HeliX

Perkame iš DealExtreme

Rekomenduojami pranešimai

ilgai laukiau raso 18 dienu siuntimas, bet pastininkai lietuvos šūdą mala ir pareina viena ar dvi savaites vėliau :@

siandien turejau gaut 2 siunta ... (is viso esu uzsisakes 4 kartus(3 eina ( viena turietu greit ateit :D )) bet jaučiu gausiu koki pirmadienį :D )

Redagavo Welnias

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki o kur gauti Visa Web??

As turiu hansa banke saskaita. Jau turiu pasidares PayPal accounta, ir jau net kai ka su juo uzsakiau, bet mano PayPal accountas dar neuztikrintas (not verified). Ar as is vis galiu su payPal'u pirkti uzsienyje kai jis yra ne ferifikuotas(not verified) ? Nes ten kur pirkau, kur pinigus nusiunciau, ten man neatsako. kazkaip visa para jau tylu ramu.

O ar galiu visa web Hansa banke gal uzsakyti??

As pajamu neturiu. Man truputi yra sudetinga.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

galima is hansa banko paimti :D

tai jeigu esi atsidares paypal accounta tai beveik nieko nereiskia jei jame nėra $. (Pvz aš turiu 2 sąskaitas( 1 verifed(isidejau kortele) ir viena not verifed ( jį naudoju jei kas nors perveda man(turiu truputi pinigų :D beje su ja galima pirkt iki 100eur. :] ))

ir neatsako todėl kad pas tave nėra pinigų sąskaitoj :/

http://www.zoom.lt/lt/pages/korteles

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki susidomejau kartridzu Gba saviskiam, iskilo klausimas, koki jie adresa naudoja? nes kai reginaus adreso ivest nereikejo, tai logiskai mastant pay palo? toliau koki imt shipinga nemokama (sitas variantas vilioja) ar ta uz 15 zaliu? dekui uz atsakymus :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bet pries imant greita parasykit ir paklauskit ar i lietuva siuncia (ar approvinta)

naudoja kaip sake scaryone paypal duomenis, bet galima kai užsakai pasikeist :]

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

va buvau SEB vilniaus banke,tai tenai Visa Web neisduoda,bet pasiule Visa Virtuon,tai jauciu sita uzsisakysiu,nes irgi tiktai interentine kortele,daugiau niekur jos nepanaudosi,bet pasidaryt pay pal tai bus kaip tik,sake per savaite laiko padaro,dar po to paypalo laukt irgi kazkiek,na bet geras dalykas jei norime kazka pirkti is kazkur internetu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Taip visa virtuon daro savaite.Paypal nereikejo nieko laukt.Pervedziau pinigus ir iskart pasijungiau i e-bankininkyste.Buvo jau nurasyti pinigai ir buvo tas kodas reikalingas keturzenklis.;] Viskas greitai ir gerai.Per paypal jau usisakiau is sito dealextreme.Dar 3 zaidimus is game.co.uk.
Redagavo 12345

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bet pries imant greita parasykit ir paklauskit ar i lietuva siuncia (ar approvinta)

va sito nlb supratau, tai tipo kai uzsakau klaust ar i ltu siuncia? o kam? gi kiek skaiciau uzdarbyje visi zmones gavo prekes is deal extreme.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

skaityk temas... dealextreme.com ten aprasyta... o cia tik paiskinimas kaip pirkti :/ :D

beje jei scalman esi pilnamentis patariu geriau nueiti i HANSA banka ir išsiimti Visa WEB :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

galima is hansa banko paimti -_-

tai jeigu esi atsidares paypal accounta tai beveik nieko nereiskia jei jame nėra $. (Pvz aš turiu 2 sąskaitas( 1 verifed(isidejau kortele) ir viena not verifed ( jį naudoju jei kas nors perveda man(turiu truputi pinigų -_- beje su ja galima pirkt iki 100eur. :] ))

ir neatsako todėl kad pas tave nėra pinigų sąskaitoj :/

http://www.zoom.lt/lt/pages/korteles

jei pvz susikuri saskaita ir ji yra "not verified" taj as pvz negaliu is savo korteles paprastos pervesti i paypal saskaita? ar cia tik galima tuo atveju ta saskaita naudot jei tau kas nors is kitos paypal saskaitos perveda i tavo ta "not verified" saskaita?? dekui uz ats.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jei pvz susikuri saskaita ir ji yra "not verified" taj as pvz negaliu is savo korteles paprastos pervesti i paypal saskaita? ar cia tik galima tuo atveju ta saskaita naudot jei tau kas nors is kitos paypal saskaitos perveda i tavo ta "not verified" saskaita?? dekui uz ats.

As ta pati noreciau zinoti. ir kaip su tuo 100 euru limitu? Ar cia didziausia suma uz kuria as galiu ka nors uzsakyti, kokia preke, ar cia yra isvis tik 100 euru kuriuos as galiu isleisti perkant ka nors? Tarkim 1 preke uz 25 eurus, antra uz 70 ir trecia uz 5 eurus. Tai ketvirtos jau nebegaleciau uzsakyti? net turedamas daugiau pinigu paypale?? jeigu taip, tai yra meslas.

Redagavo konni

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jei paypal verifed tada man atrodo i diena galima iki 500 ar tai iki 1000 paskaitykit paypale :> to shamp: kai idedi korta tada ,kai padarai pervedima numinusuoja nuokreditkes -_-

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

skaityk temas... dealextreme.com ten aprasyta... o cia tik paiskinimas kaip pirkti :/ -_-

beje jei scalman esi pilnamentis patariu geriau nueiti i HANSA banka ir išsiimti Visa WEB -_-

o kuom web geriau uz virtuon ? jei tik pay pal gali pasidaryt tai man jokio skirtumo,siaip as galvoju kad virtuon geriau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

visa virtuon tik atsiskatymams internete o WEB viskam tinka. Pvz is bankomato pinigus gali issimti :thumbup: ir t.t.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.