Dwėsk

XGD3 era prasidėjo

Rekomenduojami pranešimai

Tai visus XGD3 kurie irasyti su specialia fw yra saugu zaisti online? Ar laukti naujo abgx'o? Nors apie ji ne zodzio dar nera abgx puslapy.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Siunciuosi COD MW3 ir noriu paklausti gal kas jau yra isbandes, ar taip is kur nors zino, ar ant mw3 yra tas vadinamas extra sectoriu nuskaitymas(patikrinimas), kaip buvo ant forza4? Ta prasme ar galesiu isirasyti mw3 su paprastu dvd romu? Ar reiks pirkti ta iHAS124B dvd rom? :(

Redagavo sSaWaSs

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu jus nebekurkit tu temu su tokiais klausimais, yra viena tema ir viskas. O seip nera ten tos apsaugos, isirasai ir viskas, nes man gerai isirase.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aciu uz atsakyma. O kuri cia tema apie klausimus susijusius su tokiais dalykais, nes playmanija neseniai pradejau naudotis tai dar nelabai cia joje gaudausi :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai visus XGD3 kurie irasyti su specialia fw yra saugu zaisti online? Ar laukti naujo abgx'o? Nors apie ji ne zodzio dar nera abgx puslapy.

Jei nuripinti su 0800 fw nereike abgx Redagavo Starscream

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei nuripinti su 0800 fw nereike abgx

O is kur zinot ar su 0800 nuripinti?

Dabar rasau BF3 antra diska, pirmaji irase gerai, o antra irasius kai buna verify, tada meta I/O error'a, paspaudziu try again, tada paeina koki 1% i prieki. Kodel taip yra? Ar saugu bus taip su iskeptu disku zaist XBL?

Redagavo IGNOLTA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O is kur zinot ar su 0800 nuripinti?

Dabar rasau BF3 antra diska, pirmaji irase gerai, o antra irasius kai buna verify, tada meta I/O error'a, paspaudziu try again, tada paeina koki 1% i prieki. Kodel taip yra? Ar saugu bus taip su iskeptu disku zaist XBL?

As kai pirma karta bandziau irasynet gow3 irgi ta I/O error'a gavau kai irase 1%.Tai updeitinau savo dvd romo firmware ir viskas susitvarke

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As kai pirma karta bandziau irasynet gow3 irgi ta I/O error'a gavau kai irase 1%.Tai updeitinau savo dvd romo firmware ir viskas susitvarke

Pas mane iXtreme Burner Max fw, tai manau turetu but viskas be error'u. O gide parasyta: Before Writing Ensure you have Verify ticked!

Your burn maybe successful but you need to verify it to ensure it is 100% , tai taip iseina, kad butinas pilnas verify.

Redagavo IGNOLTA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

butinas 100% veryfy, jei nepraeina - iskeptas kompaktas nesutampa su disko atvaizdu - vadinasi isirase negerai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pats vakar crossflashinau Asus DRW-24B3LT. Viskas kaip per sviesta. Issikepau Forza 4 ir Skyrima. Verify iso ant MD5 linuxe identisk, kaip ir disku :)

pas mane yra Asus DRW-22B3S ant senosios jungties pajungta (uzmirsau kaip ji vadinas) nes senas kompas. ar man irgi eis crossflashinti savo dvd roma ir nereikes pirkti naujo? kad galeciau irasineti forza ir kitus zaidimus 100%?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pas mane yra Asus DRW-22B3S ant senosios jungties pajungta (uzmirsau kaip ji vadinas) nes senas kompas. ar man irgi eis crossflashinti savo dvd roma ir nereikes pirkti naujo? kad galeciau irasineti forza ir kitus zaidimus 100%?

Tikrai neis. Nes tas mano minetas asusas yra tas pats lieton ihas624b. Todel ji ir galiu crossflashinti. O tu niekaip.

Redagavo Deadalus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Isirasiau kita diska ir verify praejo normaliai, viskas gerai isirase. Bet si karta rasiau diska uzdejes varnele ant OPC ir 4x greiciu, nes taip reikia daryti jei diskas yra MKM003. Tik nesuprantu kaip gerai isirase pirmasis diskas, nes jis toks pat, o kepiau be OPC ir 2.4x greiciu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Esme ne tame, kad rekomenduoja OPC paimti, bet jis nera butinas. Tipo rasant 4x ir su OPC didesne tikimybe iskepti gerai.

Pats OPC reiskia Optimal power calibration. Jis tipo pries rasant ar tai rasymo metu nustatineja lazeriuko stipruma ar kazkas tokio :)

Pats tai irgi kepu 4x su OPC ir iskepti 3 diskai visi 100% verify :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.