HeliX

Perkame iš DealExtreme

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, gal galit kas padeti? Uzsisakiau is DX du siuntinius viena 16d. kita 18d. Ta kur rugsejo 16d uzsisakiau atsiunte gan greitai per pora savaiciu, bet ta kita, jau praejo 19d. nuo uzsakymo o man rodo, kad jo dar net neissiunte, bet jau praejo beveik 20d. po uzsakymo, kada ji man ruosiasi issiusti? Kaip visa tai pagreitinti? Gal galima kanors padaryti? Dekui, uz pagalba, is anksto.

Žinoma kad galima - nusiūsk DX laišką klausdamas: Kodėl mano prekės dar ne išsiūstos.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Žinoma kad galima - nusiūsk DX laišką klausdamas: Kodėl mano prekės dar ne išsiūstos.

Gal gali pasakyt ju el. pasta? Beto girdejau, kad jie i laiskus nelabai atsakineja.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal gali pasakyt ju el. pasta? Beto girdejau, kad jie i laiskus nelabai atsakineja.

Yra puslapyje mygtukas: CONTACT US.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jie greičiausiai savaitgalį nelabai atsako. Aš jau nuo penktadienio laukiu, kol kas jokio atsakymo. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Laukite kol chatas bus online ir tada klausimus uzduokite, kitaip bus sunku. Ir tame paciame chate reikia kantrybes su jais...

Our live chat service is currently offline. Please try again during business hours or click here to leave us a message

Pas mane irgi dabar viena preke kabo savaite kaip neisshipintas, bet taip ir raso kad issiuntimas uztruksta 7-10 dienu. Nezinau ar darbo ar ir savaitgaliai ir sventes iskaiciuota. Redagavo spirgucis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Laukite kol chatas bus online ir tada klausimus uzduokite, kitaip bus sunku. Ir tame paciame chate reikia kantrybes su jais...

Pas mane irgi dabar viena preke kabo savaite kaip neisshipintas, bet taip ir raso kad issiuntimas uztruksta 7-10 dienu. Nezinau ar darbo ar ir savaitgaliai ir sventes iskaiciuota.

kiek tikrinau tai tas live chatas visad neveikia, na taip, as ir skaiciau kad jie isipareigoja prekes issiusti per 2 sav, bet mani atveju jau praejo 3sav o siuntinys dar neissiustas, beto kazkur skaiciau kad siuntinys turi pasiekti gaveja per 48 dienas, jai nepasiekia tai galima prasyt grazint pinigus?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kiek tikrinau tai tas live chatas visad neveikia, na taip, as ir skaiciau kad jie isipareigoja prekes issiusti per 2 sav, bet mani atveju jau praejo 3sav o siuntinys dar neissiustas, beto kazkur skaiciau kad siuntinys turi pasiekti gaveja per 48 dienas, jai nepasiekia tai galima prasyt grazint pinigus?

Vat kaip tik dabar patikrinau:

Nuotrauka

Na tavo atveju butina kreiptis i DX del paaiskinimo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turėtu į paštą. Čia truputi ne į temą, bet aš asmeniškai, tai buvau užsisakęs prekę apytiksliai spalio viduryje ir niekaip neatėjo kelis mėnesius. Parašiau supportui ir nors ir nelabai greitai, bet viską sutvarkė. Pasirodo pasimetė siuntinys, tai davė pasirinkimą arba gražinti pinigus, arba persiųsti. Tai padariau refund ir be jokių problemų gražino viską iki paskutinio cento. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kur atsiunčia prekes į pašto dėžutę, ar į paštą ? Užsisakinėsiu žiebtuveli ir kelis laidus.

jeigu mažas siuntinukas tada i pašto dėžute imeta,teko pirkti bet ne iš dealextreme pora laidu kosnolėm iš užsienio tai i pašto dėžute imete

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aciu uz atsakymus

O dėl pasimetimo tai tikrai geras dalykas kai gražina pinigus,bet manau neturėtu pasimesti, nes order tracking yra.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kai ateini i paštą pasiimt siuntinio ka reikia pasakyt varda ir pavardę ar koki numeri ?Ir jei netyčia reiktu mokėti muitus tai juos turi sumokėt pašte ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kai siuntinys ateis, gausi lapelį iš paštininko. Su juo ir reikia eiti ir aišku reikia turėti tapatybę patvirtinantį dokumentą.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O per kiek laiko mazdaug issiuncia siuntiny ?Užsisakiau 12.27 iki šiol tik patvirtino apmokėjimą.Čia taip turi būt ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.