cheburator

Lineage II: Goddess of Destruction

Rekomenduojami pranešimai

Blade singeriai tai cia kaskokia nauja rase tarp elfu? nes su dualais tai tik gladiatoriai ir blade danceriai buvo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nepatariu imti charo su DualSwordais, iki 85lvl juos gauti kainuoja labai labai brangiai, 20 kartu brangiau negu lakstyti su paprastu ginklu. O DualSwordus nesioja Dark Elf'u Blade Dancer ir Zmoniu Gladiatoriai. Tiesa prisiminiau kad DualSwordus reikia tureti tanku klasei jeigu jie zada eiti must mobus solo budu (didesnis dps transformacijos busenoj). Po 4-os profesijos DualSwordus/Bluntus pradeda nesioti Enchanter ir Warrior profesijos. Dageriai gali nesiot DualDaggers. In-Game nick'as: Stipa. PM jei kils klausimu in-game arba cia, pasistengsiu dazniau lankytis sioj temoj :lol:

Redagavo cheburator

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na vistiek pajemiau kolkas kamael enchanter :lol: Reikia isbandyti kazka naujo. Man vat patinka tokie charai kurie varo kardais arba lanku, bet be magijos. Ir, kad butu lengvi sarvai ir greit lakstytu, tai reiskia didelis dps ir mazas def :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As losiu uz kamaeli berserkeri, kolkas tik mokinuosi, na pve gaunasi gerai, pvp dar nebandziau su niekuom :lol: bet ant to jie tikrai geri :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As ir ruosiuosi pradet zaist ir noriu paklaust tu kas jau ilgiau zaidzia ka galit apie sumonerius gero pasakyt?

Na visa veiksma uz tave atlieka sumoneris, mobus lesa jie gana gerai, pradzioje gana lengva, nes tau itemu kaip ir nereikia, o ka daugiau ir smulkiau nelabai ir pasakysiu, nes pats nesu zaides uz sumoneri

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na vistiek pajemiau kolkas kamael enchanter :( Reikia isbandyti kazka naujo. Man vat patinka tokie charai kurie varo kardais arba lanku, bet be magijos. Ir, kad butu lengvi sarvai ir greit lakstytu, tai reiskia didelis dps ir mazas def :mellow:

Nejuokauk. Su Kamael rase yra uzburtas ratas, norint dasikapstyti iki Kamaelio enchanter klases reikia uzkelti main klase iki 75lvl, paimti subklase ja uzkelti iki 75lvl, paimti dar viena sub klase ir ja iki 75lvl uzkelt, tada atsirakina slaptoji kamaelio sub klase t.y. enchanter klase. Taipogi jei neklystu atrakinti ja galima tik ant female charo. Galima sakyt turi praeiti kryziaus kelius. Rusu globale as tuos kelius buvau praejes :troll: Ir tarp kitko, enchanter yra priskiriama suporto klasei, pas ji mazas dps, jis atlieka bufferio funkcija. O visu kitu attack type klasiu dps yra apylygis neskaitant ar tai nesiojama heavy light ar robe apranga. Tik tiek kad su robe deretu labiausiai saugotis su light maziau o su heavy galim sakyt gali nesisaugot proto ribose. Greitis didziausias yra pas dagger klase ir priklausomai nuo rases.

As ir ruosiuosi pradet zaist ir noriu paklaust tu kas jau ilgiau zaidzia ka galit apie sumonerius gero pasakyt?

Galiu pasakyt tiek kad tai viena is sunkiausiai atsitiktiniu budu mirstanciu klasiu, kadangi tavo augintiniai atlieka visa darba, tai mobai taves kaip ir neliecia, dps pakankamas, o po 4 profesijos dps lenkia kitas klases truputi nes galima iki 4 augintiniu vienu metu issumonint. As asmeniskai sykart keliu Dark elfu sumoneri, pripazintas stipriausiu, siandien atlikau su juom tankinimo, hylerio, debuferio, bufferio funkcijas taip neleisdamas prazuti kolegoms mobu gausoje ir be didelio vargo :) Iki goddes of destruction buvo valdancioji klase olimpiadoj, bet dabar valdancioji pasikeite nes olimpas prasideda tik po 4 profesijos, valdancioji liko Tyr Warrior klase. Na man asmeniskai tai pirmas kartas kai rimtai ruosiuos kelti sumoneri, dar del to patinka kad su juom lengva, nereikalauja daug pastangu ir tik is kvailumo gali mirt, kitaip tariant nemirstantis charas :) na pvp jau kitas dalykas, as kaip pvp nemegstantis daug negaliu siuo klausimu kalbet.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Stipena kas yra dps? bandau visaip versti, bet jau zinai vakaras galva nedirba :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Stipena kas yra dps? bandau visaip versti, bet jau zinai vakaras galva nedirba :notworthy:

damage per second

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Stipena kas yra dps? bandau visaip versti, bet jau zinai vakaras galva nedirba :notworthy:

I DPS Dante atsake. Dar gali susidurt su sutrumpinimu AoE :thumbup: tai butu Area of Effect (masiniai skilai darantys damage mobams esantiems toje effecto zonoje) ir dar begale visokiu yra :D Na dar jei vadinsi Stipa bus graziau, nes Stipena jau man nebekaip beskamba, zinai ta jaunyste ko tik neprisigalvodavai :D Redagavo cheburator

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip ir galvojau! kad damage per second :notworthy: matai mes sakydavom atk. speed :thumbup: o tarp kitko kada online buni?vakarais rasau tai nera, o kitus jau susiradau :D darysim consta pp :D gerai stipa ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Amm as losiu tada kada laiko yra 1-2h i diena priklausomai kada dirbu, o konsta jau turiu 6 metus :innocent: Kolkas planas i enclave klana, na bent dalis konstos jau ten, as atsilikes biski :D Node (mano pl) mat net i top 4 noliferiu pateko :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man atrodo ir is mano draugu zada eiti y enclave, ir as pats buciau ejas, bet daba biski nulekiau kitur, kaimynas pakures klana, zada dar pasikviest senus zmones is ru globalo :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.