Amber01

Xbox 360 parduotuvės

Rekomenduojami pranešimai

Man reikia info kuo daugiau pardutuvių Lietuvoje kurios pardavinėja Xbox 360. Ir gerai būtų, kad su HDMI. Žinau Fortaką, Topo Centrą, Elektromarkt, BMS, FIS, Kilobaitas. Bet dabar praktiškai visi arba užsikėlę kainas, arba neturi With HDMI, o tik PRO. Man reikia būtent HDMI versijos. Būsiu dėkingas už informaciją.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Manyčiau per brangu. FIS'e 1300LT kainavo, bet dabar neturi ir neaišku, kada turės. Na iš bėdos galima.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na Bent Jau as tai sita pirksiu nemaciau niekur kad butu 1300 litu ir aplamai dabar nuolaidos visur pinga kaip isleido halo 3 o buvo taigi 1600 litu kainavo atsimenu o core seniau kainavo 1400 litu ligtais sakau man atrodo verta pirkti is bms

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tarkim ,kad ir čia:

http://www.kilobaitas.lt/Pub/default.aspx?...p;CatID=KBT_833

O dėl antkainių pritariu, BMS'e neapsimoka, ta pati prekė, tas pats gamintojas, o kaina didesnė. Nesistebiu ,kodėl BMS'e visada lieka tų Xbox'ų, nes Kilobaite ir Fis'e visi perka.

Ne į temą

klausyk nezinau kaip tau BET p* MAN TIE 200 Lt nusispjaut man ant ju man boxo reikia greiciau o ne aiskinimu kad kilobaite buvo BET DABAR SIUO METU NERA kazkada buvo bet vargu ar bus nes tik kilobaite ar kitur pigu bet bms nepigu brangu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tai 200 lt irgi būtų p*****, jeigu nežinočiau ,kad už juos galima būtų nusipirkti Box'ui laidų prie LCD monitoriaus, įvairių skinų ir t.t.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Hm, na nežinau kaip tu, bet aš jau geriau už tuos 200lt šiek tiek palaukęs, kokį orginalų žaidimą nusipirksiu. Visgi čia ne centai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.