Mindaugas1980

del 8gigu flasho

Rekomenduojami pranešimai

Sveika chebra, noriu nusipirkti 8 gigu usb flasha , o kadangi nelabai su jais esu susidures, tai turiu kelis klausimus-

1 Ieskau nebrangaus iki 40 litu

2 Kokios firmos ieskoti?

3 Ar tiesiog ikisus flasha i boxa jisai ir veiktu? Turiu galvoje ar nereikia kokiu programu atsisiusti per PC , po to diegti i flesha ir tik po to naudoti su boxu.

4 Ir paskutinis- ar automatiskai suformataves mano flasha boxas nenuims kazkiek atminties, kad pvz. is 8 gigu liks tik kokie 5?

Ir nesiulykit pirkti 16 gigu, kai atsirado leliukas pas mane, babkiu ir taip minimum pakanka viskam :)

Buciau dekingas uz suprantamus atsakymus(neesu ypatingai nusimanantis kompu srity, specialybe kitokia mano :) )

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

2 kingston, apacer neblogi, tik kiek mates apacer siek tiek pagaminimo kokybe prastesne (ta prasme plastmaskiu o ne pacios mikroschemos)

3 jeigu flashas atitinka reikalavimus (o turbut atitiks) tada ikisi, ji per xboxa suformatuoji ir jis veikia. jeigu nori gali pasidaryti kad sakykim xboxas ima 4gb vietos, o tau dar lieka 4gb tada ir ant kompo ir ant xboxo galesi naudot.

4 realiai kai perki tai jau iskarto vietos nuo taves nusuka. sakykim mano 16gb rakte nebuvo ~1gb nes cia gamintojai gudrauja ir paprasciausiai nesutampa mataimo vienetas ka jei raso ant pakuotes ir kaip kompas mato. pagal pardavejus 16gb pagal kompa 15. kuo didesnis raktas tuo didesne "paklaida". tuo paciu kai xboxui suformatuoji rakta, jis dar atsirezia siek tiek vietos sau (kaip skelbia ~500mb) tipo "sisteminiams failams" tai vat tiek ir prarandi.

http://www.fortakas.lt/USB_atmintines/Kingston/8GB_USB_2.0_DATATRAVELER_I_GEN/DTIG3/8GB/CatalogStoreDetail.aspx?CatID=PL_463&ID=352706

as toki turiu tik 16gb tai puikiai man veikia, su xboxu jokiu bedu nebuvo. beto neskeltas drive (buna kartais kad duoda ne viena skilti o dvi ir xboxas nepriima rakto del to.)

http://www.fortakas.lt/USB_atmintines/Apacer/APACER_AH321_8GB_USB2.0_FLASH_/AP8GAH321R-1/CatalogStoreDetail.aspx?CatID=PL_463&ID=344035

o vienas pazystamas toki turi, tai irgi veikia puikiai, tik kad korpusas subyrejo siek tiek :) bet gal cia sekmes reikalas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ok labai labai dekui!!! :) As kaip tik i Apaceri ir ziurejau. Tai kiek supratau realiai vis tiek is astuoniu gigu septynis bus galima naudoti? Nes daugiau man ir nereikia. Deciau pliusa, bet neleidzia :) Ok, dar karta dekui :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

+/- jo. nes visada siek tiek nusires sau xboxas ir visada siek tiek prarasi del gamintoju sukciavimo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kad boxas sau paima 512 mb tai suprantu. Bet kad gamintojas nesaziningai atminti atimineja, tai jau pravalas. Cia tas pat jei pirkciau deze snapso, ir vietoje 12 bonkiu gauciau 11. Ai cia sakytu gamintoju klaida :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kad boxas sau paima 512 mb tai suprantu. Bet kad gamintojas nesaziningai atminti atimineja, tai jau pravalas. Cia tas pat jei pirkciau deze snapso, ir vietoje 12 bonkiu gauciau 11. Ai cia sakytu gamintoju klaida :thumbsup4:

Nieko gamintojas neatima, tiesiog jis matuoja bitais, o ne baitais.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu ir del to skirtingo matavimo galutinis rezultatas yra tai kad vartotojas gauna ne tiek vietos kiek realiai galvojo kad gaus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Va cia ir esme-jei jau perku ir moku gamintojo nustatyta kaina, tai ir noreciau gauti nei maziau nei daugiau negu ant dezutes pazymeta. Juk parduotuveje ir trukstant keliu centu neparduos, nepasiaiskinsi , kad pas tave kitokia skaiciavimo sistema :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nieko gamintojas neatima, tiesiog jis matuoja bitais, o ne baitais.

facepalm.

PC 1KB=1024 B

Gamintojas 1KB = 1000 B

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš kai išorinį 500gb HDD pirkau tai gavau +- mažiau nei 480gb (tiksliai pasakyti negaliu nes po ranka neturiu jo dbr ) :thumbsup4: nieko sau gamintojo klaida :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.