da neturiu imsiu gruodzio 10 kai algenske gausiu. Jokiu muitu moket nereikia del geimu, siuntejas paraso kad tai dovana, na o dovanos neapmokestinamos. paprasta gudrybe. visi patire pardavejai tai raso, tad nemokesi jokio muito :angry:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As perku is http://www.tbg-games.eu ten nauji geimai pasirodo mazdaug po 2 savaiciu, o brangiausias geimas kiek maciau 179. Raso, kad uzsakyti galima, bet nabandziau...

Redagavo gfox

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

seip ebay.co.uk galima daug zaidimu nauju gaut nuo 60 iki 100lt. pwz tas uncharted kainuoja apie 60lt. lietuvoj topo centre tik 270 ar 280lt db nebeatsimenu gerai :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

seip ebay.co.uk galima daug zaidimu nauju gaut nuo 60 iki 100lt. pwz tas uncharted kainuoja apie 60lt. lietuvoj topo centre tik 270 ar 280lt db nebeatsimenu gerai :)

Na su ebay siuncia ilgiau ir jei dar papuoli ant apgaules, tada uztrunka dar ilgiau (lauki 2 savaites kol paaiskeja, kad niekas nieko tau neissiunte, tada bandai susigrazinti pinigus, o ju iskarto niekas negrazina). Uz 100lt nauju zaidimu ebay nebuna... Aisq topo centre kainos kosmines, o tbg games senesni geima gali paimti uz 69 su atsiuntimu :)

Redagavo gfox

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na su ebay siuncia ilgiau ir jei dar papuoli ant apgaules, tada uztrunka dar ilgiau (lauki 2 savaites kol paaiskeja, kad niekas nieko tau neissiunte, tada bandai susigrazinti pinigus, o ju iskarto niekas negrazina). Uz 100lt nauju zaidimu ebay nebuna... Aisq topo centre kainos kosmines, o tbg games senesni geima gali paimti uz 69 su atsiuntimu :)

tai reik atkreipt is kokio pardavejo perki. paskaityt kokie atsiliepimai apie ji yra, o dar geriau susisieki su juo dar paklausineji kas tau domina ir beto jei tave apgaus geras pardavejas taigi tu bloga atsiliepima parasysi kad apgavo ir jam nuo to bus blogiau jam jei nemazai pardaves yra .o del nauju zaidimu as turejau omeny nenaudotu zaidimu nu jie seniai isleisti bet pigus. o aiskus naujausi zaidimai apie 150lt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai reik atkreipt is kokio pardavejo perki. paskaityt kokie atsiliepimai apie ji yra, o dar geriau susisieki su juo dar paklausineji kas tau domina ir beto jei tave apgaus geras pardavejas taigi tu bloga atsiliepima parasysi kad apgavo ir jam nuo to bus blogiau jam jei nemazai pardaves yra .o del nauju zaidimu as turejau omeny nenaudotu zaidimu nu jie seniai isleisti bet pigus. o aiskus naujausi zaidimai apie 150lt.

Na tiesiog papuoliau ant tokio varianto, kai ebay pardavejas (sukcius) parduoda tam tikra prekiu skaiciu, kad prisirinkti teigiamu atsiliepimu. Po to paleidzia pigiai prekes ir ju nepristato. Aisq savo pinigus atsiemiau, bet zaidimo negavau ir pinigus atgavau po menesio nuo pirkimo. Nesakau, kad taip visada buna, tik man papuole.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O tai yra kas žaidimus lietuvoje perka? <_< Iš UK pirk. Uncharted su atsiuntimu gausis max 80lt. Šiaip reali jo kaina ~40lt ir skelbimuose pilna už- tokią kainą.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.