FUZA

Konkursas PS2 žaidimams laimėti

Rekomenduojami pranešimai

O galbūt bus kažkam paskatinimas tiems kurie tingi dėti, tie pridėtinei daikčiukai. Laukiu konkurso pabaigos :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

O galbūt bus kažkam paskatinimas tiems kurie tingi dėti, tie pridėtinei daikčiukai. Laukiu konkurso pabaigos :)

Mintis gera,tik prizų deja tiek neturiu :) Visiems vistiek neužtektų :) Redagavo FUZA
  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

c'mon sikart reik ir man kazka gyvenime laimet ;D

Ne į temą

Tikėkis,kad ta ranka kuri trauks bus tau palanki :) šiaip dalyvių nedaug tai visų šansai nemaži...
  • Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Tikėkis,kad ta ranka kuri trauks bus tau palanki :) šiaip dalyvių nedaug tai visų šansai nemaži...

:) tikiuos.

Ne į temą

ei fuza gal turi kokiu galiu paskatint i mano visu sventuju tema suburt zmoniu daugiau ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

:) tikiuos.

Ne į temą

ei fuza gal turi kokiu galiu paskatint i mano visu sventuju tema suburt zmoniu daugiau ?

Ne į temą

Galių neturiu,bet galiu duoti mintį, mačiau,kad daug žaidimų turi :)gal jau visų nebežaisi?tai paaukok kelis ir padaryk konkursiuką kokį susiijusį su savo tema pvz.parašęs tinkamą postą žmogus turės šansą sudalyvauti konkurse kokiam geimui laimėti...aišku tai tik pasiūlymas,manau kad visi normalūs playmanai galėtų parašyti savo nuomonę ir neskatinami :)
  • Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O Fuza tu trauksi burtų keliu,ar kažkaip kuris turi daugiau? : )

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Galių neturiu,bet galiu duoti mintį, mačiau,kad daug žaidimų turi :)gal jau visų nebežaisi?tai paaukok kelis ir padaryk konkursiuką kokį susiijusį su savo tema pvz.parašęs tinkamą postą žmogus turės šansą sudalyvauti konkurse kokiam geimui laimėti...aišku tai tik pasiūlymas,manau kad visi normalūs playmanai galėtų parašyti savo nuomonę ir neskatinami :)

Ne į temą

ten daugiau nei 80 neprezaistu, del laiko trukumo, arba rinktu i kolekcija ;D butent tie kuriu man reikia.
Redagavo red-cat_eX

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na va kiek turejau tiek papostinsiu dar turiu Blaz Blue COD4 RDR UNDEAD NIGHTMARE NFS PROSTREET OBLIVION GOTY MIRRORS EDGE Is bedos galesiu ikelti keliu dienu begija . (teks fotika skolintis) Nuotrauka

P.S. tikiuosi dar spejau

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Redagavo miglyx
  • Patinka 4

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sakė trauks burtais, tai dabar lieka laukt video, tikiuos iki 9h bus :D

Iki rytojaus 21"00 bus,tikrai ne siandien :) kai gryšiu iš darbo viskas bus nufilmuota ir papostinta :D

Viskas,registracija baigėsi,sėkmės visiems :D

P.S. Ir kantrybės :D

Vakaro belaukiant :D

Nuotrauka

Redagavo FUZA
  • Patinka 9

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Na tikrai nemaza kolekcija keep going :D Primine man mana turetas psp ir ps2 zaidimu kruvas ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.