ToWin

PS3 , reikia pagalbos

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki visi , kaip matot forume esu naujas . Ant konsoliu taip pat naujas ... , todel prašau jūsu pagalbos . Problema tokia , nusipirkau as PS3 FAT atristas su flash ( bent jau man taip sake ) , dabar aš noriu ką nors pasileisti koki žaidima ar ką , bet nė velnio nemoku ir nesuprantu . Taigi būtu malonu ,jei kas galėtų padėti . Tokiu komentaru nereikia " ŽIOPLY KAM PIRKAI JEI NEMOKI HAHA " ir panašei ...

P.S už pagalba atsilyginčiau simboliškai ( sweed , Seb 10 -15 LT , papildau saskaita ) kas susisieks su manim per skype ir man DUNDUKUI išaiškins viska :)

SKYPE I Až rašykit , dėkui :o

Redagavo ToWin

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Manau paprasciausia butu su pardaveju tokius dalykus ishsiaikinti... Nes turbut tik jis zino kokia fw ir kaip lauzta konsole.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Manau paprasciausia butu su pardaveju tokius dalykus ishsiaikinti... Nes turbut tik jis zino kokia fw ir kaip lauzta konsole.

FW 3.41

lauzta su raktu , dar rakta turiu , nu jei kas zinot . Arba gal kaip kitaip perlaust ji ( namu salygomis ) ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Persilauzk i 3.55 cmew ar kita cfw. rasi info forumuose kaip tai padaryti namu salygomis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jo, eik į PS3 CFW temą, peržiūrėk ją visą ir ten bus ne vienas tutorialas kaip nusilaušti, paleisti žaidimus :D ir litų nereikės tau niekam mokėti :dance:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki visi , kaip matot forume esu naujas . Ant konsoliu taip pat naujas ... , todel prašau jūsu pagalbos . Problema tokia , nusipirkau as PS3 FAT atristas su flash ( bent jau man taip sake ) , dabar aš noriu ką nors pasileisti koki žaidima ar ką , bet nė velnio nemoku ir nesuprantu . Taigi būtu malonu ,jei kas galėtų padėti . Tokiu komentaru nereikia " ŽIOPLY KAM PIRKAI JEI NEMOKI HAHA " ir panašei ...

P.S už pagalba atsilyginčiau simboliškai ( sweed , Seb 10 -15 LT , papildau saskaita ) kas susisieks su manim per skype ir man DUNDUKUI išaiškins viska :)

SKYPE I Až rašykit , dėkui :)

Na, priklausomai ko tau istikro reikia. Jei nori moketi, nieko neskaityti, nesidometi ir t.t. Tada mokek. Siuo atzvilgiu tai geriausias sprendimas tau. Tik tiek, kad jei turi masina, reikia moketi ja vairuoti. Tas pats ir su nulauzta konsole, jeigu ja turi, reikia moketi pasileisti zaidimus nes del kiekvieno dalyko nemokesi. Nebent rasi zmogu, kuriam uzmokejas, veliau dar galesi semtis ziniu.

Na, o jei skaitymas tau ne svetimas, siulau pradeti skaityti butent kaip pasikeisti CFW is tavo esamos i nauja - 3.55. Pradziai manau reiktu paskaityti kaip tai padaryti: Linkas Yra informacijos kuri pasenusi ir siom dienom ne viska panaudosi, bet sis gidas vis dar veikia ir tinkamas naudoti. Sekmes.

kas gali buti bandau paleisti zaidima is vidinies atminties ir kompa persikrauna arba uzstringa

Man idomu kokiu tu atsakymu nori sulaukti kai pats jokios informacijos nepateiki apie problema? Pvz., man nepasileidzia zaidimas, ka daryti?..

Pradek aiskinti problema nuo paprastu dalyku, koks zaidimas? Ar nepasileidzia ant visu zaidimu? Kokia CFW? Ar aplamai konsole yra "nulauzta"? manau pradziai uztektu.

Redagavo Magnitas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na, priklausomai ko tau istikro reikia. Jei nori moketi, nieko neskaityti, nesidometi ir t.t. Tada mokek. Siuo atzvilgiu tai geriausias sprendimas tau. Tik tiek, kad jei turi masina, reikia moketi ja vairuoti. Tas pats ir su nulauzta konsole, jeigu ja turi, reikia moketi pasileisti zaidimus nes del kiekvieno dalyko nemokesi. Nebent rasi zmogu, kuriam uzmokejas, veliau dar galesi semtis ziniu.

Na, o jei skaitymas tau ne svetimas, siulau pradeti skaityti butent kaip pasikeisti CFW is tavo esamos i nauja - 3.55. Pradziai manau reiktu paskaityti kaip tai padaryti: Linkas Yra informacijos kuri pasenusi ir siom dienom ne viska panaudosi, bet sis gidas vis dar veikia ir tinkamas naudoti. Sekmes.

Man idomu kokiu tu atsakymu nori sulaukti kai pats jokios informacijos nepateiki apie problema? Pvz., man nepasileidzia zaidimas, ka daryti?..

Pradek aiskinti problema nuo paprastu dalyku, koks zaidimas? Ar nepasileidzia ant visu zaidimu? Kokia CFW? Ar aplamai konsole yra "nulauzta"? manau pradziai uztektu.

Nepasileidzia ant visu zaidimu, seniau viskas gerai buvo kol nepajungiau per HDMI junkti prie tv, tada viskas atstaciau viska kad eitu per scarta bet nei vieno zaidimo neina paleisti. CFW 3.41 jis nulauztas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nepasileidzia ant visu zaidimu, seniau viskas gerai buvo kol nepajungiau per HDMI junkti prie tv, tada viskas atstaciau viska kad eitu per scarta bet nei vieno zaidimo neina paleisti. CFW 3.41 jis nulauztas.

mano patarimas jai nepasileidziai persirasyk cfw 3.55 arba gali but problema reikia keisti menedzerius nes programos jos yrgi kartais pagribauja

isirasyk multiman ir gaja abu gerai nes dvi galvos galvoja geriau nei viena:D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mano patarimas jai nepasileidziai persirasyk cfw 3.55 arba gali but problema reikia keisti menedzerius nes programos jos yrgi kartais pagribauja

isirasyk multiman ir gaja abu gerai nes dvi galvos galvoja geriau nei viena:D

Pas mane jau yra gaja, o jei persirasysiu i 3.55 ar jeilbreak veiks? nes kai nulauze sake neatnaujinti nieko

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jeigu persirasysi i cfw 3,55 viskas veiks be didesniu problemu,tik nepatyngek paskaityti.uztruksi puse valandos ir viskas tau veiks ir pasileis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jeigu persirasysi i cfw 3,55 viskas veiks be didesniu problemu,tik nepatyngek paskaityti.uztruksi puse valandos ir viskas tau veiks ir pasileis.

kur instrukcija rasti kaip tai padaryti, nes nelb ka nusimanau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gerai paaiskinsiu nes man padejo kai reikejo :) tau reikes flash rakciuko bet ne to jailbreiko.

Savo rakciuka su formatuok ant fat 16 mw programa tau reikes naudotis

idedi flach i pc ir eini i compiuter spaudi desine peles klavisa ismeta lentele joje susirandi zodi format.

nustatai ant fat ir formatuoji.

http://ps3.dashhacks.com/2011/01/19/kmeaw-3-55-custom-firmware-lv2-patches-with-peekpoke-included

sita nuoroda yra cfw raktas

1 etapas parsisiunt visus tuos failus apacioje

2 ikeli i falcha suformatuota

3 pirma rakte susikuri aplanka update isikeli ofw ijungi ps3

eini i setinge randi zodi update ir pasirenki kad per usb. irasytu intika atjunk butina nes gali netycia prisidirbti.

neprgiven viskas bus liuks.

4 taipat lygiai pakartoji su cfw (lygiai taip pat) tik vietoi to cfw

5 tada pach irasai paprastai per games.

nu jai pavyko ps3 super nulauztasD juokauju.

http://ps3.dashhacks.com/2011/05/07/multiman-2-00-released

cia yra du manageriai pr kuriuos paleidi zaidimus

juos taip pat reikia irasyti kaip ir pach.

o jai mano rasliavos nesupratai. tai tam yra youtube (how install cfw ir pamokis kaip vaizdzai.D gerai einu miegot...

airijoje givenimas ne i gera diena miegi nakti dirbiDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Redagavo dcvc

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gerai paaiskinsiu nes man padejo kai reikejo :) tau reikes flash rakciuko bet ne to jailbreiko.

Savo rakciuka su formatuok ant fat 16 mw programa tau reikes naudotis

idedi flach i pc ir eini i compiuter spaudi desine peles klavisa ismeta lentele joje susirandi zodi format.

nustatai ant fat ir formatuoji.

http://ps3.dashhacks.com/2011/01/19/kmeaw-3-55-custom-firmware-lv2-patches-with-peekpoke-included

sita nuoroda yra cfw raktas

1 etapas parsisiunt visus tuos failus apacioje

2 ikeli i falcha suformatuota

3 pirma rakte susikuri aplanka update isikeli ofw ijungi ps3

eini i setinge randi zodi update ir pasirenki kad per usb. irasytu intika atjunk butina nes gali netycia prisidirbti.

neprgiven viskas bus liuks.

4 taipat lygiai pakartoji su cfw (lygiai taip pat) tik vietoi to cfw

5 tada pach irasai paprastai per games.

nu jai pavyko ps3 super nulauztasD juokauju.

cia yra du manageriai pr kuriuos paleidi zaidimus

juos taip pat reikia irasyti kaip ir pach.

o jai mano rasliavos nesupratai. tai tam yra youtube (how install cfw ir pamokis kaip vaizdzai.D gerai einu miegot...

airijoje givenimas ne i gera diena miegi nakti dirbiDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Dekuj lb :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ten archyvus parsiuncia juos isarchivavus ps3 neatpazysta failu

db neina niekas isvis, net orginaliu zaidimu nepaleidzia, rodo kad cfw 3.55 ir viskas. ka db daryti? :innocent:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.