MGnon

Sega mega drive 2

Rekomenduojami pranešimai

sveiki,gavau sena sugedusi sega mega drive 2.komplekte yra 2 maitekai,2 tv perejimai,ir laidai pajunkt prie tv.vienas maitekas lyg ir veikia taciau konsole neveikia.norejau paklaust kas jai yra ir ar imanoma ja sutaisyt ar geriau veikianti nusipirkt nes noretusi pazaist tuos senus zaidimus kuriu turiu tikrai daug :thumbsup4: .aciu is anksto :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Man atrodo,kad geriau tu paieskok veikiancio,pries gera menesi as pats SMD II su keliais zaidimais ir veikianti uz 30lt nusipirkau,tai kad man atrodo neverta ten labai giliai ir kapstytis..aisku gali ji atsidaryti ir pasiziureti,gal ten tik koks kontaktas atsilitaves...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Buvau atsidares viskas ten ok,na aišku reikes ieskot kas veikianti parduoda ir isigyt :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Buvau atsidares viskas ten ok,na aišku reikes ieskot kas veikianti parduoda ir isigyt :huh:

Gai ir parinkti nebutinai nuo Segos maitblokį. Yra kokioje Lemona universalus maitblokis pvz. Svarbiausiai nustatyti duomenys tokius pat kaip ir Segos

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, norėjau paklaust gal kas turit, maitblokį ir laidą į TV SMD II? nes mano per klaida buvo išmesti, todėl labai ieškau kas turi, gal netyčia turit atliekamus, arba jau nebereikalingi jum? :troll:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.