rolawwii

nebepaleidžia neorginalių žaidimu

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki parsiunčiau vaikui geimą , jis pareikalavo paleisti updeitą iš DVD updeitas užstrigo, ir visa konsolė streikavo, tada baigiau updeitinti iš USB, na po viso to nebepaleidžia neorginalių žaidimų. Pas mane buvo ixtreme 1.6 , senesnius žaidimus paleisdavau iškart, kitus su active disc, .......... kas žinote kas per bėda ?????????????? dėkui

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

NU as pavadinciau nulauzei cipa ir tiek nes ir mano draugui taip buvo nk neziurejes update padare ir po konsoles...

nse kai cat susake dar ir suprast negalima lengvai :) is kelinto kart skaitydamas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

NU as pavadinciau nulauzei cipa ir tiek nes ir mano draugui taip buvo nk neziurejes update padare ir po konsoles...

nse kai cat susake dar ir suprast negalima lengvai :) is kelinto kart skaitydamas.

kad tu pats nesamones rašai ,kaip sakė red cat su update įsirašė į xbox dvd rom orginali programinė versija todėl reik iš naujo nuflashinti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

anksciau jau man taip pat buvo updeitinau is kazkokio zaidimo, tai viskas buvo normaliai ir toliau veikė ?

gerai kiek kainuoja flashas dabar? gal kas žinot Šiauliuose kontaktu ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

anksciau jau man taip pat buvo updeitinau is kazkokio zaidimo, tai viskas buvo normaliai ir toliau veikė ?

gerai kiek kainuoja flashas dabar? gal kas žinot Šiauliuose kontaktu ?

nu dabar updeitai parejo del naujo disku formato tai ir perflashino. jei stovejo ix 1.6 tai bus phatas, tai koki 30 - 50 lt. siauliuos nelb cia nebent kas atsiras is paciu playmanu.

Redagavo red-cat_eX

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

taia ir sakau kad per naujo flasint reikia nes tai nulauze flesinima ka cia nusisneki perskaityk pirma normaliai....

parasei ta paty ka ir as tik kad man minusas tau pliusas.

dar minusus deda kai lygoiai ta paty pasako nulauze cipa ir db stock firmware ir vsio per naujo cipuot ir varo xD......blm tai nepagaunu jusu...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei detum skyrybos zenklus tai aiskiau butu ka rasai. Ir ne jokius chipus nulauzia updeitas, o perraso fw. Ir ne "nulauze flesinima". Flesinimas yra softo perrasymas. Todel ir gavai minusus nes rasai pats nesuprasdamas ka rasai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sakykit o kinect zaidima galima zaisti be sensoriaus, ant dezutres buvo parasyta Better with kinect sensor ....reiskia jis nebutinas, ir galima su pultu zaisti ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sakykit o kinect zaidima galima zaisti be sensoriaus, ant dezutres buvo parasyta Better with kinect sensor ....reiskia jis nebutinas, ir galima su pultu zaisti ?

Jei taip parasyta galima ir be kinecto. Bet yra geimai kurie tik su kinect veikia.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.