Dwėsk

XGD3 era prasidėjo

Rekomenduojami pranešimai

O notepad'e dvd faile koks turi buti?

ABGX kai skanuoji jis patikrina dvd faila jei jo nera sukuria, jei blogas istaiso. Neliesk jo rasyk ir tiek, nesigilink. Redagavo Th1cKA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kai dedu xgd3 zaidima, ismeta ,,This disc is not supported". Su senesniais zaidimais viskas ok. Irasineju pagal sita tutorial'a http://www.playmanija.lt/forumas/blogas/4/i80-xgd3-zaidimu-irasymas-su-imgburn-v2560/page__st__20

Pas mane irgi toks buvo dalykas. Tai greičiausiai tas žaidimas buvo žaistas su senesne FW negu tavo dabartinė.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano tikrai ne iHAS , o kažkoks TSSTCORP room XGD3 įsiraso i HDD.

Samsung tavo. Tikiuos ir maniškis sėkingai įrašinės XGD3 bei galėsiu juos įsimesti į HDD

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane irgi toks buvo dalykas. Tai greičiausiai tas žaidimas buvo žaistas su senesne FW negu tavo dabartinė.

FW nieko bendro su save neturi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O tai jei pas mane lt2.0 tai man reikia pachinti per tą programą?

Jei 3.0 tai per abgx reik perleist, o jei 2.0 tai reik patchint

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki atsibodo skaitinėti forumą nes kazko panasaus visvien nerandu tai gal kas nors man gales padeti. turiu 360 slim fm ware nzn koksai na bet kai isigyjau tai ejo zaisti batle fielda 3, Batmena ir pan po kurio laiko sie zaidimai nustojo veikti ir daugiau nebeveikia visi kuriu apimtis 8,14 Gb zaidima irasyti i hdd leidzia na o bandant ji leisti ismeta kad neatpazintas diskas niekada nenaudojau rasydamas abgx programos ir visi zaidimai buvo rasomi imgBurn programa tai situacija tokia kad visi 7,30 Gb veikia naujesni 8,14 ne kas pasidare ir ka daryti snd bandziau naudoti abgx programa tai iskepus kompakta ji idejus i konzole "this disc is unreadable status code : 03-57-00'

gal kas gerieji zmones gali nusviesti kaip elgtis flesint ar ka daryt, ir kas cia pasidare kad veike o darbar ne??

radau sprendimą, bei priežastį kodėl taip galėjo būti gal kam pravers

Jei Jūsų kosolė nuflešinta į IxtremeLT2.0, kolkas nesijunkite prie Live!

Pasijungus Jums bus automatiškai be jokio perspėjimo pakeistas dae.bin failas. Jei jau taip atsitiko po šio updeito nebeveiks XGD3 ir žaidimai su AP2.5 apsauga.

Laikinas sprendimas, jei pas Jus ne Ixtreme+LT3.0:

Jums prireiks 1GB flasho, suformatuoto FAT32 formatu savo kompiuteryje.

1. Įdedate USB flashą į Xbox.

2. Einate į System Settings > Memory Devices ir spaudžiate "prep the USB device as a storage device".

3. Išsirenkate reikiamą žaidimo failą čia.(http://www.xbuc.net/)

4. Parsisiunčiate šią programą Horizon.(http://www.xboxmb.com/horizon/)

5. Atsidarote Horizon programą, einate į Tools > Device Explorer

6. Įkišate paruošta Xbox'e USB flasha į kompiuterį.

7. Jūsų USB atsiras Horizon programoje. Spaudžiate "Inject File".

8. Pasirenkate jau parsisiųstą žaidimo failą.

9. Dabar USB flasha ikišate į Xbox'ą.

10. Paleidžate žaidimą.

Redagavo Blicas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip, tau visu pirma reikia nusiflesint i 3,0 fw. Tada zaidimus perleisti per abgx su nustatytmais ir rasytis. Rasytis rekomenduojama su specialiu iHAS dvdwriteriu ir verbatim diskus ant 2,4x greicio.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Iso reikia parsisiuti, o ne susikurti. O jei kalbi apie .dvd failiuka, tai perleisk per abgx'a, jis pats sukurs.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pasirodo, kad įrašo Samsung dvdwriteris XGD3 tiksliai.

Pas mane taip pat TSSTcorp writeris SH-S182M, pirktas senokai. Įrašant XGD3 nemeta net tos klaidos IMGBURN kur continue reikia spaust. Darkness 2 ir Syndicate rašyti į Acme diskus ir net į harda įsirašo. Tiesa Syndicate tai pavyko is antro karto, nes diskas visgi Acme. Bet va žaidžiu be jokių error. Taigi ne tik iHAS gali teisingai irašyt. Čia mano nuomonė:(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai tu su ixtreme 2.0 su tuo viskas veikia.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.