blynda

gautas Keistas laiskas i gmail

Rekomenduojami pranešimai

sveiki snd gavau toki laiska i gmail . Cia kaska apie privatuma raso . Cia kaip suprast ta laiska ?

Pranesimas I am sorry to encroach into your privacy in this manner, I found you listed in the Trade Centre Chambers of Commerce directory here in Japan, I find it pleasurable to offer you my partnership in business, I only pray at this time that your address is still valid.

I want to solicit your attention to receive money on my behalf. The purpose of my contacting you is because my status would not permit me to do this alone.

When you reply this message, I will send you the full details and more information about myself and the funds.

If interested, please reply through my alternate Email: takamuneokihara79@rediffmail.com.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nieko čia keisto, tiesiog paprastas scam su duomenimis

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tą patį buvau gavęs. Nieko baisaus. :D

Dekui jau biski issigandes buvau . :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gali iskarto trinti lauk toki laiska, jis raso kad nori tau pervesti pinigu, nes pamate tavo varda ten kaskokiam nelaimeliu sarase, ir tau tereikia tipo atrasyti y jo laiska, o tada jis tau nusius duomenis, na vnz tai yra kaskas tokio kaip tie telefoniniai sukciai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as bavau gaves kad zalia korta laimejau + lektuvo bilietas i jav

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as bavau gaves kad zalia korta laimejau + lektuvo bilietas i jav

tadai tas tai ne scam tik tu blogai perskaitei - ten laimėjai akciją žalei kortai :D žinoma, gal ir apgaudinėja taip, bet tik sakau tiesą kaip buvo :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O man SMSu pranešė, kad Topocentre laimėjau Nokia X6 ir 1000lt. Kaip gerai, net dalyvaut niekur nereikia - iškart laimi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal kas jau rakinsit temą? :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.