Hhleitz

Ar verta pirkt ps3.?

Rekomenduojami pranešimai

Išeina naujas PC žaidimas, pasivagiat jį ir verkiat LM forume, kaip jį paleisti, kodėl pas mane nepasileidžia, kaip pasijungti co-op ir t.t.. Su console yra tokių bėdų?

Consolę apsimoka turėt, kad ir vien dėl sportinių žaidimų - vien ko vertas Mortal Kombat, Fight Night Champion kiti eksliuzyvai, ko nėra ant PC.

Čia greičiau slypi problema tame, kad su PC galima pasivogt žaidimus laisvai, o su PS3 naujausių negali pasivogti, reikia pirktis.

Redagavo nobelis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Išeina naujas PC žaidimas, pasivagiat jį ir verkiat LM forume, kaip jį paleisti, kodėl pas mane nepasileidžia, kaip pasijungti co-op ir t.t.. Su console yra tokių bėdų?

Consolę apsimoka turėt, kad ir vien dėl sportinių žaidimų - vien ko vertas Mortal Kombat, Fight Night Champion kiti eksliuzyvai, ko nėra ant PC.

Čia greičiau slypi problema tame, kad su PC galima pasivogt žaidimus laisvai, o su PS3 naujausių negali pasivogti, reikia pirktis.

Jei tiesa sakyti pirkau ps3 del mortalo 9 :) ir kratos. Butu ant pc mk9 net nebutu svarstymu pirkti konsoles.

BF3 gali nusipirkti uz 100lt cdkey ir losti su malonumu ant pc. Is linkomanijos tik isbandau zaidimus, pasileisti galetu net ir pirmokas su google pagalba

aisku turi tureti truputi koses galvoje. Jau geriau per 1h gaunu nauja zaidima nemokamai negu uz 60poundu ir laukti dvi savaites. O KAS TAU LOGISKIAU?

Žmogau, visų pirma yra didelis skirtumas tarp konsolių ir AK. Taip, AK kompiuteris yra All in one, bet pripažinkim, kad asmeninis kompiuteris yra labiau skirtas darbui, nei žaisti žaidimus, tam yra skirtos konsolės.

Visų antra, AK kompiuterį reikia po kelių metų atnaujint tech. įrangą ir AK kompiuterio tikrai nesusirinki už 500LT, o konsolės tau užteks daug metų, aišku, tu dabar perši savo nuomonę, kad po tų daug metų konsolės grafika bus baisi, na taip iš dalies aš sutikčiau su tuo, bet konsolininkai į tai labai nekreipia dėmesio, aišku nekreipiant dėmesio į tuos neadekvačius žmones, kurie be grafikos daugiau nieko nemato.

Visų trečia, tai žaidimų visuma, na sakyk ką nori, bet ant konsolių buvo ir bus visais laikais daugiau žaidimų nei ant AK, kas iš to jeigu susidėsi nežmonišką kompiuterį už 10 tūkst, o ant AK tiek daug neleidžia. Eilinis žaidimas Crysis, visi aiškino, kad ant konsolių jis neįmanomas, o ką matome dabar? Abi dalys ant konsolių yra, aišku grafika neprilįgsta AK, tačiau jau apie tai minėjau pirmame punkte.

Visų ketvirta, online atžvilgiu, konsolės turi žymiai geresnį online režima, PSN, XBL. Bendravimas laisvas, su kuo nori su tuo bendrauju, susikvieti draugus ir vargo nematai, o ką turi AK? Pasileidi žaidimą ir šneki praktiškai vienas, o visi kiti tik mynko klavišus.

Visų penkta, kuo tau blogas valdymo pultas konsolių? Pripažink, kad tai tik tavo nuomonė.

1.Taip is pradziu buvo pc sukurtas darbui dabar pasakyk kam gaminamos naujausios vaizdo kortos , tetriui losti?

2.Kalbesiu apie save: turiu pc jau antri metai , pirkau tik pagrindines detales TAI YRA motina, vaizduske, procas ir truputi ramu prisidejau . palikau korpusa , kiek ten terabaitu, ausinima ir monitoriu. islaidos buvo apie 1400lt, manau kad dar pora metu tikrai nereiks keisti pc, jei reikes tik velgi pora detaliu.

O jeigu labai svarbus skaiciavimas tai dabar esu isleides apie 700lt geimams ir tai pirkdamas is UK ir US lietuvoje jei pirkciau buciau isleides net nzn gal koki 1200lt, kaikurie zaidimai net dvigubai brangesni.

3.Ant pc yra visu zaidimu kokiu tik as noriu, pagrinde mmorpg wow, rift, visos nfs dalys , age of empires online , 3 dalis , resident evil , crysis 2 , gta4, ir t.t. Uz 10k nei karto nepirkau kompiuterio max buvau mokejes 3000k tada mokejo tevai uz pentiuma 1. Netrauk kainas is lubu. nerimtai atrodai.

4.Isirasai skypa gali video bendrauti susikurti savo grupe ir benrauji sau. Apie online zaidimus zaidziau tik mmorpg tai teamspeakas atlieka visas funkcijas.

5.Paziurek gameplayjus ps3 kur vaiksto kaip robotai ir pc paimkim kad ir

!

saudo belenkur , Tai nera tik mano nuomone, dabar kokia komanda laimetu 20zmoniu kurie losia konsolemis ar 20zmoniu kurie sedi ant pc.

Ant pc nera:

1. Uncharted 1

2. Uncharted 2

3. Uncharted 3

O kad ir butu kas juos zaistu :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei tiesa sakyti pirkau ps3 del mortalo 9 :) ir kratos. Butu ant pc mk9 net nebutu svarstymu pirkti konsoles.

BF3 gali nusipirkti uz 100lt cdkey ir losti su malonumu ant pc. Is linkomanijos tik isbandau zaidimus, pasileisti galetu net ir pirmokas su google pagalba

aisku turi tureti truputi koses galvoje. Jau geriau per 1h gaunu nauja zaidima nemokamai negu uz 60poundu ir laukti dvi savaites. O KAS TAU LOGISKIAU?

O tu mirsi nesulaukęs savaitės dviejų? :) Kažkaip man čia logikos nėra, jei tik tokie argumentai. Kai kurie, tiksliau nemažai žmonių PS3 namuose turi vien tik dėl GT5 žaidimo ir nesuka galvos. Galų gale, nesunku šiais laikais turėti tą ir tą, kad ir vien dėl to pačio MK. Kartais su draugais prie consolės gauni tiek emocijų, kiek ilgą laiką neatpirks PC. Išbandyk move.

Gyvenam vieną kartą ir stenkimės būti laimingi, o ne problemų ieškoti ten, kur jų nėra. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O tu mirsi nesulaukęs savaitės dviejų? :) Kažkaip man čia logikos nėra, jei tik tokie argumentai. Kai kurie, tiksliau nemažai žmonių PS3 namuose turi vien tik dėl GT5 žaidimo ir nesuka galvos. Galų gale, nesunku šiais laikais turėti tą ir tą, kad ir vien dėl to pačio MK. Kartais su draugais prie consolės gauni tiek emocijų, kiek ilgą laiką neatpirks PC. Išbandyk move.

Gyvenam vieną kartą ir stenkimės būti laimingi, o ne problemų ieškoti ten, kur jų nėra. :)

Isbandziau move , ir kas galima ant dvieju ranku suskaiciuoti zaidimus. Labiau juo zaidzia drauge.Galiu paskyti turiu ps3 tik del mortalo :)

As vienas is tu zmoniu kurie turi ps3 tik del vieno zaidimo.Tu gali laukti ir du metus , bet kam laukti jeigu gali gauti per 1h?

Redagavo fabrikas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na pasakysiu taip, tavo mastymas yra toks, kad man patinka popas o visa kita muzika yra shudas ir man jos nereikia, ir nieko ce nepridursi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kai namie atsirado PS3 ir X360,tai galiu ant 3 pirstu suskaiciuoti ant PC zaistus zaidimus...Man patinka tokie zaidimai kaip Uncharted,Tekken,WWE,Ninja Gaiden,God Of War,Forza,nieko sitoje vietoje PC negali pasiulyti na tik saudykliu sferoje PC kazka turi...Kitas dalykas isijungiau ant bajerio ant savo PC Crysis 2,jau strigineja,PC per silpnas jau ji reiktu atnaujinti (aisku cia mano problema),bet kam tai daryti jeigu galiu zaisti ji ant X360...Isirasiau ir pirmyn,vaizdelis grazus,jokio lago,o prie valdymo priprantama...Pagrindinis dalykas man tas ir yra,kad konsoles turi daug exclusiviniu zaidimu ir niekada nereikia sukti galvos del ju "gelezies" atnaujinimo...Taip si konsoliu karta jau paseno ir nebeatrodo taip graziai kaip kai kurie zaidimai ant PC,bet as grafikai nevergauju,todel ir problemu jokiu neturiu :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kai namie atsirado PS3 ir X360,tai galiu ant 3 pirstu suskaiciuoti ant PC zaistus zaidimus...Man patinka tokie zaidimai kaip Uncharted,Tekken,WWE,Ninja Gaiden,God Of War,Forza,nieko sitoje vietoje PC negali pasiulyti na tik saudykliu sferoje PC kazka turi...Kitas dalykas isijungiau ant bajerio ant savo PC Crysis 2,jau strigineja,PC per silpnas jau ji reiktu atnaujinti (aisku cia mano problema),bet kam tai daryti jeigu galiu zaisti ji ant X360...Isirasiau ir pirmyn,vaizdelis grazus,jokio lago,o prie valdymo priprantama...Pagrindinis dalykas man tas ir yra,kad konsoles turi daug exclusiviniu zaidimu ir niekada nereikia sukti galvos del ju "gelezies" atnaujinimo...Taip si konsoliu karta jau paseno ir nebeatrodo taip graziai kaip kai kurie zaidimai ant PC,bet as grafikai nevergauju,todel ir problemu jokiu neturiu :)

Ne į temą

Aukso žodžiai, pats visiems visada šitą dalyką aiškinu :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Čia tiesiog toks žmogus, kuriam sakysi vieną, bet jis vistiek savo tiesą įrodinės.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Čia tiesiog toks žmogus, kuriam sakysi vieną, bet jis vistiek savo tiesą įrodinės.

Tikrai as ne toks, tiesiog jokiu pliusu is savo puses nematau ps3 pusen.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Is tavo isvardintu exclusive zaidimu nei vieno nezinau, tik uncharted bandziau kuris nepatiko, mes apie ta pati kalbam vienintelis pliusas konsoliu yra exlusivai! kaip mortalas ar gran turismo 5 , del ju AS tik ir pirkau konsole, jei tektu rinkis ant ko zaisti Gta4 crysis2 ar tomb raideri ar BF3 rinkciausi net neadvejodamas PC.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Is tavo isvardintu exclusive zaidimu nei vieno nezinau, tik uncharted bandziau kuris nepatiko, mes apie ta pati kalbam vienintelis pliusas konsoliu yra exlusivai! kaip mortalas ar gran turismo 5 , del ju AS tik ir pirkau konsole, jei tektu rinkis ant ko zaisti Gta4 crysis2 ar tomb raideri ar BF3 rinkciausi net neadvejodamas PC.

Nu ok rinkis ką tu nori, nepatinka tai nepatinka, nėra čia ko aiškinti mums kas geriau o kas blogiau, visų skoniai skirtingi :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš dar kartą pasikartosiu, kad nėra ko lygint AK ir konsolių.. Tiesiog kiek iš šono matau, kad tu visom keturiom tik už AK ir viskas..

Apie skype, įsirašai tą ir aną ir t.t. O kam man kažką rašyt, jeigu aš galiu įsigyti pilnai funkcijonuojantį aparatą ir džiaugtis jo malonumais.

Pašnekėkim apie patogumą, su konsolę jauti komfortą, pasistatai teliką 130cm LED full hd tv, pajami pultą, įšoki į krėslą, fotelį, lovą, ar kur širdis geidžia, žodžiu raumeny ateleidi ir žaidi sau atsipalaidavęs, o ką darai su AK? Sėdi kažkokioje taburetkoje susikuprojęs, nei kur į fotelį įkrisi ar į lovą, nes tada su pele bus nemalonumų.

Konsolės dar sykį patvirtina divizą, jog žaidimai žaidžiami per konsoles, nereikia jaudintis dėl FPS ir pan.

O kad ir butu kas juos zaistu :)

Čia taip išeina, kad šneki už visą pasaulį, jei tu nežaistai, tai taip išeina, kad niekas nežaistų, neperšokęs griovio nesakyk op!

Ant konsolių nėra jokių reikalavimų, tiesiog nusiperki sau norimą žaidimą ir žaidi, o ką darai ant AK? Ui, čia gal nepavilks PC, reikia žiūrėt koki reikalavimai ir pan.

.Taip is pradziu buvo pc sukurtas darbui dabar pasakyk kam gaminamos naujausios vaizdo kortos , tetriui losti?

O tu pasakyk, kam tada sukurtos konsolės ir kam gaminamos next-gen konsolės?

Kas dėl valdymo, tai čia tik asmeninė žmogaus nuomonė, vien gamepad'as geras, o kitiem ir klaviatūra su pele.

Dar va BD player'is ant PS3 puikus dalykas, vien ant AK sukištai didelius pinigus, atskirai pirkdamas, kai tuo tarpu jį gauni su konsolę.

Žodžiu, ką aš galiu pasakyt, tai, kad kiekvieno žmogaus asmeninis reikalas, kas ir kam geriau, čia aš tau tikrai nesistengiu įpiršt savo nuomonės, tiesiog išsakiau savo nuomonę kaip ir tu, gerai, tau patinką PC, puiku, džiaukis juo ir viskas. Geriau einam alaus įkalt draugiškai :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
manau cia jau reiktu moderatoriui isikist, ba :thumbsup4: jau diskusija prasidejo pc vs console, siai diskusijai reiktu kurt atskira tema Redagavo narkata
nesikeikiam :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Viskas baigiat , OFF Topic!!!!!! daryti, dar nors vienas parasys liginima tarp PC ir console , iskart gausite be zodzio ispejima

:thumbsup4:

Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.