SullenSky

Ar verta man pirkti Xbox360?

Rekomenduojami pranešimai

Ne į temą

Xboxa suka CD visada. Triuksmas didesnis ne nuo DVD o nuo fan'o. prie ko greitis irasymo? Nei is HDD nei is USB nelagina zaidziant. O cia, siuloma ismesti papildomus +- 150LT. O zaidimu zaidziama bus minimaliai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Jei zaidimas irasytas i HDD tai DVD diska suka tik pradzioje apie 5-20s . Veliau jis nesisuka.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Xboxa suka CD visada. Triuksmas didesnis ne nuo DVD o nuo fan'o. prie ko greitis irasymo? Nei is HDD nei is USB nelagina zaidziant. O cia, siuloma ismesti papildomus +- 150LT. O zaidimu zaidziama bus minimaliai.

Ne į temą

Tai nori pasakyt, kad garsas tas pats žaidžiant iš hdd/usb ir tiesiai iš dvd romo? Nežinau gal ant slimų ten kitaip, nors ir abejoju, bet ant fatų tikrai ryškiai skiriasi. Ir kalba ėjo ne apie įrašymo greitį, o apie žaidimų krovimo laiką (loadingai, teksturos ir tt), ir ne hdd vs usb, o hdd vs dvd

Jei zaidimas irasytas i HDD tai DVD diska suka tik pradzioje apie 5-20s . Veliau jis nesisuka.

Sukas, bet minimaliai Redagavo Dzozas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

OKAY, taigi

jokių demo, jokių kitų žaidimų ar XBL man nereikia. Tuo labiau, kad XBL kainuoja. Jei ir pirkčiau kitų žaidimų, tai maximum 2-3, daugiau man nereikia. Norėčiau Xbox360 naudoti kaip media centrą. Dabartinis namų kinas pas mane susideda iš dvd grotuvo, kurio gale yra 6 jungtys garso išvesčiai. Kolonėlės yra kompui skirtos, turi tris laidus - oranžinį, žalią ir juodą. Kiekvienam iš jų turiu po adapterį, kuris išskaido laidą į du atskirus - raudoną ir baltą. Daugiau jokios aparatūros. Tikras surround garsas.

Ar įmanoma su minimaliom išlaidom pasidaryti tą patį ant Xbox360?

Redagavo SullenSky

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bijau kad ne. Jeigu ir yra, tai standartiskai xboxas duoda tik stereo garsa, t.y 2.0 kalbant apie audio signalus. Visa kita galima padaryti tik is optinio ishejimo. Zinoma, gali skaidyti dvi tulpes i sheshias jungtis, bet garsas vistiek bus tik 2.0

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man patinka tokie pasakymai "turi apsauga nuo rrod" (tipo prezervatyvas ant slimo uzmautas ?)

del garso snekama boxui:

boxe sudaro didziaja dali garso dvd romas kai suka diska, jei flashintas tai read speed'as padidintas buna iki 12x. ausintuvai tiek slime tiek phat (jasperyje) - ne kazkiek to triuksmo ir tesudaro.

bet didziausias klausimas "Ar verta man pirkti Xbox360?" - atsakysiu klausimu O pinigu turi ? ;D

JEIGU RIMCIAU

1. Slim ar phat, jasperis negaves rrod, slim'ai overheat shutdown'a turi ir siaip tradiciniu fault'u nera buve, kai ram'ai, cpu, ar gpu nusauna, as ta pati falcon'a jtaga pasidares isaugojau ir ner faultu apart del jtag wirinimo kartais ismeta netikra rroda, taigi kaip priziuresi taip ir laikys, kiti sugeba tiek ta jasperi, tiek ta valhala (slim'u motinos codename) suvaryt. neklausk kaip, nemyli turbut daigto.

2. Xboxu nebuna kinisku, visi jie genuine, visi vienodi visi PALA SAKIAU NEBUNA KINISKU sorry suklydau visi stampuojami ten pat, mazdaug. ;D taigi ner skirtumo kur tu ji pirksi. ziurek kainas ar sutaupysi ka nors vokietijoj ar ne.

3. Premium jau nutrauktas simtas metu pardavinet, tu cia apie slimus ar phatus sneki, visiem boxam galima pajungt hdd, slimam eina vienos fiskes, phatam kitos, nes paprasto hdd kaip i ps3 neistatisi, priristi prie xbox'o jei. M$ darosi pinigus taip.

4. Xbox360 Slim, privalumai kas ten zino, brangus lauzimas, nu mazesne konsole, wifi turi privalumas gan galima sakyt, turi kinect fiske, nereikia papildomo kinectui maitinimo, viskas eina per viena laida. Isimti memory card slotai, nebenaudojo po to kai galima flesiuka naudot kaip memory unit. lietimui jautrus mygtukai, pliusas arba minusas priklauso koki gyvuna augini namuose ir ar patiks jam maigyt mygtukus kai tu losi ant consoles ;} nu slimas turi viena ausintuva pati konstrukcija kita, motinine perdirbta. nominalai pakeisti, ryja elektros maziau, tai kaip ir pliusas, kaista maziau, nereik ausinimo didelio, nereik didelio ausinimo, dirba tyliau. beto gali palaukt tuoj bus matiniu pavirsium slimai su 250gb hdd, nereikes kentet to besibraizancio pavirsiaus. ar pirkt 4gb atskirai ir det veliau hdd papildomai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ačiū už naudingą atsakymą! Tik pfff - blizgus paviršius man patinka labiau nei matinis, tokius dalykus moku saugot. Neplanuoju xboxu vinių kalt. Nesuvokiu kaip žmonės subraižo STACIONARIĄ konsolę kuri 10 metų gali išgulėt ten pat.

Tai kaip ir apsisprendžiau pirkti xbox 360 slim 4 gb, tik dar yra vienas klausimas, kuris nulems mano pasirinkimą. Bandau surasti black, orange, green į optical audio adapterį. Stiprintuvo tikrai kolonėlėms nenoriu pirkt, o ir stereo per 6 kolonkes man nereikia. Sugebėjau be receiverio pasidaryt erdvinį garsą tik su trim adapteriais, bandysiu ir su xboxu kažką panašaus daryt. Nes konsolė turėtų man pakeist dabartinį dvd grotuvą, jei neišeis - ieškosiu alternatyvų.

Redagavo SullenSky

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ačiū už naudingą atsakymą! Tik pfff - blizgus paviršius man patinka labiau nei matinis, tokius dalykus moku saugot. Neplanuoju xboxu vinių kalt. Nesuvokiu kaip žmonės subraižo STACIONARIĄ konsolę kuri 10 metų gali išgulėt ten pat.

Tai kaip ir apsisprendžiau pirkti xbox 360 slim 4 gb, tik dar yra vienas klausimas, kuris nulems mano pasirinkimą. Bandau surasti black, orange, green į optical audio adapterį. Stiprintuvo tikrai kolonėlėms nenoriu pirkt, o ir stereo per 6 kolonkes man nereikia. Sugebėjau be receiverio pasidaryt erdvinį garsą tik su trim adapteriais, bandysiu ir su xboxu kažką panašaus daryt. Nes konsolė turėtų man pakeist dabartinį dvd grotuvą, jei neišeis - ieškosiu alternatyvų.

4Gb slim buna matiniai, 250Gb-blizgus (taciau blizgiu gamyba jau nutraukta, dabar gamina ir 250Gb matinius).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tokie optical to analog adapteriai brangiai atsieis... kiek teko ieskoti anksciau tai be ~250lt neishsiversi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Iš pradžių norėjau PS3 Slim, kadangi jis turi mano svajonių žaidimą - Gran Turismo 5

Jei tu zaidei GT nuo PS1 laiku tai imk PS3.Asi irgi vien del GT5 norejau imt konsole bet po to pamaciau Forza ir pamaniau kad gales atstoti man GT ir plius nusilauzus(nes tuo metu PS3 nulauzti dar nebuvo galima) zaisiu zaidimus gan pigiai. Bet... forza CD db guliapdulkejes ir jo net nelieciu nes iki GT jam dar toli toli, o as pavydziai ziuriu i PS3 konsoles parduotuviu ekspozicijose kur galima pazaisti GT. Tai ir mano svajoniu zaidimas tad igyvendik svajone uz mus abu :second: Na o technines charakteristikas ir visus kitus niuansus jau aptaret su kolegomis postais auksciau :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dabar kai sužinojau, jog nelabai gali išeiti be papildomų išlaidų pasidaryti man namų kiną (atsinaujinti)... tai išvis nebežinau ar pirksiu anujos kartos konsolę. Aš kalbėjau apie nauja Forza Motorsport 4, kuris bus išleistas spalio 11. Už GT5 man nieko nėr geriau, bet vis šis tas būtų... bet vien dėl žaidimo nepirksiu konsolės, aš movie geek'as ir man reikia daugiau media centro.

Man rodos aš nusipirksiu iš amazon naują Nintendo Gamecube - maniškis, kuriam jau 7 metai, guli apdulkėjęs - viskas veikia, išskyrūs lazerį - neskaito diskų. Juk turiu 32 originalius žaidimus, tikrą klasiką, jei galėčiau ir vėl juos taškyt būtų awesome. Ta proga užlindau į amazoną ir už 70 lt galėčiau pasiimti labai geros kokybės GameCube - ir tik pačią konsolę be laidų, kaip tik tai ko man ir reikia.

Taigi, jei Xbox360 vis dėl to taip ir negalės įgyvendinti mano planų, šios konsolės nepirksiu. Dar kurį laiką pasitrinsiu po Google ieškodamas adapterio, kuris black, orange ir green laidus paverstų į optinę jungtį. Jei tokio vis dėl to nerasiu, konsolės tikrai nepirksiu. Neverta.

Kai pirkau 5.1 garso kolonėles, maniau, jog mano DVD grotuvui reiks receiver'io. Juolab, kad tai Logitech kolonėlės, pritaikytos kompiuteriui (kompiuterinė jungtis). Visuose forumuose visi tik ir rėkavo, kad reiks receiver'io, bet aš radau šiek tiek info apie adapterius ir puikiai su jais susisukau. Užteko trijų kelių cm ilgio laidelių, kurie kiekvieną iš trijų kolonėlių laidų išskaido į baltą/raudoną tulpes, kurias prijungiau į savo DVD grotuvo gale esančias 6 jungtis. Gal man vis dėl to pasisekė su grotuvu, nes nedaug turi tokias jungtis, dabar naujesniuose to nemačiau, visur tik optinės ir pan. Ir turiu tikrą surround 5.1 garsą. Taip pat lengvai norėčiau prasisukti ir su Xbox360, jei vis dėl to neišeis - velniop jį, pasiieškosiu bluray grotuvo.

Tarp kitko, žaidžiu Gran Turismo PSP ir tai mano vienas mėgstamiausių žaidimų, net su konsolėm lygint galima. GT5 viską užbaigtų ir jausčiausi "sotus", bet kaip sakant,kai turi gerai, norisi dar geriau :)

Dėkui visiems už atsakymus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na as kaip supratau is pirmo posto tu nori zaisti GT5 o db jau iseina kad tas anas... Jei jau taip isvedziot tai nusipirk tv kuris kramto is usb viska prie jo pasijungsi xbox arba ps3 prie to pridek rasyveri plius HD SAT imtuva su LAN jungtim. Pasiimsi koki paketa(kodai platinami internetu be jokiu sutarciu apie 10lt men) kur daugiau HD kanalu su 5.1 garsu ir viskas nereiks isradynet dviracio :whistling:

Redagavo digimazas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.