HeliX

Perkame iš DealExtreme

Rekomenduojami pranešimai

sveiki, uzsisakiau 10-17 prekes uz ~80lt is dx, pagal sekimo koda: 10-24 isejo is kinijos, 10-31 atejo i lietuva Rodunios kelias 9,Vilnus (kiek supratau muitinei dabar) Tikejausi iki sio savaitgalio gaut, bet kolkas nieko... tai negi ten taip letai jie dirba, kada mazdaug tiketis kad bus pas mane jau (vilnius..) ? :)

Redagavo xmouserx

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

sveiki, uzsisakiau 10-17 prekes uz ~80lt is dx, pagal sekimo koda: 10-24 isejo is kinijos, 10-31 atejo i lietuva Rodunios kelias 9,Vilnus (kiek supratau muitinei dabar) Tikejausi iki sio savaitgalio gaut, bet kolkas nieko... tai negi ten taip letai jie dirba, kada mazdaug tiketis kad bus pas mane jau (vilnius..) ? :)

tai gal jau tau teks pasivaiksciot ir muitus sumoket? :(

seip as rugpjucio vidury pirkau is DX tai iki dabar neatejo preke, rasiau jiems pries kuri laika, tai sako issiusim kita, bet ar nenorite dasidet prekiu kad gauti tracking numberi. nu tai dadejau tu prekiu issiunte siunta ir ziurim kas bus.....

Redagavo kiler01

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai gal jau tau teks pasivaiksciot ir muitus sumoket? :)

na tikiuosi kad neteks :) bet kas ten zino kaip bus... :) o tai vistiek turi pranest jaigu reiks muitus moket ar pan...? dabar kasdien post.lt tikrinu su viltim kad bus parasyta jog galima eit atsiimt :)

Ne į temą

pirma karta is uzsienio perku tai nezinau kaip kas tiksliai..
Redagavo xmouserx

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na tikiuosi kad neteks :) bet kas ten zino kaip bus... :) o tai vistiek turi pranest jaigu reiks muitus moket ar pan...? dabar kasdien post.lt tikrinu su viltim kad bus parasyta jog galima eit atsiimt :)

Ne į temą

pirma karta is uzsienio perku tai nezinau kaip kas tiksliai..

Skaiciuokis kiek tiksliai sumokejai... 80lt jau pvm'as priklauso

Siuntos, kurios skirtos juridiniams bei fiziniams asmenims ir kuriomis atsiunčiamos jų pačių įsigytos (užsakytos internetu, pagal katalogą, pirktos aukcione) prekės, neapmokestinamos importo muitais, jeigu siuntos savoji vertė neviršija 150 eurų. Importo PVM tokios siuntos neapmokestinamos tuo atveju, jeigu kiekvienos jų muitinė (bendra vertė) vertė neviršija 75 litų. Šios lengvatos netaikomos akcizais apmokestinamoms prekėms.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

buvo 82gal beto juk su tuo prikolu kad kaip dovana ejo... ir daugkam ateina be muitu dar brangesnes prekes is dx...

na nieko nelieka kaip tik laukt...

beja tai visdelto jeigu muitus uzdeda tai turi pranest? ar reikia paciam vaziuot ir ziuret kaip ten yra?

Redagavo xmouserx

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

MANAU turetu pranesti bet kaip ten tiksliai yra tai nezinia, pabandyk nueiti i pasta paklausinet "kaip nieko nezinantis" pasakyk kad rodo jog yra, tau jie tenai geriau patars

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Muitus deda tik is JAV ir tai nuo kaskurios sumos, ir jei uzdeda tai yspeja ar sutinkate damoketi tiek ir tiek.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na dekui uz patarimus :D reix kita savaite eit ziuret kaip kas jai negausiu... nes siandien tik 18diena kaip uzsisakes esu o visi sako kad per 20-22 dienas gauna jaigu viskas ok :D

Redagavo xmouserx

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Muitus deda tik is JAV ir tai nuo kaskurios sumos

Pagal tamsta is kitaicu galiu vest kiek nori ir be jokiu muitu? :D

Muitai taikomi siuntoms is treciuju saliu t.y. visos salys iskyrus EU.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

viskas ok jau penktadieni atejo siuntinys tik kad siandien pamaciau pranesima pasto dezutei...(damn sekimo kodas nerodo kad galima atsiimti :D )

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O nera ten kokio mokamo brangesnio siuntimo lietuvai? Ten maciau yra kazkoks, bet be lietuviu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na ką galiu apsakyti apie šį e-shopa ? Prekiu kokyvė stulbinanti, kaip už tokią žemą kainą, pirkau daug dalyku jau iš čia ir tikrai nenusivyliau, bet dabar man atrodo dx.com apsileido nes užsisakiau prekiu už 120$ ir jau virš mėnesio niekaip nesulaukiu. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na ką galiu apsakyti apie šį e-shopa ? Prekiu kokyvė stulbinanti, kaip už tokią žemą kainą, pirkau daug dalyku jau iš čia ir tikrai nenusivyliau, bet dabar man atrodo dx.com apsileido nes užsisakiau prekiu už 120$ ir jau virš mėnesio niekaip nesulaukiu. :D

Rasyk i supporta, paaiskins kame kampas. O muitu nebijai uz tiek uzsisakinedamas? :D

Sia vasara pirkau is ju, shipingas lygiai 2 savaites nuo issiusntimo. Buvo ir nesklanumu, pamirso viena preke idet, bet nieko, grazino $.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Rasyk i supporta, paaiskins kame kampas. O muitu nebijai uz tiek uzsisakinedamas? :D

Sia vasara pirkau is ju, shipingas lygiai 2 savaites nuo issiusntimo. Buvo ir nesklanumu, pamirso viena preke idet, bet nieko, grazino $.

Ha - aš gudriai padariau, siunčiausi iš keletos kartų, ta prasme kelis orderius dariau 5 ar 6 nepamenu gerai. Gerai tau kad tik 2 savaites truko, man jau virš mėnesio prekės neateina. Jeigu nepaslaptis ką pirkai ? :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man atsiunte per 3 savaites. Pirkau neoriginalu PS3 controlleri. Viskas ciki :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.