GYNGA

Žaidimų paleidimas ant softmodinto Wii

Rekomenduojami pranešimai

Taigi padariau softmodą ant 4.3e ir instaliavau Homebrew Channel. Turiu išorinį HDD iš kurio galėčiau leisti žaidimus, bet kaip suprantu ten jį reiks iš naujo formatuot ir daryt partitionus (čia buvo klausimas), ko daryti aš nenoriu, nes jame yra backupinti dokumentai. Tad belieka diskai. Norėjau paklaust ar užtenka tiesiog įsirašyt žaidimo .ISO failą į DVD-RW diską ir kišt į Wii? Ar dar reikia kažkokių programų? Nes kažką skaičiausi kad ten reikia updeitus praskipint tai programų kažkokių reikia papildomų ir pan. Ir dar kaip suprantu Acme diskų irgi nerekomenduotumėt? Na tai tiek šiam kartui.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

diskai pom kokie. ziurint nuo wii dvd romo versijos, kaikurie isvis nepaleidzia disku. yra backup launcher ir yra hd launcheriai googlink arba wiiscene ieskok naujienu ka raso. seniai as bezaidziau su wii. nebesidomejau ilgai. paciam chipas ir softmodas stovi, ultimate hacked galima sakyt ;D ir dar ver downgradinta i labiausia exploitinama

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu tai OK parsisiunčiu aš Neogamma R8 RC1 (čia tas backup loaderis), įsikeliu į SD kortą, per HBC paleidžiu (ar dar reikia prieš tai instaliuot?) ir su Neogamma paleidžiu game, viskas?

Sorry už tokius klausimus, tiesiog noriu pirmiausia viską išsiaiškint ir tik tada daryt :lock:

EDIT: o beje, galiu ištrint LetterBomb failus iš SD kortos po softmodinimo?

EDIT 2: ar man reikia instaliuot tuos cIOS (ir kurią versiją) ir BootMii? O gal dar kažką reikia?

Redagavo GYNGA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O Priiloader ar dar kažko ten nereikia?

EDIT: Įsidėjau aš WAD Manager 1.7. kad galėčiau instaliuot cIOS. Pasileidžiu, ten rašo informaciją, spaudžiu A, tada prašo pasirinkti IOS versiją, bet jokie mygtukai išskyrus A kažkodėl neveikia todėl vėl spaudžiu A (pasirinkta IOS249 man atrodo), tada rašo kad Loading tą IOS249 ir išmeta pasirink NAND emulator ir default pasirinkimas yra Disable, tačiau tabar net ir A mygtukas neveikia ir konsolė užsifreezina, reikia išjungt iš elektros. HELP!

Redagavo GYNGA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jau viskas, susoftmodinau savo Wii, bandysiu iš disko žaidimą leist. Šiaip reiktų gal man gidą padaryt, nes bent jau man nebuvo lengva susirast visą reikalingą informaciją kaip tai padaryt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jau viskas, susoftmodinau savo Wii, bandysiu iš disko žaidimą leist. Šiaip reiktų gal man gidą padaryt, nes bent jau man nebuvo lengva susirast visą reikalingą informaciją kaip tai padaryt.

Labai gerai butu gidas, kaiptik jau tau norejau rasyt ir paklaust pagal koki gida darei ar ieskojai visur info atskirai :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labai gerai butu gidas, kaiptik jau tau norejau rasyt ir paklaust pagal koki gida darei ar ieskojai visur info atskirai :)

Radau užsienio forume, bet dar nemažai klausimų kilo tai dar klausinėjausi ten kaip ten kas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nesuprasiu jusu visvien niekad. kodel jum sunku buna, o man ne ;DD tinginiai.

Nu tai kai tu moki tai tau ir lengva :) man tai čia viskas nauja ir aš negaliu daryt tai ko visiškai nesuprantu. Dabar kai jau softmodinau tai ne taip jau ir sunku atrodo, ir tos informacijos lygtais pilna. Nu žožiu. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.