Fisherman

Reik pagalbos dėl nešiojamo pirkimo (kuo skubiau jei galima)

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, man prireikė pagalbos surasti optimaliausia nešiojamą kompiuterį iki 1500lt, kuris būtų naudojamas filmams žiūrėti, muzikai klausyti, office programom naudotis. Privalumai būtų kuo didesnė bateriją, bei ekranas ir aišku, kad būtų optimizuotas greitam win 7 darbui. Dar norėčiau pasidomėti nuomone apie samsung, levono ir acer nešiojamus?

Redagavo Fisherman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Seip siuliciau sita http://www.kilobaitas.lt/Nesiojamieji/Toshiba/Toshiba_Satellite_C660_/_156/PSC1NE-00800SRU_3GB/CatalogStoreDetail.aspx?CatID=PL_409&ID=400308 tik gal hdd biski per mazas bet uz tokia kaina tikrai geras .arba toki http://www.kilobaitas.lt/Nesiojamieji/Samsung/Samsung_RV518__/156_/_Sand_B/NP-RV518-S02EE/CatalogStoreDetail.aspx?CatID=PL_409&ID=398209 su situ jau galesi naujasnius zaidimus pazaist (jei tai tau aktualu) . bet jei zaidimu nezaidi tj siuliciau ta toshiba . Arba gali pats pasidairyt parduotuvese (www.fortakas.lt , www.skytech.lt , www.kilobaitas.lt )

Redagavo blynda

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Seip siuliciau sita http://www.kilobaitas.lt/Nesiojamieji/Toshiba/Toshiba_Satellite_C660_/_156/PSC1NE-00800SRU_3GB/CatalogStoreDetail.aspx?CatID=PL_409&ID=400308 tik gal hdd biski per mazas bet uz tokia kaina tikrai geras .arba toki http://www.kilobaitas.lt/Nesiojamieji/Samsung/Samsung_RV518__/156_/_Sand_B/NP-RV518-S02EE/CatalogStoreDetail.aspx?CatID=PL_409&ID=398209 su situ jau galesi naujasnius zaidimus pazaist (jei tai tau aktualu) . bet jei zaidimu nezaidi tj siuliciau ta toshiba . Arba gali pats pasidairyt parduotuvese (www.fortakas.lt , www.skytech.lt , www.kilobaitas.lt )

Tai žiūrėjau tuose parduotuvesė ir man krito į akį tas samsung kur davei link'ą bei kitas buvo panašus modelis. O dėl žaidimų tikrai nežaidžia su juomi bus. Dėkui už pagalba dar palauksiu kitų nuomonių ir jei ką teks ties samsung orentuotis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Siaip patarciau sitaip. I aceri net neziurek (hardware bus gal kiek geresnisn ei samsung ar lenovo, bet baisia jau jie gendantys). samsungai tokie gana pofig, bet rinkciausi lenova. O siaip win7 gana padoriai sukasi ant betkurio suometinio kompo, bele dual coras butu(pageidautina intel bo amd kaista), ir ramu 4gb. Sekmes.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Siaip patarciau sitaip. I aceri net neziurek (hardware bus gal kiek geresnisn ei samsung ar lenovo, bet baisia jau jie gendantys). samsungai tokie gana pofig, bet rinkciausi lenova. O siaip win7 gana padoriai sukasi ant betkurio suometinio kompo, bele dual coras butu(pageidautina intel bo amd kaista), ir ramu 4gb. Sekmes.

Aš galvojau į i3 orentuotis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• So, so. Tokia europetiška Stellar Blade versija (bent jau taip pasirodė). Pasižiūrėsim kas išeis.
    • Jau turiu. Early acsess buvo 02 06, pilnas paleidimas 02 11 visoms patformoms. Na ka gi - nauja Civilizacijos serija visada šventė!!!. Žaidžiu priepuolimais per sūnaus kompą, taigi dabar esu pirmos sesijos pabaigoje. Vizualai puikia padarytas, toks labiau kaip Civ V ramesnis stilius, dėl gamplay tai daug visokių naujovių. Puse kontento aišku dar įdės eigoje. Turiu ir konsoline versija ž atrodo identiškai, bet su pulteliu žaidžiasi sunkai, visgi tai yra PC žaidimas. Daugiau apie įspūdžius parašysiu kiek vėliau. To be continued kaip sakoma😄
    • Šitas. Po kokių gerų pusės metų gulėjimo stalčiuje (nors 2 buvo puikiai suėjęs) pagaliau užsikabinau ir labai patinka. Gėda prisipažinti, bet kelis kartus bandžiau pradėti ir mesdavau priėjęs pirmą rimtą encounterį zombių kaime - pradžioje vis nesuprasdavau kad jų visų nereikia bandyt išžudyti, o tik atsilaikyti kurį laiką😁 Bet dabar veža kaip turi būt, esu gal kokiam 9 chapterį. Formulė pparasta, bet visa dar smagi. Ir tiesa dabar jau puikiai optimizuotas. Performance mode ant vanilines PS5 labai gerai atrodo.
    • Šito laukiu. Jeigu patiko Returnal (o man patiko), patiks ir šitas.  Mūsų dabartinėje remasterių ir remaikų eroje vis kažkas tai naujo. Be to Housmark gerai daro😀 
    • Na šitas gali būti visai nieko, bent jau man asmeniškai patiko. Pačios kovos gal ir nestebuklingai, bet exploringas jau bus toks kaip žada (be jokių markerių, pagalbų, viską pats turi sužinot) visai veža. 04.09.2025
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos