BORRNE

Neina atristi pandora budu

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, turiu PSP 2003 7D, istraukiau is stalciaus po gana ilgos petraukos ir kiek pamenu pas ji ten versijos blogai buvo surasytos, vieni ant kitos, ar netinkamos, na vienu zodziu, tas PSP galutinai neuzsilenke, pats PSP lagindavo ir kaip isjungdavau pilnai, isijungdavau PSP 5-60min tarpe.. :D tai va turiu PANDORA ir MEMSTICK'A, mano turimi irangiai puikiai veike ant mano turimo psp phato bei ant psp slimo, bet va pastaris priima tik pandora.. Idedu memsticka, uzpaudziu triggeri, idedu pandora ir nieko nevyksta, galvojau gal kad korteliu lizdas blogas, bet paskui prisiminiau kad pries tai jis korteles priimdavo be priekaisto, gal kas turite pasiulyti koki nors problemos sprendimo buda ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

nu nieko laikyt nereikia jei kortele gerai padaryta. hmm daryk magic memsticka is naujo.

kam daryt memsticka is naujo? jeigu kaip minejau kad memstickas ant kitu psp veikia puikiai..

pasikartosiu: tai va turiu PANDORA ir MEMSTICK'A, mano turimi irankiai puikiai veike ant mano turimo psp phato bei ant psp slimo

jei dar neaisku, tai kaip dariausi memsticka, pasidariau left trigeri kad uzkrautu pandoros meniu, kaip ir minejau CIA PIRMASIS MANO TURETAS PSP KURIS NEPASIDUODA PANDORAI IR MEMSTICKUI

Redagavo BORRNE

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pabandyk pakalbėti su kokiais psp meistrais kame čia bėdos ir tada žiūrėk ar tau verta pačiam tvarkytis, ar geriau meistrui duoti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nk meistrui nereik duot, nevisi priima ta pati sticka. pandorinta. universaliausiai veikia tik vienintelis "Despertar del Cementerio v8" nebuvo to ko neatgaivintu is palaikanciu pandora.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.