FUZA

Konkursas PS2 žaidimams laimėti

Rekomenduojami pranešimai

FUZA,gali žvilgelt ten į mano nuotrauką,užsakaitysi ? Su telefonu dariau fotkę,tai greit įmečiau nespėjau ką pakeist. :xd:

Uzskaitysiu aisku,nors miniatiuroje matosi geriau nei kai atsidarai :D Redagavo FUZA
  • Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kokybė prasta, bet galima įžiūrėti. Žaidimų nėra daug, nes nelabai pirkdavau, geriau parsisiųsdavau. :DD

post-40183-0-47889500-1316283063_thumb.jpg

• Patinka 4

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na, kadangi sakėt, jog žaidimų kiekis nesvarbus, tai nufotkinau ant lentynos sudėtus orgus :D Pagrinde vien PS platformos žaidimai:)

P.S. prieš keldamas fotkę pamiršau ją pasukti, tai jums teks pasukioti galvą norint perskaityti pavadinimus :xd:

Nuotrauka

Kaip būtų keista, bet ši nuotrauką daryta su nokia E52, foto kokybė mane nustebino :D

Redagavo igns
  • Patinka 4

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kam blogai kam gerai :D vis tiek cia nesumusim rekordo kai buvo galima PS3 laimėti vien esant PLM nariu :D

• Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mmmm,13 dalyvių,normaliai :D Gal nesustosim ant velnio tuzino :)red cat ex dar žadėjo apsireikšti :D

Chebryte laiko dar yra,nesnauskit :D

• Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu cia be demo disku psx'o x2 ir be quake 3 arena (ps2)

V-ralio dezutej king kongas :D

Vokelis tai wii sports

post-1627-0-47634500-1316602398_thumb.jpg

post-1627-0-93239600-1316602406_thumb.jpg

post-1627-0-00599000-1316602417_thumb.jpg

post-1627-0-18347000-1316602428_thumb.jpg

post-1627-0-12211200-1316602434_thumb.jpg

post-1627-0-39005800-1316602440_thumb.jpg

Redagavo red-cat_eX
  • Patinka 7

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki o gali buti zaidimu foto askirai? fotiko neturiu bet turiu keliu sav senumo foto kai fotika pasiskolines buvau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gali kelti ir kelias,tik jei jų dauk tai arba miniatiūras įdėk arba "paslėpk" jas su funkcija "Daugiau informacijos" arba tiesiog mažesnės rezoliucijos įdėk... :D

• Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na as ir nedalyvausiu,nes mano 300 ps3 zaidimu lt,o virs 50 kur prie manes man negarantuoja laimejimo.o jei rimciau,jei auksinis zveris,tai as tada su tiek zaidimu ligonis buciau :lol:

P.S. whatever :) ,respect Fuza!!!

• Patinka 4

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na as ir nedalyvausiu,nes mano 300 ps3 zaidimu lt,o virs 50 kur prie manes man negarantuoja laimejimo.o jei rimciau,jei auksinis zveris,tai as tada su tiek zaidimu ligonis buciau :lol:

P.S. whatever :) ,respect Fuza!!!

Ne į temą

Tai čia bet koks kiekis negarantuoja laimėjimo, bet jei nedalyvausi tai tikrai nelaimėsi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na ką nedaug laiko beliko iki 23.59,kaip suprantu daugiau dalyvių ko gero jau nebus :) Bet jei dar yra vėluojančių dar galite suspėti :) Dėžutė siuntimui jau paruošta,trūksta tik laimingojo vardo ir pavardės :) Beje tai ką pridėsiu papildomai prie žaidimų nėra tiesiogiai susiiję su PS2 (tiksliau sakant 2 daikčiukai skirti PS2,kiti 2 ne),bet nepatiks,nereiks,išmesit ar atiduosit :)

• Patinka 4

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.