kestas123

Problema su patchinimu

Rekomenduojami pranešimai

FIFA 12 nuptachinau su abgx360 ir bandziau patchint su 3rd wave mod patchu taciau raso: Can't open specified image . Tada raso direktorija ir zaidimo pavadinima. Kas gali butu negerai ? Anksciau visus geimus patchindavau su seis dviem patchais

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

patchink nepatchines, po sito jau reikes visvien dvd roma flashint, draugas atveze boxa, buvo 1.6 idedu 0241 7 liteon'e. paklausiau ar buvo idejes fifos diska, sake jo, paklausiau ar dare update, sake jo. taigi patvirtinta kad diske stovi kernelis kuris perflashina dvd roma i ofw. ir cia jau nuo flashinimo nepabegsi ir patchinimas tau nepades.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Isejo nupatchint zaidima , bet pries ziadziant pastebjau kad mano dashboardas senas, taigi per usb updateitinu dasha iki 2.0.13146.0 ir man updat'as sustoja . Nuotrauka

Kame beda ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dvd softas ne originalus, blogai ikeltas update, etc. etc. etc. daug meslo. bet su update kaip jau sakiau prarandi galimybe zaist backupus, turesi persiflashint.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dvd softas ne originalus, blogai ikeltas update, etc. etc. etc. daug meslo. bet su update kaip jau sakiau prarandi galimybe zaist backupus, turesi persiflashint.

Tagi man tikriausiai reiketu palaukti naujausios firmware isejimo, ir nunest perflashint , kad galeciau ziasti ir XGD3 neoriginalius zaidimus ? Ar tokiu atveju reikeis keisti dvd rom'a ? Redagavo kestas123

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.