Hhleitz

Ar verta pirkt ps3.?

Rekomenduojami pranešimai

abu :thumbsup4: del slimo ir phato padeveto priklauso koks su slimu neapsigausi jei pirkdamas apziuresi ar veikia viskas, phatai matai didesne tikimybe uzsiraut ant tokio kuris turi defekta, ar gaus YLOD ir siaip pagaminimas jau senesnis, niekas neatsisako siais laikais naujesnio daikto ^_^

Redagavo red-cat_eX

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tavo vietoj imčiau PS3. Žinoma, jei daug keliauji, PSP. Bet jei su abiejomis konsolėmis žaisi namuose, o tik retkarčiais kur nors ilgesnę distanciją važiuosi, tai tikrai patarčiau pirkti PS3.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As siuliciau ps3 esu pauglys bet sau leidziu isigit 1-6geimus per menesi nes as losiu geimus kol atisbosta ir poto tesiok juos parduodu arba keiciu vienus i kitus . tai ismeginu daugeli zaidimu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

As siuliciau ps3 esu pauglys bet sau leidziu isigit 1-6geimus per menesi nes as losiu geimus kol atisbosta ir poto tesiok juos parduodu arba keiciu vienus i kitus . tai ismeginu daugeli zaidimu.

Kad įsikeiti tai tikiu, bet kad nusiperki tai neįsivaizduoju iš kur per mėnesi sušelpi tiek litu, nesimato, kad labai daug jų pardavinėtum.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As kai dar nedirbu, tai man per brangu pirkt originalus, bet kai dirbsiu, tai imsiu tik orgus.

Aš pvz irgi nedirbu bet žaidimams pinigų prasimanau nesunkiai.Beje juk tu kaip ir aš pagrinde online žaidi.Todėl nemanau kad problema kartą į pusę metų įsigyti 1 žaidimą kurį online žaisi ir kelis žaidimus dėl SP :)

Nu dekui uz atsakymus. Dabar tik belieka apsisprest, ps3, ar psp..

Siūlyčiau tau ir PSP ir PS3 įsigyti.Dabar psp Slim and Lite kainuoja tiek kiek vienas Naujutėlis ps3 žaidimas :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Manau vertas pirkimo

Kai naujas ps3 160GB HDD kainuoja 199£ (paprasta komplektacija)

O cia gauni ps3 su 320gb HDD plius zaidima nauja ir dar filma Blu-ray ,ir tik sumoki £229.99 , tai kaip sakoma uz 30£ daug ka gauni didesni HDD+game+Movie

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aisku, kad apsimoka pirkt, nebent tau HDD dideles talpos nereikia, tai tada jau ziurek kita varianta, bet jei kisi i PS3 filmus, zaidimus, muzika ir t.t tai imk kuo didesnes talpos HDD.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na jo, bet yra dar ir kitu variantu. Pvz PS3 Slim + Playstation Move. Gal kas bandet jau ji? Man pvz ant Wii labai patinka stalo/lauko tenisa kapot, tai cia manau butu analogas? Kitas dalykas, nemaziau svarbus, tai filmu perziura. Realiai man aktualu ar jis groja 3D filmus ne tik is fizinio blu-ray disko, o ir ripus? T.y. sukonkretinus klausima, ar palaiko stereoscopic MKV? Aciu uz atsakymus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Video formato .MKV nepalaiko PS3

As parsisiunciu video mp4 formatu ir ziuriu sau ta 3d (daugiausei is youtubes muzikinius klipus)

Playstation Move - yra tikrai linksmu zaidimu aisku tuo paciu ir paspartuoji , toki kaip tenisa tai smagu zaisti (kai as turiu 2 Move tai sunkiau zaisti su dviem bet ir tikroviskiau , negu su vienu Move, aisku nevisi zaidimai palaiko kad galetum zaisti su dviem Move lazdelem, bet ju yra

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Video formato .MKV nepalaiko PS3

As parsisiunciu video mp4 formatu ir ziuriu sau ta 3d (daugiausei is youtubes muzikinius klipus)

Playstation Move - yra tikrai linksmu zaidimu aisku tuo paciu ir paspartuoji , toki kaip tenisa tai smagu zaisti (kai as turiu 2 Move tai sunkiau zaisti su dviem bet ir tikroviskiau , negu su vienu Move, aisku nevisi zaidimai palaiko kad galetum zaisti su dviem Move lazdelem, bet ju yra

O tas move controller yra tik judesio (padeties) ar ir sukimo? Turiu omeni controlleris islieka toje pacioje erdveje, bet ji pasukus aplink savo asi - reaguoja. Aktualu sporto zaidimam, tiksliau stalo tenisui :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.