make1

Iphone firmware/atrisimas/OS

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki. Turiu IPhone, pirktas pries 2 metus mazdaug, modelis - MA712LL, modem fw - 04.04.05_G, su juo neina jungtis i interneta, raso "you are not subscribed to EDGE", kad veiktu man reiktu ten kazka pirkti/moketi pinigus tikriausei ? Aisku as to nenoriu, tai man reikia ji atristi kaip supratau ? Ar galima sita modeli atristi ?

Sekantis klausymas, kokia sio telefono operacine sistema ? Android ar dar kokia nors ? Per telefona rodo tik versija, 1.1.4 (4A102). Jei ne Android'as yra siam telefone, tai ar galima butu dabartine visa programine iranga pakeisti i kita ? Android pavyzdziui ? Ar man paciam iseitu perrasyti operacine i sistema ? (jei i android negalima, tai bent jau atnaujinti dabartine). Zodziu, noriu tureti normalu atnaujinta telefona :thumbsup4: kuriame galima butu naudotis internetu, ir kitais privalumais.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Uoiii... 1.1.4. Prisijunk prie PC ir įjunk iTunes. Paspausk "Check for updates..." ir mėgink atsinaujinti versiją, nes šita... Viena iš pirmųjų.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Buvai prieš tai prijungęs? :super:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ar cia tik ne pirmasis iphonas? Tuomet ne pries du metus jisai pirktas, o priesh 5-6m. Jos os yra iOS (apple OS) ir jos i nieka kita nepakeisi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Buvai prieš tai prijungęs? :super:

Nekarto nujungiau pre pc, nusipirkau panaudojau biski ir numeciau ji i kampa :dwn: tai dbr ziuriu ka cia su juo padaryt ar atnaujint kazka ar geriau kita nusipirkt. Nezinau pirmas ar ne pirmas sitas IPhone'as bet pirkas tikrai pries 3m. maximum, ne daugiau.

O tai kaip del interneto ? Atrisinet reikia ?

katik ijungiau iTunes ir surado telefona greit tada paspaudziau sync, veliau restore ir issoko lentele kad man grazins viska i pradine busena iPhone ir suinstaliuos iskarto naujausia software. Atsiunte softa normaliai, o kai restore dare nepakrove ir failed parase, dbr telefonas neisijungia visai ir per usb negaudo iTunes tik pc rodo kad ikistas usb laidas

--------

Gerai ant kito kompiuterio viska sutvarkiau, isirase naujausias fw, tik dbr nebepriema mano SIM korteles, neina ijungti menu, tik skambinti galima, ka daryt ?

--------

Viskas, issiaiskinau viska, jailbreak'inau ir viskas veikia. Rakinu tema

Redagavo make1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.