Gexo

IP vidinis, išorinis.

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, taigi, turiu vidinį IP (bent jau man taip sakė) ir aš negaliu sukurti serverio, tad kaip galima būtų pasikeisti į išorinį? Kiek girdėjau, reikia paskambinti interneto tiekėjams, ir jie nemokamai pakeis? Gal galite kas išsamiau išaiškinti?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Man atrodo nemokamai nepakeis, jei nori tik su draugais palošt, tai yra toks dalykas - Hamachi.

O blogiausiu atveju gali VPS įsigyti, tada ir servas visą parą stovės, bet aišku kainuoja.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man atrodo nemokamai nepakeis, jei nori tik su draugais palošt, tai yra toks dalykas - Hamachi.

O blogiausiu atveju gali VPS įsigyti, tada ir servas visą parą stovės, bet aišku kainuoja.

Hamachi g*****. O tai kiek kainuotų maždaug?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na šiaip uždyka pakeičia, kai paskambini interneto tiekėjui, bent jau taip pas mano interneto tiekėją. Nežinau ar ir kitur taip :D . O plačiau tai ten ir nėra ką aiškinti, tiesiog paskambini ir paprašai, kad pakeistų :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na šiaip uždyka pakeičia, kai paskambini interneto tiekėjui, bent jau taip pas mano interneto tiekėją. Nežinau ar ir kitur taip :D . O plačiau tai ten ir nėra ką aiškinti, tiesiog paskambini ir paprašai, kad pakeistų :D

Už dyką? Koks tavo interneto tiekėjas? Mano teo.

Redagavo Gexo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano Splius, Šiaulių netas. Na pats nebuvau keitęs, bet draugas kurio taip pat internetas splius norėjo pasikeisti, tai paskambino ir jam pakeitė. Nei mokėti reikėjo, nieko. Tik atsimenu sakė, kad klausė dėl ko nori, kad pakeistų :whistling:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, taigi, turiu vidinį IP (bent jau man taip sakė) ir aš negaliu sukurti serverio, tad kaip galima būtų pasikeisti į išorinį? Kiek girdėjau, reikia paskambinti interneto tiekėjams, ir jie nemokamai pakeis? Gal galite kas išsamiau išaiškinti?

Kiek žinau ,tai visi TEO ip išoriniai tiesog tu prijunges daugiau kompų per routeri ir jis padaro Vidinį ,bent man taip atrodo kaip seniau norėjau serverio tai nežinau kaip ,bet maliau per Routerio nustatymus ir buvau pasidares išorinį ,bet tokia bėda ,kad kito kompiuterio netas atsijunginėdavo ,tai ta laimė truko dvi dienas ir teko default'int viska. O šiaip gali bandyt skambint girdėjo seniau kainavo apie "tricoka'', o vėliau išvis nieko.. Nu nežinau pasiskambinsi ir sužinosi :whistling:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kiek žinau ,tai visi TEO ip išoriniai tiesog tu prijunges daugiau kompų per routeri ir jis padaro Vidinį ,bent man taip atrodo kaip seniau norėjau serverio tai nežinau kaip ,bet maliau per Routerio nustatymus ir buvau pasidares išorinį ,bet tokia bėda ,kad kito kompiuterio netas atsijunginėdavo ,tai ta laimė truko dvi dienas ir teko default'int viska. O šiaip gali bandyt skambint girdėjo seniau kainavo apie "tricoka'', o vėliau išvis nieko.. Nu nežinau pasiskambinsi ir sužinosi :whistling:

Taip, kelis kompus laiko. O jie jokios info neklaus? Gal dabartinio IP? Nes iš kur jie žinos, kam pakeist? ;D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei laikysi servą, tai vis vien siūlau VPS imti, nes nieko gero nepasieksi jei ant pc laikysi. Tik elektrą gadinsi, jei tyčia laikysi įjungta vien dėl servo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip, kelis kompus laiko. O jie jokios info neklaus? Gal dabartinio IP? Nes iš kur jie žinos, kam pakeist? ;D

Manau klaus adreso :whistling:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane irgi vidinis ip :whistling: bet cs serva turejau neperseniausiai pries menesi gal :D ir viskas gerai , o koki tu serveri nori sukurt? zaidimo kazkokio?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane irgi vidinis ip :D bet cs serva turejau neperseniausiai pries menesi gal :whistling: ir viskas gerai , o koki tu serveri nori sukurt? zaidimo kazkokio?

Na, taip, pažaisti su draugais tiesiog. Privatą. O hamachi tikrai nesiūlykit.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Seniau kažkada ir aš norėjau serverio, tai man sakė, kad reikia nuvažiuoti pas tuos tiekėjus ir paprašyti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kurem serva su draugais tj isorinio darymas kainavo 30lt poto servas tapo populiarus ir laikant pc 24/7 gavosi, kad lb daug tekdavo uz elektra moketi :D todel jei nori rimciau patariu geriau talpinti i serveri :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kurem serva su draugais tj isorinio darymas kainavo 30lt poto servas tapo populiarus ir laikant pc 24/7 gavosi, kad lb daug tekdavo uz elektra moketi ;) todel jei nori rimciau patariu geriau talpinti i serveri ;)

Žinau, aš rimčiau nenoriu.

Na ką, kaip ir viską susižinojau. Dėkui visiems, rakinu temą.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.