dcvc

del zaidimo irasymo L A Noire

Rekomenduojami pranešimai

sveiki katik i savo ps3 isirasiau L A Noire bet bet kazkaip jis man ten nepasileidzia praso 3.60 fw irasiau ta fiksa per usb kaip paprastai paketai visi instaliuojami per usb o L A Noire i vidini imeciau hdd meginau dar leisti per multi man bet kazkas staigiai uzsikrauna ir juodas ekranas? kazka skaiciau kad ten reikia keisti pram.sfo faila bet kaip ji pakeisti ir ika taip ir nesupratau gal galit isamiau paaiskinti?

sveiki katik i savo ps3 isirasiau L A Noire bet bet kazkaip jis man ten nepasileidzia praso 3.60 fw irasiau ta fiksa per usb kaip paprastai paketai visi instaliuojami per usb o L A Noire i vidini imeciau hdd meginau dar leisti per multi man bet kazkas staigiai uzsikrauna ir juodas ekranas? kazka skaiciau kad ten reikia keisti pram.sfo faila bet kaip ji pakeisti ir ika taip ir nesupratau gal galit isamiau paaiskinti?

aciu jums:)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Atsidarai papke su raidemis ir skaiciais, ten pamatai papkute Games, atsidarai, joje yra tas parm.sfo failas, originala istrini, o savo parsisiusta idedi stai ir viskas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.