Dwėsk

XGD3 era prasidėjo

Rekomenduojami pranešimai

Jau israrinta yra ;)

Ir seip tu cia nelabai i tema :DDD

Nuotrauka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nuotrauka

Ohoo as torrente maciau kad driver san franciso tik 7.71GB aj bet ten reik dar isextract nu jasna jau ;) bet mortal kombat turetu veikt mane jau erzina jau koki 3 diskus suvariau seniau o zaidimu 0 nauju ;/

O ciuo atveju kaip cia suprasti? Nuotrauka kur reikia LT 3.0 tai supratu kaip raso o cia tai nzn. Ir seip pats susiradau per google :D nesunku gi :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ohoo as torrente maciau kad driver san franciso tik 7.71GB aj bet ten reik dar isextract nu jasna jau ;) bet mortal kombat turetu veikt mane jau erzina jau koki 3 diskus suvariau seniau o zaidimu 0 nauju ;/

O ciuo atveju kaip cia suprasti? Nuotrauka kur reikia LT 3.0 tai supratu kaip raso o cia tai nzn. Ir seip pats susiradau per google :D nesunku gi :D

Kur reikia lt 3 bus parasyta XGD3. O jei wave tai veiks.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki.Gal galit paaiskint kaip tiksliai irasyt Assasin Creed 3? Ar butina perleist per xbox 360 backupa creator ir pakeist i lt2.0? Ar reikia su naujausiu abgx360 perleist ir tada rasyt? Nes rasiau abiem budais raso Unreadable disc. 2k13 veike normaliai be jokiu problemu,rasiau paprastai be iHAS burnerio. Pas mane lt3.0

Ar taip turi atrodyt,kai per abgx360 perleidi? Nuotrauka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

When burning XGD3 titles use a Liteon iHAS Burner with the Burnermax firmware and verbatim MKM-001 or MKM-003 discs. There will be no other support or advice given on any other burner or any other media especially truncated versions. If you are too cheap to invest in an $18 burner and media that costs less than $1 then you deserve all the problems that you encounter.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki parsisiunciau wwe 13 jam reikia iHAS 124 irenginio ir LT 3.0 flash xbox 360 perskenavau su abgx programa ir man ismete tokia lentele : Nuotrauka

Tai ar apsimoka man rasyti i diska ar nea? Ar cia nieko tokio? galima rasyti? :}

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dar 1 klausimas del dvd disko nusipirkau netycia DVD-verbatim ar tiks xbox 360 zaidimui?

tai apsimoka rasyti i si diska?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu tai juk Verbatim Dual layer diskai ir yra geriausi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip supratau jis -R nusipirko, kurie netinka iprastam irasymui

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.