nitroxi

Pele prie Xbox360

Rekomenduojami pranešimai

Nu dar joystick tai nieko pigus palyginus, bet tas pats xfps brangus, nežinot gal kas Lietuvoi pigiau pardavinėja?

na pigiau tai tikrai niekas nepardavines nes oficialus pardavejai parduoda po 100$. tai pas mus maziausiai 150$ kainuotu.

nebent imti is dealextreme Max shooter 2 uz 68$. tik kadangi tai kinieciu kopija tai neaisku kaip kokybe

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

na joystico su laidu privalumas dar ir tas kad jis puikiausiai veikia ant PC. uztenka ijungti ir driverius pats parsisiuncia is microsofto. o tuo paciu daugelis nauju zaidimu palaiko

xbox360 joystica.

Ne į temą

Sakai puikiausiai eina su pc, o man neina turiu laidini pulta pajungiu iesko draiveriu ir neranda nieko. Paprastas orginals laidinis manau netinka, buna tik specialus pultai kur ir xbox ir pc tinka manau :help:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na as kaip ir nezaidziu zaidimu su pc nes pas mane laptopas ir jis jau ju nelabai velka kompas tai uztat kazkaip ir negalvojau kad boxo joytikas turi tiek privalumu :) cia dar vienas akmeniukas i ps3 darzeli :)

Koks akmenukas? Taigi ps3 joystickas yra bluetoothinis, jį galima laisvai prijungt prie pc ir bus belaidis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Sakai puikiausiai eina su pc, o man neina turiu laidini pulta pajungiu iesko draiveriu ir neranda nieko. Paprastas orginals laidinis manau netinka, buna tik specialus pultai kur ir xbox ir pc tinka manau :)
jei neranda tada pats atsisiusk is microsofto driverius. puikiausiai veikia pas mane

Koks akmenukas? Taigi ps3 joystickas yra bluetoothinis, jį galima laisvai prijungt prie pc ir bus belaidis.

laisvai neprijungsi nes reikalingi driveriai kurie kol kas yra kreivi ir joysticas normaliai neveikia

Redagavo WirmiS

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Wirmis gal gali url duot.

Nebereikia :)

Redagavo Vytautasxp

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Wirmis gal gali url duot.

Nebereikia :)

va linkas i neoficialius driverius

http://xbcd360guide.50webs.com/download.html

jie geri tuom kad leidzia LT ir RT trigerius perkonfiguruoti kaip paprastas knopkes

kai kuriuose zaidimuose pravercia

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki,

Pries metus buvau nusipirkes XFPS 360 Sniper edition.. Pazaides apie men pardaviau. :D siaip pats daigtas neblogas tik kiekvienam zaidimui atskirai reikia konfiguruotis... tas atima laiko ir uzknisa kiekviena karta perdejus zaidima vel viska is naujo daryti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.