KypuTeTpaBy

Nintendo DS Lite kortelių adapteriai. Pigiausias variantas?

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki visi.

Peržiūrėjau forumą, perskaičiau dar daug kitų forumų, bet tarp visų panėšimų pasiklydau.

Vieni sako kortelė už 4$ puikiai tinka ir veikia, kiti sako nieko gyvu.

Treti sako imti vieno gamintojo, ketvirti sako kad tas gamintojas š. vertas ir jau nedaro atnaujinimų.

Po visos tokios informacijos man tiesiog dabar reikia pagalbos ir padaryti sau (o gal ir kitiems kurie irgi domisi) išvadas:

1) Kokia gi kortelė imti? Kurio gamintojo? Kodėl?

2) KAINA! Svarbiausia man yra kaina, pigiausiais ir ir geriausias variantas. Tiesiog gaila, kai DS gauni už kopeikas, o ta adapteri reikia imti už 30-50$, išeina kad adapteris brangiau už patį žaisliuką ;)

3) Kokybė. Vieni sako kad kai kurios kiniškos "padjobkės" greitai genda arba gadina fusus DS - tiesa? Ar ne?

Radau tokį variantą - http://www.colourful-zone.com/Store/product_info.php?cPath=41_44_100&products_id=165

Ką manote? Ar kaina gera? Ar galima pigiau rasti?

Ačiū už pagalbą.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pats naudoju acekard 2,1 su akaio ir nesusiduriau su jokiom problemom. Kainavo man prieš 2-3 kažkur 50lt

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš tai naudoju DSTT labai pigi ir gera kortelė, oficialūs leidėjai jos nebe palaiko, bet yra išleidžiami neoficialūs žmonių fw, todėl visi nauji žaidimai veikia :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na bet vis tiek, konkretaus atsakymo ir negavau.

suprantu kad čia visi supranta apie ką eina kalbos, bet kokiam žaliam kaip man sunku kažką susigaudyti.

bent parašykite prašau, iš kur imti, ir būti tikram kad veiks :) ačiū

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na bet vis tiek, konkretaus atsakymo ir negavau.

suprantu kad čia visi supranta apie ką eina kalbos, bet kokiam žaliam kaip man sunku kažką susigaudyti.

bent parašykite prašau, iš kur imti, ir būti tikram kad veiks ;) ačiū

Aš tau sakau imti DSTT ir fsio :lol: Man viskas veikia puikiai, jokių nusiskundimų neturiu ;)

http://www.r4ds-ds.com/products/DSTT-For-DS-DS-Lite-p-154.html

Fw tai kortelės versija, kuri padaro kortelei menių ir galimybę žaisti žaidimus, kuo naujesnė fw, tuo naujesni žaidimai veikia ;) Fw gali rasti pagooglinęs, dabar geriausias fw yra "YSmenu".

Fw failus tiesiog reikia įdėti į SD kortelės "root'ą" ir viskas :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Beto ką tu su kortele veiksi? Ar tik žaidimus nds žaisi ar norėsi homebrew naudoti?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Beto ką tu su kortele veiksi? Ar tik žaidimus nds žaisi ar norėsi homebrew naudoti?

aišku noretusi maksimaliai išnaudoti konsolės sugebėjimus, todėl ir homebrew aktualus, noretusi ir pdf readerio, ir rom žaidimus pažaisti. bet jei kaina skiriasi smarkiai, apsieisiu ir žaidimais.

Redagavo KypuTeTpaBy

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aišku noretusi maksimaliai išnaudoti konsolės sugebėjimus, todėl ir homebrew aktualus, noretusi ir pdf readerio, ir rom žaidimus pažaisti. bet jei kaina skiriasi smarkiai, apsieisiu ir žaidimais.

Galiu pasakyti, kad su acekard ir akaio homebrew man veikė be priekaištu (nuo nes, mega drive, neo geo emu iki comic reader, media player'io).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.