Hhleitz

Ar verta pirkt ps3.?

Rekomenduojami pranešimai

su PC tai nezinau jeigu esi uzketiejes geimeris geriau pirk ps3 o laptopai labai kaista. O su psp neapsimoka nes geimu beveik nebekuria.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

nelabai teapsimoka laukt. Isleis kainos didziausios lauksi kol nulaus paskui kol bus lietuvoj atrisimas. ir t.t

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nelabai teapsimoka laukt. Isleis kainos didziausios lauksi kol nulaus paskui kol bus lietuvoj atrisimas. ir t.t

O kam laukti kol nulauš? Negali per menėsį bent vieno žaidimo nusipirkti?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kainos visalaik buna pradziai dideles

O vienas dalikas gal isai nenores nusilauzineti to PSVITA

Ir taip jam spresti o ne mums , as pasiuliau PSVITA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kam laukti kol nulauš? Negali per menėsį bent vieno žaidimo nusipirkti?

As kai dar nedirbu, tai man per brangu pirkt originalus, bet kai dirbsiu, tai imsiu tik orgus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

PS Vita man nereikia, nes kaina pradžioje bus išties didelė, taip pat su ja pasirodys vos keli dėmėsio verti žaidimai. Taigi Vita geriau pirkti praėjus maždaug pusei metų nuo pasirodymo. Pc mano nelabai kaista, taigi žaist gali kiek nori, tačiau jis nėra labai galingas. O man reikia bent jau ~medium nustatymais, o šis lapatopas Battlefield 3 jau nelabai trauks.. Tai va. Psp aš norėčiau, ne dėl būsimų, o dėl esamų žaidimų. Taip pat dėl filmų :)

O žaidimus aš tik perku, vogti, ir nulaužt konsolės nesiruošiu. Be to, visada maloniau turėti originalą. :)

Redagavo Hhleitz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

PS Vita man nereikia, nes kaina pradžioje bus išties didelė, taip pat su ja pasirodys vos keli dėmėsio verti žaidimai. Taigi Vita geriau pirkti praėjus maždaug pusei metų nuo pasirodymo. Pc mano nelabai kaista, taigi žaist gali kiek nori, tačiau jis nėra labai galingas. O man reikia bent jau ~medium nustatymais, o šis lapatopas Battlefield 3 jau nelabai trauks.. Tai va. Psp aš norėčiau, ne dėl būsimų, o dėl esamų žaidimų. Taip pat dėl filmų :)

O žaidimus aš tik perku, vogti, ir nulaužt konsolės nesiruošiu. Be to, visada maloniau turėti originalą. :)

Skelbimuose pilna psp originalių žaidimų su dėžutėm po 10 lt, o psp parduot tikrai nebėda. Ps3 žaidimus dar manau leis kokius 3 metus ir nereikės sukt galvot apie grafinius nustatymus, galėsi žaist sau ramiai, be to jei org'ą imsi tai galėsi lošt mp, o jei ant laptopo norėsi vistiek turėsi raktą pirkt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

del ps vita kas pirks pirmus modelius pralos piniguos, nepralos lauzime, nes pirma kaip visi zinom pirmi modeliai buna exploitinami, jiem daugiausia skyliu randama. dabar einant prie temos. ps3 gerai bet priklauso kaip tu pinigus i ji investuosi, arba pirksi lauzta uz kuri aisku prasys brangiau ir taupysi ant zaidimu, ir kentesi su patchais del cfw, eboot'u laukimu arba isvis nepazaisi kitu kurie praso aukstesnes fw nei cfw yra. arba sutaupysi pirkdamas plika console nelauziama bet mokesi uz originalius zaidimus, aisku is sklebimu perkant sutaupai. bet cia jei kai psako dirbantis zmogus esi tai neproblema i menesi viena ar du zaidimus isigyt, kad ir is tu paciu skelbimu ar ten ebay'iaus kur kaina svyruoja nuo 20 -30 lt (sportiniai senesni zaidimai, siaip atgyvenos) 40 - 60 (rimtesnis zaidimai tik ju jau kaina kritus) 80 - 120 uz naujesnius naudotus ir 150 - 250 uz visiskai naujus zaidimus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai taip supratau, labiau apsimoka imt nelauzta ps3.? Zaidimus vis vien pirkciau originalius, pinigu jiems man negaila. O turint nelauzta maziau problemu.

O yra skirtumas, imsiu padeveta fat'a, ar padeveta slim'a.? Ant abieju veiks visi game'ai.?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai taip supratau, labiau apsimoka imt nelauzta ps3.? Zaidimus vis vien pirkciau originalius, pinigu jiems man negaila. O turint nelauzta maziau problemu.

O yra skirtumas, imsiu padeveta fat'a, ar padeveta slim'a.? Ant abieju veiks visi game'ai.?

Žaidimai ant abiejų tie patys ir viskas tas pats, tik skiriasi dydis, dizainas, nu ir ištaisyti bugai. Nulaužtas nepasakyčiau, kad turi mažiau problemų. Su nulaužtu negali lošt online, o tik SP žaist. Nematau pliuso. :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

O turint nElauzta maziau problemu.

Žaidimai ant abiejų tie patys ir viskas tas pats, tik skiriasi dydis, dizainas, nu ir ištaisyti bugai. Nulaužtas nepasakyčiau, kad turi mažiau problemų. Su nulaužtu negali lošt online, o tik SP žaist. Nematau pliuso. ^_^

Žmogus taip ir parašė :thumbsup4:

Šiaip tikrai geriau nelaužtą konsolę pirkti. Jokių problemų, viskas veikia, nusipirki žaidimą ir žaidi be jokio galvos skausmo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.