Muciovas

Planuoju pirkti iphone 3g/3gs.

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki,seniau nebuvau turejas iphone telefono ir dabar ieskau iphone 3g arba 3gs ir radau viena idomu skelbima,kad zmogus parduoda 3gs,pigiai.O pigiai del to,kad jis rado ta telefona,bevedziotamas suni.Sake,kad telefonas nebuvo sudrekes ar suslapes ir atrodo kaip naujas,net jis pats naudojo ji dar.Beto yra visi priedai,kokiu reikia.

Taigi ar man apsimoka ji pirkti? :o

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kaip čia pasakius... Gali rizikuoti ir tiek, na gal mentai nesugaus taves.... :o

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaina pasakyk geriau. As, seno iPhone, tuo labiau 3G nepirkciau. Nes iPhone zaidimai kiekvienais metais tobuleja, ir pradeda lagint ant senesniu modeliu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš tai išvis net 3g/3gs nebeieškočiau, nebent ieškai tik išmaniojo telefono, su kuriuo internete galėtum normaliau panaršyt, orus pažiūrėt ir t.t. :o

O dar galvojant kad iOS 5 jau faktiškai yra (bet paprastiems vartotojams dar nelabai pasiekiama), tai man atrodo galutinė versija net ant iPhone 3GS nebebus. :o

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O net nesitikejau tokio greito atsakymo,kaina 550lt. Is nuotrauku maciau telefona tai atrodo kaip naujas,keli ibrezimai ir bent jau is pirmo zvilgsnio atrodo normalus.Kiek supratau jis pats nelabai supranta su tais iphone.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na nezinau, tau sprest. Kaina kaip ir normali butu.. Tik sakau, jei noresi zaisti zaidimus (galingesnius), tada siulau ieskoti iPhone 4, arba laukti naujo modelio.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

iPhone 4 geriau net nepirkti, nes jis net ant kilimo nukritus jo korpusas skyla, nes mano draugas turi 16GB 4 iphona ir pas mane namie ant kilimo nukrito ir jam suskilo korpusas o keitimas i nauja korpusa vien 600LT kainuoja

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gerai apsvarstes,nusprendziau nepirkti,man suprantat per brangu tas 3gs,o ka jau kalbet apie 4.Kolkas priimtiniausias variantas tai 3G,arba turit pasiulymu kitokio modelio telefonu iki 500lt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gerai apsvarstes,nusprendziau nepirkti,man suprantat per brangu tas 3gs,o ka jau kalbet apie 4.Kolkas priimtiniausias variantas tai 3G,arba turit pasiulymu kitokio modelio telefonu iki 500lt.

telefonu iki 500lt o 3gs už 550 per brangu??? griebk ji nes geras variantas tikrai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne,nu supranti labai rizikinga yra toki paimti,nes jis yra rastas,o jeigu atseks telefono iki manes,tai jie tures teise pasiimti atgal savo telefona,nes savininkas turi dokumentus,ir as sedesiu be telefono ir be 500lt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.