G3das

Konkursas nekūrybingiems žmonėms

Rekomenduojami pranešimai

Ne į temą

Gedai, aš tau tuos CD-Key atidaviau, o tu iš jų konkursą padarei...! Šaunu, šiaip nieko nesakau. :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ne į temą

Gedai, aš tau tuos CD-Key atidaviau, o tu iš jų konkursą padarei...! Šaunu, šiaip nieko nesakau. :)

Visai ne iš tavo cd-key žmogau :D

aš gryžau ir einu išsiuntinėt visiems cd-key.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Visai ne iš tavo cd-key žmogau :D

aš gryžau ir einu išsiuntinėt visiems cd-key.

Ne į temą

Tai jeigu ne mano aš galiu čia juos papostint, kaip tiems kurie stengėsi? Nes vistiek su vienu CD-Key gali nors ir 100 žmonių lošti... :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Tai jeigu ne mano aš galiu čia juos papostint, kaip tiems kurie stengėsi? Nes vistiek su vienu CD-Key gali nors ir 100 žmonių lošti... :thumbsup4:

Konkursas baigės, todėl jau galit parodyt kaip prizas atrodo, manau visiem bus įdomu pamatyt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Konkursas baigės, todėl jau galit parodyt kaip prizas atrodo, manau visiem bus įdomu pamatyt.

Ne į temą

Bet jei aš duosiu tokį patį CD-Key, kurį jis duos kažkam, tai jam nelabai kas... Nors ne mano bėdos, aš jam nemokamai juos daviau, kodėl kitiems negaliu? Neradau kitos tinkamos progos todėl postinų savo turimus GTA:IV CD-Key. Duosiu užuominų, kaip pasileisti - išnaujo įrašyti žaidimą, reikės YASU programos, cracko nereikia, kažkelintos Daemon Tools versijos ir kažkokio images (.mdf ta prasme diską kurį užmoutinsite). :thumbsup4:

HK4W9-CW32D-F8J82-TCXTT-K2B9D

RQMBQ-DBTJJ-YXJ8K-6MM43-QDT9D

GV43D-M6VF7-8MYGK-D32W9-RKGGM

DTKGH-BV2H6-7CRTG-7T62T-2VCTY

W26XF-K7Y77-VKHRX-FR4KX-DT49T

Visi kodai nėra vogti - garantuoju. Du viršutiniai - mano pirkti, kituos radau internete irgi padalino, žmonės nusipirkę. Turėtu visi veikti ir nebijokit, šie kodai tinka daugeliui žmonių... Su vienu kodu galima žaisti per kelis PC (aš jau su draugais tai esu išbandęs). Na bet jeigu neveiks koks vienas - bandykit kitą.

Negailėkit pliusiukų... :D

Adminam - modam:

Jei ne čia parašiau - perkelkit postą, nes neradau tinkamos progos ir nelabai žinau kur postint tokį reikalą...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nieko tokio... Sunkiausia yra šį žaidimą paleisti su tuo CD-Key... Kai pirmą sykį leidau, tai užtrūko ~5 valandas, kol išsiaiškinau, kaip paleisti be disko (čia buvo pas draugą, nes aš turėjau orginalų)... YASU ir kiti reikalingi daiktai yra nesunkiai randami, tačiau sunkiau juos panaudoti. Skaitykite gidus ir t.t.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nieko tokio... Sunkiausia yra šį žaidimą paleisti su tuo CD-Key... Kai pirmą sykį leidau, tai užtrūko ~5 valandas, kol išsiaiškinau, kaip paleisti be disko (čia buvo pas draugą, nes aš turėjau orginalų)... YASU ir kiti reikalingi daiktai yra nesunkiai randami, tačiau sunkiau juos panaudoti. Skaitykite gidus ir t.t.

Ne į temą

MLDC žmogus :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Ne į temą

Tai kada nugaletojai gaus savo prizus :)

Dar negavot? :) Aš taip ir galvojau, kad jis jums duos tuos CD-Key, kuriuos aš jam daviau per PM... O dabar kai tuos 5 CD-Key paplatinau, tai žinot, gėda turbūt būtu, jei tokius pačius duotu CD-Key, o dar juk sakė, kad nemano duos CD-Key... :) Gedai, jei klystu sakyk ir duok prizą nugalėtojams. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Koks skirtumas ar tavo duotus, ar ne. Žmogus norėjo padaryti konkursą tai ir panaudojo tai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš savo dar nebandžiau, bet mano kitoks nei tavo duoti. Sutinku su crew. Konkursas paprastas ir labai nesunkus, todėl nematau skirtumo dalinami tavo kodai ar jo paties. Nieko gero, kad davei tuos kodus, nes jie gali sutapti su "laimėtais".

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Aš nesakau, kad jis būtinai ir duos tuos mano jam duotus kodus... Bet kažkas čia sakė, kad dar negavo kodo, tai pamaniau, gal jis norėjo duoti tą kodą, kurį aš jam daviau, todėl ir neduoda. Jei dave kitą kodą tai gerai - šaunu! :huh: Aš prieš jį nieko neturiu, bet jei aš jam nemokamai daviau tuos kodus, kodėl aš jų negaliu kitiems nemokamai duoti? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.