almiukask

Dėl FMCB

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki,

Įsirašiau aš FMCB į kortelę, bet kažkodėl kai įkišu jąį ps2, neužsikrauna FMCB pagrindinis meniu. Kas gali būti blogai čia? Įrašyti FMCB naudojau Fat'ą vienų iš senesnių modelių, o mano slimas SCPH-70004. Abi konsolės PAL.Beje įrašius su fatu jis ir pats nepaleidžia FMCB menu, tik sakė draugas (fatas draugo), kad kartais išėmus diską ir perkrovus gali užsikraut. Tai gal čia fat'e problema, o gal tiesiog blogi failai? ( visus failus naudojau iš sksapps.com)

Iš anksto ačiū už pagalbą.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

multi install'a darei ?

Taip.

Štai koki failai yra mano fleshe naudojami FMCB instaliacijai. Flasha naudoju kol kas tik FMCB instaliavimui, jokių pašaolinių failų ten nekeliu. FREEMCB.CNF atsirado kai intaliavau į kortelę.

flasho turinys.rar

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip.

Štai koki failai yra mano fleshe naudojami FMCB instaliacijai. Flasha naudoju kol kas tik FMCB instaliavimui, jokių pašaolinių failų ten nekeliu. FREEMCB.CNF atsirado kai intaliavau į kortelę.

Per savo PS2 nueik į kortelę ir pažiūrėk ar ten yra Free MCBoot icon'a...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Per savo PS2 nueik į kortelę ir pažiūrėk ar ten yra Free MCBoot icon'a...

Yra. Sakau instaliuoju bet nepaleidžia man Free MCBoot.

Redagavo almiukask

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

formatuok svariai ta korta ir bandyk tada. bet man yra klausimas. AR JI ORIGINALI ?

Šiandien bandžiau dar kartą, orta originali, formatavau švariai, instaliavau multi, nieko. O gal kaltas tas ps2 su kuriom čipuoju nes jis SCPH-39003, PAL.

Ne į temą

Beje, pastenėjau, kad mano ps2 atčipuotas su Modbo 2.1 ( taip rašo kai paleidžia game, koks čipo modelis nežinau, labai varžtai stipriai užveržti :thumbsup4:), bet žaidimus neoriginalius krauna labai ilgai, kaip galima būtų pagreitint diskasukio darbą ar kame čia bėda, leidau žaidimus neoriginalius iš acme diskų :whistling: . Ši Modbo versija palaiko cd?
Redagavo almiukask

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Šiandien bandžiau dar kartą, orta originali, formatavau švariai, instaliavau multi, nieko. O gal kaltas tas ps2 su kuriom čipuoju nes jis SCPH-39003, PAL.

Ne į temą

Beje, pastenėjau, kad mano ps2 atčipuotas su Modbo 2.1 ( taip rašo kai paleidžia game, koks čipo modelis nežinau, labai varžtai stipriai užveržti :D), bet žaidimus neoriginalius krauna labai ilgai, kaip galima būtų pagreitint diskasukio darbą ar kame čia bėda, leidau žaidimus neoriginalius iš acme diskų :D . Ši Modbo versija palaiko cd?

o dieve apgink mus nuo ACME diskų!

Su jais lazeri i kapus nuvarysi (pagal tavo aprašymą tavo lazeris jau mato giltinę)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O gali būt kad tas Modbo, neskaito CD, ar čia jau mano lazeriukas tiesiog neima? Kaip nors galima Ulaunch.elf įrašyt į dvd? aš turėjau CD image'ą, bet tai nėra dvd...

Ne į temą

O jei lazeris diską braižo tai jau jam kapiec?

O gali būt kad tas Modbo, neskaito CD, ar čia jau mano lazeriukas tiesiog neima? Kaip nors galima Ulaunch.elf įrašyt į dvd? aš turėjau CD image'ą, bet tai nėra dvd...

Ne į temą

O jei lazeris diską braižo tai jau jam kapiec?

Iš kito ps2 įsimečiau lazerio visą frame'ą kitą, tai dabar puikiai skaito diskus ir galėjo nuskaityt cd ulaunch, tad jau dabar turiu FMCB veikiantį. problemos kaip ir išspręstos, galima rakinti šitą temą :thumbsup4:

Redagavo almiukask

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.