IGNOLTA

Renkuosi routeri

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, routeri naudosiu pc, xbox'ui ir kartais wifi, kiek pinigu tureciau isleisti routeriui? Kuom skiriasi pigesni ~80lt nuo routeriu uz ~150lt? Pasiulykit ka nors konkretaus :D

Dekui :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

80lt rauteriai skirti daugiau lan wifi mazas laukas trukineja netas seip isvis jei nori gero rauto imk ~200lt jie skirti labiau ir multiplayer ir max greitis buna 300mb/s pats turiu linksys wrt160nl tj kolkas liux seip jo siulau linksys :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As nusipikau rauteri uz 110Lt ir man geras nei lagina neikas ti kad betutu TP-Lik firmos ir vikas bus ok

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Perki Linksys ir nesuki galvos. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane TP-Link, tiksliai neatsimenu kiek mokėjom, kažkur virš šimto litų, gal 110 ar 120. Veikia normaliai, netrūkinėja, kokius 10 - 15 metrų traukia.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane TP-Link, tiksliai neatsimenu kiek mokėjom, kažkur virš šimto litų, gal 110 ar 120. Veikia normaliai, netrūkinėja, kokius 10 - 15 metrų traukia.

TP-link visai normalus ruteriukai,kaina siuo metu apie 100lt,garantija 2 metai...pats jau pusmeti toki naudoju ir jokiu problemu...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš tai Dllink dir-300 naudoju.Greičiai normalus,netas nedinginėja,per wifi į xbox filmus iš pc normaliai streamina.Mokėjau prieš metus 30lt ar 40lt už naudotą ir esu lb patenkintas nes jau metus man ištikimai atitarnavo.

Nuotrauka

Redagavo Mykola

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

astai nudoju D-Link Dir-615 jis kiek galingesnis uz Dir-300

Nuotrauka

Redagavo audirs4

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Siaip daznaiusiai i garantini atnesa D-Link. Salia dribu tokios parduotuves kur PC prekem prekiauja, tai ten vadybininkai minejo kad D_Link rauteriu nebeuzsisakines, nes nuo ju jau galva skauda. O pats tai naudoju LinkSys 54G su custom firmware (linux). Baisiai stabilus ir patikimas daigtas. Sakau. Neapsigauk su tom pigienom, nes po 1-2 metu begsi pirkti kita, nes tas jau bus parejas...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nuotrauka

Pas mus šitas. Mokėjom 99lt. Veikia gerai, nieks nedinginėja. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dekui visiems uz atsakymus, pilna post'u ir visuose skirtingos nuomones :D Bet nusprendziau pasieskot linksys routerio, pvz. sitas http://www.azon.lt/Kompiuterine-iranga/Tinklo-iranga/Belaide-tinklo-iranga/LINKSYS-E1000-WIRELESS-ROUTER-az-2.html ka manot? O kaip suprasti, kad max greitis 300Mbps, o ethernet lizdai 100Mbps? As routeri renkuosi, nes internetas prie mac priristas, sitas routeris turi funkcija "clone mac"?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.