HeliX

Perkame iš DealExtreme

Rekomenduojami pranešimai

invoice gauti nera sunku galima atsispausdinti is sawo dealextreme accounto.

Tas tai taip. Bet jei tai bus atskiras invoice (o mano atveju taip butu ir buve), gerai butu kad atsispindetu sasaja su preke (o shita bent pagal DHL konsultatus ivairiai sako gali padaryt: ir rodyt ir ne). Nes tu turi irodyti, kad cia butent tos prekes siuntimo ishlaidos. Bet cia smulkmena.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

per kiek laiko greiciausiai buwote gawe prekes is dealextreme?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

per kiek laiko greiciausiai buwote gawe prekes is dealextreme?

Per 4 dienas siunciant DHL :)

O siaip visada reikedavo laukti maziausiai 14 dienu po to kai preke budavo issiusta.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na va, grįžau po atostogų ir štai jau lapelis iš pašto kad ateičiau pasiimt siuntinio iš honkongo :) Gaila kad sekmadieniais žalčiai nedirba xD Taip kad gaunama ganėtinai greit, per 2 savaites sakyčiau lb pakenčiama. Dabar tikiuosi jog nebus kokios nors broko ir panatšiai , nes tada jau nežinočiau ką daryt :/ xD

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gal kas zino kiek laiko lietuvos muitineje uztrunka siuntinis?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as tai prisirinkau nemazai prekiu tai man pakavo gan ilgokai kad zodziu.. uzsakyta buvo geguzes gale gavau birzelio gale.. menesi... gaunas bet manau apsimoka imt nors aisku kokybe nekokia ir beveik wisos prekes ateina tose lievose kiniskose pakuotese (geros firmos kaip sony daros jas lengvai atidaromas bet patvarias.. o kiniskos padielkos tai net nzn, su benzo pjuklu gali bandyt ir wistiek nieko :D )

kitas dalykas kalbant apie DX yra tas kad daiktai retai atitinka savo aprasymus iki paskutines raides

nusipirkau 18800 mAh (nesuklydau skaiciuose) ishorine batarke tai pilnai ikrauta pakrauna mazdaug apie pusantro karto(jei pasiseka) batareika kurios dydis yra 1200mAh

atsuktuvai psp atsukimui tai net nzn ka ten su jais sukt.. galvojau bus mazi atsuktuviukai atsukimui ishoriniu kryzminiu warztu pasirodo ne.. kazkokiam kitam brudui..

nusipirkau dar widine batarke i slima 1800mah tai ka zinau turbut cia mano ne apzisziurejimo klaida kad netinka slimui... :/

dar buvo deklas.. wa ten tai wiskas normaliai ... atlieka savo funkcija dar galima naudot kaip stova pvz klausant muzikos ar taip toliau.. wisos skyles ishpjautos priejimui ir tt..

hmm kas dar: ai buvo tipo kaip kuprinuke tokia "waist bag for PSP" tai seip erdvoka ir wiska bet kaip ir didzioji dalis kinisku daiktu nelabai patvari po dvieju dienu nuplyso dirzelis kur ant peties uzsimest dadetas(per susiuvima) tai seip taip buvo uzlopytas ir nesiojimas dabar toliau

ir turbut paskutinis daiktas kuri emiau tai buvo tv componentinis kabelis psp tai tas weikia dobrai ir wiskas su juo gerai (galetu but ilgesnis nes pas mane 81CM telikas D8)

wa wa aprasiau savo nuomone

sekmes perkanties ir gero nesiojimo/naudojimo jau turintiems

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ash tai uzisakiau pandora ish dealextreme dar neatejo ,bet kai ateis paziuresiu kokybe...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ar yra koks budas suzinot ar siuntinis jau pasieke lietuva?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

vos tik sueis 14 metu varysiu i seba ir susikursiu virtuona, nes turiu paypala neverifinta gal kaip nors padarys ir trylikos :P

ir uzsisakysiu daug priedu psp ir siaip kompui

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Cia is Japonijos veza kaip supratau?Ar klystu?

Nlb man...Mazai pasirinkimo, bet uztat pigu;/

Redagavo KaMA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Cia is Japonijos veza kaip supratau?Ar klystu?

Nlb man...Mazai pasirinkimo, bet uztat pigu;/

Veza ish pacios japonishkiausios kinijos kokia tik gali buti kinijoj <_<

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu va,uzsisakiau korta sau DSTT is ten. ir dabar ziuriu, kad visi raso kad is ten FAKE kortos ateina. Kas nors buvot is ten uzsisakes korta? Preke dar neatejo, ir jei buvo pasakikit kaip reikia naudotis ta fake kortele. aciu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jo ten dazniausiai fake buna nebet prie prekes buna parasyta OEM (ar kazkas tokio) td preke originali ir patikima, nors ir kinietiskos pas man gerai laiko :rofl:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.