razilxas

www.xpango.com

Rekomenduojami pranešimai

Nepatingekitir uzsiregistruokit sitame puslapyje http://www.xpango.com?ref=90973634 . Jie dalina dovanas kurias gali ishsirinkt pats is naujausiu mobiliu telefonu ar zaidimu konsoliu. Renki kreditus uz pakviestus draugus. Tai uztrunka tikrai neilgai, pavydziui XBOX 360 Elite tereikia 32 kreditu. plz reginkites mano paduotu linku. CIA TIKAI NE SCAMMAS!!! Mano draugui dbr kaitik atsiunte Nokia N92

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sumaniau pabandyt. Uzsireginau per tavo refa ir nerandu kiek regu reik, kad gauciau 1 credita ta. Gal gali pasakyt?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

negaila man uzsireginsiu bet... kazkajp netikiu... ir kaip man suzinot kokia nuoroda duoti kitam?

Redagavo baikas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Veikia sitas saitas, esu sugalvojes kaip is jo galima neblogai pasipelnyti internte gaunant voktu korteliu duomenis, nes cia kad gauti norm credit reikia nusipirkti paslaugu. O kad uz reff duotu credit juk reikia kad tas kuris uzsiregino su tavo refferial nusipirktu kanors, tada gauni credit. Siaip ten yra photos is zmoniu kur jau gavo items, ir youtube yra CNN darytas tirimas ir patvirtino kad veikia :D Ir siaip kiek credit turi?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai taip iseina kad jeigu nori tureti kreditu reikia moket pinigus ???? o nera jokio budo nemokamai gaut ???

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bet yra offeriu kur gali pasiimt free trial ir kaskur skaiciau kad po 2 paru ateina vienas kreditas. Nu reiks paziuret

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As bandziau tai norint kredito bet kuriuo atveju reikia duoti pinigus.

Jei su pakvietimais tai tas zmogus kuri tu pakvietei turi turet bent 1 kredita

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kam negaila uzsireginkit mano ref linku ir ivikdikit viena offery tj jus gausit 1 kredita ir as :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.