SpartanMasterChief

Dar kai kas Nesupratau biski del hdmi

Rekomenduojami pranešimai

ir ko dar nesupratai? Org kai buna su elite buna dar gali pasijungt ant namu kino garsa o padielka nu kitam skirta tik teliko garsas tai palauk kol iseis kokia kiniska versija tada patarciau pirkt ta laida... man pokolkas component geras kai ant namu kino dar garsas...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

ir ko dar nesupratai? Org kai buna su elite buna dar gali pasijungt ant namu kino garsa o padielka nu kitam skirta tik teliko garsas tai palauk kol iseis kokia kiniska versija tada patarciau pirkt ta laida... man pokolkas component geras kai ant namu kino dar garsas...

tai joks teliko garsas neatstos tikro gero namu kino garso,todel kad ir per HDMI garsas pajungtas per telika net nera vertas kad jo klausyti mano manymu,nes teliko garsiakalbiai yra tik teliko garsiakalbiai,daugiau nieko

norint gero garso reikia jungti per optine jungti

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai joks teliko garsas neatstos tikro gero namu kino garso,todel kad ir per HDMI garsas pajungtas per telika net nera vertas kad jo klausyti mano manymu,nes teliko garsiakalbiai yra tik teliko garsiakalbiai,daugiau nieko

norint gero garso reikia jungti per optine jungti

nu gal ir namu kina pirksiu o tada kaip tada per ji garsa junkt ir paprastas teliko garsas nu kad nors kas girdetusi yra jei taip tai del namu kino nezinau pas mane name yra specialus laidai kolonkem iskart junkt o jie pavedzioti po visa living room tai kaip tada kolonkes tiktu?? jei taip tai nezinau tiks ir su kolonkem o jei ne tai kaip su tuo namu kinu?? kaip garsa pajunkt??

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

I namu kina tesiog bus componentinis komplekte ir bus 2 skiriai tai 1 skyriu kisi i tv ten visus pagal spalvas o kitos krovos balta ir roudona i namu kino VHS vieta... ir gros... gali ir prie muzikinio centro jungt bet nzn .. nemeginau o x'a iskart ant namu kino ir kaifuoji :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.