HeliX

Perkame iš DealExtreme

Rekomenduojami pranešimai

dėl gatvės tai nežinau, bet su pavarde problemų tikrai nebus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ai norejau paklaust jaigu mano gatveja ir pavardeja yra raide š o as parasiau s atsius man preke?

100% atsiųs. Svarbiausiai tu nepamiršk įrašyti pašto indekso.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kol viskas yra visdar suprantama ta prasme nesigauna dviprasmybiu su adresu ir pavarde tai ateis preke, nes kai siuncia is uzsienio gi ateina i lietuvos pastus kurie paskirsto o jie turetu susigaudyti kas vyksta jau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Svarbu kad būtų namo ir buto numeris, namo kodas. Po to jau rašyk viską su S raidėm, suras jie juk.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

uzsisakiau is ten keleta prekiu jau laukiu 24 dienas ship confirmation jau pries 14 dienu gavau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kad lb ilgai laukiu :\

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

AA ijaik i preke ir kur yra Create New Topic parasyk kad negavau confirmation kad man shipino laukiu ilgai tada iskart susiprotes :) nes man irgi laukiu laukiu laukiu tj paskui susiprotejo :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kad lb ilgai laukiu :\

Iš DX'o perkant reik apsišarvot kantrybe, nes siunčia ilgai iš ten. Adapterio 3mėn laukiau. MP3 ir Fart Bombsai irgi jau ilgokai eina. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Iš DX'o perkant reik apsišarvot kantrybe, nes siunčia ilgai iš ten. Adapterio 3mėn laukiau. MP3 ir Fart Bombsai irgi jau ilgokai eina. :)

blt jei man sius 6 daiktus 3 menesius tai bbd :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sakė draugas 2 džoystikus pirko tai per 4-6 dienas parėjo.Pats ketinu vieną pirkt.

Iš dealextreme prekes eina iš viso pasaulio, ten pvz psp deklai labai pigus, todėl ir ilgai siuncia juos (apie 1 mėnesį) iš kinijos, o kokias vairalaizdes " joystick" siunčia kelias dienas, todėl, kad jų kaina kaip visuose užsienio interneto parduotuvėse ( ebay.co.uk, game.co.uk, shopto.net) visų jų kaina ten beveik vienoda, nes prekes yra anglijoj, todėl labai greit atsiunčia.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal kas esat pirke is DX memory stick pro duo? Kokia geriau imt ar Sony, ar Sandisk. Cia kaip suprantu originalios, nes kaina normali? Tam saite dar maciau fuflekiniu korteliu, kurios kainuoja dvigubai maziau.

P.S. Naudosiu ant PSP

Redagavo Jazas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.